2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για κάθε ζώδιο 

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για κάθε ζώδιο B’ .

2020 ζώδια  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) .

Η ερωτική ζωή του Ζυγού το 2020 θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά θα τελειώσει δυναμικά.

Το πρώτο εξάμηνο του 2020 θα είναι αρκετά σέξι για το Ζυγό, αλλά οι ουσιαστικές συνδέσεις και αποκαλύψεις ίσως να μην εμφανιστούν, μέχρι το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Εκείνο το διάστημα, μια ανάδρομη κίνηση, θα βάλει αναγκαστική παύση σε μια σχέση που βρίσκεται σε εξερεύνηση…. και μέχρι να φτάσετε στο τρίτο τρίμηνο του 2020, θα έχετε αρκετές εμπειρίες με αυτόν τον σύντροφο, για να ξέρετε αν θα είναι αρκετά ισχυρή η σχέση σας, για να προχωρήσετε. Τον τελευταίο μήνα του 2020 θα έχετε κάνει μια πραγματικά δυνατή επιλογή….και θα είστε υπερήφανοι που οι ρομαντικές σας κάρτες, θα φαίνονται εντάξει.

zodia-taro-45

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός αλλάζει την ερωτική του ζωή το 2020.

Το 2020 θα είναι, τουλάχιστον συναρπαστικό για τον Σκορπιό! Για τους δεσμευμένους Σκορπιούς, ο σοβαρός σύντροφός τους, μπορεί ξαφνικά να λαχταράει περισσότερη ελευθερία και εκκεντρότητα….. ή αν είναι ελεύθεροι, μπορεί να τους προσελκύσουν, άτομα επαναστατικά ή μεγαλοφυή. Μην εναντιώνεστε…αγκαλιάστε το ελεύθερο πνεύμα τους, γιατί στην πραγματικότητα, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε μεγάλα ύψη ωριμότητας μαζί. Σκεφτείτε τη φετινή χρονιά σαν χρονιά εκπαιδευτική για την καρδιά σας και εξερευνήστε τι σας κάνει να νιώθετε καλά. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, ίσως να μην αναγνωρίζετε την ερωτική σας ζωή! Οπότε προσπαθήστε να μην κρατήσετε ένα στενό όραμα για τον εαυτό σας…. και απλά βγείτε εκεί έξω.

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

2020 ζώδια Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες ξεκινάνε με αλλαγές το 2020.

Το 2020 είναι λιγότερο μετασχηματιστική χρονιά για τους Τοξότες. Περισσότερο είναι μια χρονιά, για να θέσουν σε εφαρμογή όλες τις αλλαγές, που έχουν ήδη κάνει. Το 2019 άλλαξε εσάς και τις ανάγκες σας. Προχωρώντας στο δεύτερο εξάμηνο της καινούργιας χρονιάς, θα συνειδητοποιήσετε ότι επανεξετάζετε τις σχέσεις σας ή εξετάζετε την περίπτωση να επανασυνδεθείτε με ένα μοιραίο άτομο από το παρελθόν σας. Το θέμα του παρελθόντος σας( που σας κυνηγάει ή που σας στοιχειώνει, ανάλογα με το πώς το βλέπετε) θα συνεχιστεί όταν ο Άρης επιστρέψει στον ερωτικό σας τομέα, σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου της χρονιάς. Αν δεν είναι γραφτό να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας, θα μάθετε ένα καλό μάθημα από αυτόν. Αλλά θυμηθείτε να έχετε τον έλεγχο και να μην ακολουθείτε απλά το ρεύμα. Αυτό που λειτούργησε για σας την περασμένη χρονιά, δεν ισχύει πλέον. Είναι δικαίωμά σας να αλλάζετε, μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για την προσωπική σας ανάπτυξη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου .

tarw-taro-xartomanteia

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ανεπιφύλακτα το 2020, πρόκειται να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χρόνια ολόκληρης της ζωής σας! Ο Δίας, – πλανήτης των θαυμάτων – βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μαζί σας, όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι είστε το πιο τυχερό ζώδιο στη Γη. Αν λοιπόν αυτό που θέλετε είναι ρομαντισμός……αυτό θα πάρετε. Είστε έτοιμοι γι’ αυτό, το έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας, και είστε ανοικτοί για να το πάρετε.

Δώστε στον έρωτα ό,τι παθιασμένο έχετε, όχι μόνο αυτό που μπορείτε να ελέγξετε, καθώς μερικές φορές ο Αιγόκερως, θέλει την εξουσία. Χρησιμοποιήστε το 2020 για να ρυθμίσετε τα σχέδια που θέλετε να έχουν διάρκεια για τα επόμενα 12 χρόνια. Το φως έχει επιστρέψει στη ζωή σας και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Σας ευλογεί και σας φέρνει μια τόσο μεγάλη αγάπη, που θα μπορούσε να σας φέρει δάκρυα ευτυχίας.

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-alex

2020 ζώδια Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η ανακατωσούρα που πρόκειται να διαχειριστεί – κι όχι με διασκεδαστικό τρόπο – ο Υδροχόος, αφορά πολλές αλλαγές, την καινούργια χρονιά.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν εξυπηρετούν πια τον Υδροχόο, και αυτό πρόκειται να αλλάξει. Είναι μια εποχή που αφήνετε πίσω σας, τοξικά μοτίβα και θα αναλογιστείτε πώς θέλετε να είναι οι σχέσεις σας για την επόμενη δεκαετία, με αρχή το 2021.

Αυτό που δε δούλεψε για σας, θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί την καινούργια χρονιά. Κι ενώ θα μπορούσε να οδηγήσει σε ορισμένες τεταμένες στιγμές…..τελικά θα σας οδηγήσει σε μια πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη ερωτική ζωή.

2020 ζώδια Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αν έχετε αποκλειστεί από μια μεγάλη ή βαθιά αγάπη, αυτό πρόκειται να αλλάξει το 2020. Το σύμπαν λέει, ότι είναι καιρός να ανοίξετε την καρδιά σας περισσότερο από ποτέ, και δεν υπάρχει λόγος να το πολεμήσετε. Ανοίξτε την αγκαλιά σας σε κάθε ομορφιά που σας προσφέρει ο κόσμος και μην περιμένετε να εμφανιστεί έτσι απλά, μπροστά στα μάτια σας. Το 2020 είναι μια χρονιά, που πρέπει να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Κάντε λοιπόν στόχο σας το να ανοιχτείτε και να είστε ευάλωτοι…ώστε να μπορέσετε να δεχτείτε όλα τα καλά, που σας αξίζουν!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου .

dream

Κάτι που μπορεί να παρατηρήσατε για κάθε ζώδιο, είναι ότι το 2019 ήταν ένας ανεμοστρόβιλος από σκαμπανεβάσματα και ισχυρά μαθήματα, που οι περισσότεροι από μας, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και να μάθουμε από αυτά, την ερχόμενη χρονιά.

Η ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σας για το τι δουλεύει και τι όχι για σας…. είναι το κλειδί. Και, τόσο καλύτερα αντιλαμβάνεστε το ένστικτό σας για τη λήψη μέτρων, τόσο καλύτερα θα κυριαρχήσετε στην ερωτική σας ζωή, με υγιή τρόπο. Το 2020, ήρθε η ώρα να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας – ήδη τώρα πια, ξέρετε πραγματικά, τι θέλει και χρειάζεται η καρδιά σας!

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA