Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα – Mια ευκαιρία να αναπτύξετε βαθύτερες σχέσεις

sex-afroditi-zodia

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (21:48 στον Αιγόκερω) 13/12 .

Αφροδίτη : Μπορεί να υπάρξει ένταση στην αγάπη και στις στενές σχέσεις στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Όπως και η επιτακτική ανάγκη να έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στα οικονομικά και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως αναδυόμενες δυναμικές ισχύος μέσα στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους. Κατά τις οποίες ξεκινάτε σε διαπραγματεύσεις για μια καλύτερη ισορροπία της δύναμης που να είναι περισσότερο υπέρ σας.

zodia-taro-45

Ή, μπορεί να σας γίνει κάπως εμμονή η επιδίωξη της ηδονής και της ομορφιάς, στην προσπάθειά σας να αντισταθμίσετε την χαμηλή αίσθηση αξίας του εαυτού σας.

Ή, μπορεί να υπάρξει μια πολύτιμη ευκαιρία να αναπτύξετε βαθύτερες σχέσεις με αυτούς που είναι πιο κοντά σας. Μπορεί να χρειαστεί να διαπραγματευτείτε με τους άλλους για οικονομική στήριξη. Ή μπορεί να χρειαστεί να σκάψετε βαθύτερα απ’ ότι συνήθως.

Για να εξαγάγετε αναγκαίους πόρους από κρυφά μέρη (ή να τους κρύψετε εκεί, μακριά από άλλους που θέλουν ένα κομμάτι από το θησαυρό σας). Κρατήστε την ακεραιότητα σας ανέπαφη με το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για την ηθική των ενεργειών σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (21:48 στον Αιγόκερω) 13/12 .

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ταξιδεύουν παράλληλα με απόκλιση από την αρχή του 2016. Ο Δίας είναι συνδεδεμένος μαζί τους σε παραλληλία από την αρχή του 2019 και αυτό θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του 2020 σχεδόν. Αυτή η τρίπτυχη παραλληλία θέτει τις βάσεις για τις συνόδους ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις πλανήτες στον Αιγόκερω μέσα στο 2020.

 

Τώρα: Μέσα στον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε από τον Αιγόκερω και συμμετέχουν στην παραλληλία του Δία, Πλούτωνα και Κρόνου. Και ο Άρης τους φτάνει στα μέσα Ιανουαρίου. Με άλλα λόγια, οι γρήγοροι εσωτερικοί πλανήτες χορεύουν με τα μεγάλα παιδιά στον Αιγόκερω αυτόν και τον επόμενο μήνα. Αυτό φέρνει την άφθονη ενέργεια της νέας χρονιάς στην προσωπική σφαίρα και μας δίνει την ευκαιρία να συγχρονιστούμε μαζί της.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφροδιτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (21:48 στον Αιγόκερω) 13/12 .

Είναι ώρα να προετοιμαστείτε για τις ισχυρές διελεύσεις του 2020, όταν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα είναι σε σύνοδο στον Αιγόκερω.

Αυτές είναι ενέργειες που κρύβουν παγίδες και τα παράλληλα που συμβαίνουν τώρα με τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη μπορεί να φέρουν αυτές τις δυνάμεις στην προσωπική σφαίρα.

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ετοιμαστείτε και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να δουλέψετε με αυτές τις ενέργειες αντί να νιώθετε ότι σας δουλεύουν εκείνες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος