2020 Πώς θα αλλάξουν οι σχέσεις για κάθε ζώδιο 

2020-15746977273G3

2020 Πώς θα αλλάξουν οι σχέσεις για κάθε ζώδιο A’

2020  Κάθε ζώδιο, θα έχει διαφορετικές αλλαγές στα ερωτικά του, τη νέα χρονιά.

Με την πλήρη επιρροή της εποχής των σοβαρών δεσμεύσεων, πολλοί από εμάς αναρωτιούνται πώς θα εξελιχθεί η ερωτική μας ζωή την καινούργια χρονιά? Θα μετατραπούν σε κάτι πιο ουσιαστικό οι μακροπρόθεσμες σχέσεις μας? Θα δημιουργηθούν νέες σχέσεις ή θα ανθίσουν οι ήδη υπάρχουσες?

Παρόλο που ίσως γνωρίζουμε ποιους φέρνουμε σαν «συν» στο επερχόμενο εορταστικό πάρτι, αυτό που θα συμβεί την καινούργια χρονιά, είναι εντελώς αβέβαιο.

zodia-taro-45

Το πώς θα αλλάξει η σχέση σας το 2020 εξαρτάται από το ζώδιο σας, σύμφωνα με τους αστρολόγους, καθώς κάθε ζώδιο, θα εμπνέεται από τα αστέρια για να αναζητήσουν ή να διατηρήσουν διαφορετικά πράγματα.

Κάποιες σχέσεις θα προχωρήσουν και κάποιες άλλες, θ’ αλλάξουν κατεύθυνση…. Κι αυτό δεν συμβαίνει επειδή το μέλλον έχει ήδη καθοριστεί – αυτό συμβαίνει επειδή εσείς και το ζώδιο του εραστή σας, μπορεί να είναι ή να μην είναι συμβατά στη νέα χρονιά με τον ίδιο τρόπο, όπως το 2019. Μπορεί κάποιες σχέσεις που είναι ήδη τεταμένες ή γεμάτες εμπόδια… να γίνουν πιο αρμονικές. Επομένως, μην φοβηθείτε την καινούργια χρονιά….απλά προετοιμάστε τον εαυτό σας μαθαίνοντας, τι να περιμένετε. Το 2020 θα είναι μια ισχυρή και μετασχηματιστική χρονιά, για όλους μας.

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Δείτε πώς κάθε ζώδιο, θα αισθανθεί αυτή την ενέργεια.

2020 Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός πρόκειται να προχωρήσει ή να διαλύσει τη σχέση του, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στις αρχές της νέας χρονιάς ο Κριός θα προχωρήσει ή θα το διαλύσει με τον σύντροφό του. Μια μεγάλη πανσέληνος στον τομέα του ρομαντισμού, σας υπογραμμίζει τις παθιασμένες ανάγκες σας τον Φεβρουάριο, με μια σημαντική επιλογή για συνεργασίες που συμβαίνουν τον Απρίλιο. Αυτό μπορεί να σημαίνει, πως θα κάνετε το επόμενο βήμα….ή θ’ απομακρυνθείτε για πάντα από το σύντροφό σας. Σημειώστε αυτή τη μεγάλη στιγμή όταν συμβεί…. και βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε, καθώς τα λόγια σας θα ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος μπορεί να επανασυνδεθεί με έναν πρώην, την καινούργια χρονιά.

Ο Ταύρος βρίσκεται λίγο – πολύ, στη δική του ρομαντική αποστολή το 2020. Θα σπάσετε τις αλυσίδες της ζωής με τις οποίες ήσασταν δεμένοι προηγουμένως και θα ακολουθήσετε νέες ρομαντικές λεωφόρους που υποστηρίζουν τη νέα προσωπική σας δύναμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τέλη Ιουνίου θα είναι ένα μοιραίο διάστημα, όταν θα διασταυρώσετε μονοπάτια με έναν πρώην, ο οποίος ήταν η δίδυμη φλόγα σας….και θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ιστορία….αν η χρονική στιγμή έχει ευθυγραμμιστεί. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε, για πολλές νέες ανακαλύψεις και για μια πιθανή εξάσκηση με κάποιον από το παρελθόν, που μπορεί να χωρέσει στο μέλλον σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου .

chartomantia-098

2020 Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος είναι έτοιμος να υπολογίσει τα συναισθήματά του φέτος.

Οι σχέσεις θα είναι στο μυαλό όλων των Δίδυμων το 2020, επειδή ο Δίας – πλανήτης του θαύματος- θα είναι στον τομέα της οικειότητας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γι’ αυτό, αν είστε σε μια σχέση, θα αφιερώσετε πολλή ενέργεια στην κατανόηση, του αν πρόκειται για κίνηση προς τα εμπρός ή όχι. Μπορεί τελικά να αφήσετε κάποιες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει το σκοπό τους ή να αφήσετε τα σημερινά πρότυπα, ώστε να θεραπεύσουν την πρόοδό σας. Ένα άλλο τεράστιο θεϊκό γεγονός συμβαίνει, όταν αρχίζουν οι εκλείψεις στον τομέα του γάμου και των σχέσεων τον Ιούνιο, προκαλώντας μια μεταμόρφωση σε μια σημαντική σχέση. Επομένως, μια σχέση που ήταν σε κατάσταση αναμονής…. μπορεί να ξεκαθαρίσει!

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

2020 Καρκίνος (Ιούνιος 21 – Ιούλιος 22)

Οι Καρκίνοι βαδίζουν τα σκαλιά της εκκλησίας την καινούργια χρονιά

Σιγά το πράγμα … αλλά πραγματικά ο Καρκίνος θα βρει το 2020 να είναι ένα από τα πιο σημαντικά χρόνια για τις σχέσεις τους…. για σχεδόν μια δεκαετία. Αυτό συμβαίνει, επειδή ολοκληρώνεται το τελευταίο κεφάλαιο των εκλείψεων στο ζώδιο σας, και συγκεκριμένα, στον τομέα του γάμου και των σχέσεων σας. Τι σημαίνει αυτό? Βασικά, πως όλη η σκληρή δουλειά που καταβάλλατε για τις σχέσεις σας, πρόκειται να αποπληρωθεί. Πολλοί Καρκίνοι θα βρουν το τέλειο ταίρι, θα κάνουν σοβαρή σχέση, θα παντρευτούν ή θα κάνουν πανέμορφα μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι τους. Κάντε υπομονή…. και πιστέψτε, ότι το γεγονός πως είσαστε καλός σύντροφος, δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου .

zwdia-tarw-zodia-19

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων θα έχει πολύ σεξ το 2020.

Ο Λέων θα έχει ένα σέξι 2020, με πολλές περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρα. Αλλά τα σημαντικά ορόσημα στις σχέσεις σας, δεν θα εμφανιστούν μέχρι το καλοκαίρι, όταν θα αρχίσουν οι μοιραίες εκλείψεις στον τομέα του ρομαντισμού και της γονιμότητας σας, όλη τη χρονιά…και το 2021. Απολαύστε τις διασκεδάσεις, όσο έχετε την ενέργεια γι’ αυτές, καθώς πιθανότατα θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια πιο προβλέψιμη σχέση, στα μισά της χρονιάς.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Παρθένος είναι πολύ δημοφιλής στον ερωτικό τομέα το 2020.

Απ’ όλα τα ζώδια, η Παρθένος θα είναι η πιο τυχερή στον έρωτα το 2020. Περιμένατε πολύ αυτό το διάστημα – σχεδόν 12 χρόνια. Λόγω του μεγαλύτερου ταξιδιού του Κρόνου,- πλανήτη της δυσκολίας και της ευθύνης- στον ερωτικό σας τομέα από το 2017 έχετε νιώσει πως όλες οι σχέσεις σας ήταν πολύ σκληρές. Το να κρατάτε τη φωτιά αναμμένη, ήταν ένας αγώνας…. έτσι πολλοί Παρθένοι ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν. Αλλά έρχεται να σας σώσει, ο εκθαμβωτικός πλανήτης των θαυμάτων, ο Δίας που παρελαύνει σ’ αυτή τη ζώνη….και θ’ αναζωογονήσει τις ελπίδες σας. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα είναι γεμάτο με ρομαντικά γεγονότα και μετά τα πράγματα θα επιβραδυνθούν. Έτσι θα έχετε χρόνο να συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματά σας και να σκεφτείτε ποιος είναι ο κατάλληλος για σας…. μακροπρόθεσμα.

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος