Εαρινή Ισημερία 20/03 Ωροσκόπιο για τον Ηλιο στον Κριό

krios-660_30

Εαρινή Ισημερία 20/03 Ωροσκόπιο για τον Ηλιο στον Κριό . Β’ Μέρος

Εαρινή Ισημερία 20/03 Λέων .

Αυτή είναι πάντα μία ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδος για εσάς, όταν ο κόσμος ξαφνικά γεμίζει με μελλοντικές δυνατότητες. Αυτό είναι το σύνθημά σας για να κάνετε κινήσεις ώστε να επεκτείνετε τη ζωή σας. Συναντηθείτε με γνωστά άτομα, τολμήστε να βγείτε από την άνεσή σας και να διευρύνετε το μυαλό σας! Μπορείτε επίσης, να αποφασίσετε να μάθετε κάτι καινούριο τώρα, να κάνετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε μία καινούργια καμπάνια μάρκετινγκ!

Θέλετε να μάθετε τα πάντα και στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα θα πρέπει να ξεκινήσετε κάτι νέο. Νομικά ή πνευματικά θέματα θα σας απασχολούν και πιθανόν θέματα ανώτατης εκπαίδευσης. Θα μπορούσατε να διορθώσετε ένα λάθος ή να προσπαθήσετε να πάρετε αυτό που χάσατε στην πρώτη ευκαιρία. Επικεντρωθείτε στο όραμά σας!Έχετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο στο μυαλό σας; Εδώ θα βρείτε το πως θα το κάνετε να σας ερωτευτεί, σύμφωνα με το ζώδιό του!

zodia-taro-45

 

Παρθένος

Η Άνοιξη είναι μία περίοδος ριζικής μεταμόρφωσης για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, με τις πιο λαμπρές μέρες να λάμπουν παραδόξως στις πιο σκοτεινές και πιο ιδιωτικές πτυχές της ζωής σας. Είναι ώρα να είστε αποφασιστικοί και να διακόψετε τα μπερδέματα στη σεξουαλική σας ζωή, στα οικονομικά σας και στις κοντινές και προσωπικές σας σχέσεις. Κάντε ένα γενικό ψυχολογικό ξεσκαρτάρισμα! Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή.

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού ενισχύει την ευχαρίστηση που λαμβάνετε από τις φυσικές απολαύσεις της ζωής. Μία σχέση μπορεί να αναζωπυρωθεί ξανά ή εάν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε σύντροφο, ίσως να υπάρξει μία αλάνθαστη χημεία ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον που ήδη πιθανόν έχετε βρει. Το να κατακτάτε κάποιον δίνει αρχικά μία κολακευτική αίσθηση, αλλά αυτό αποδυναμώνεται γρήγορα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να απελευθερωθείτε από πράγματα που σας κρατούν πίσω!

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζυγός

Αυτή είναι πάντα μία έντονα κοινωνική περίοδος για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί. Η Άνοιξη σας φέρνει τη διάθεση για αγάπη και περισσότερες εξόδους, κοινωνικοποίηση και γνωριμίες με νέους ανθρώπους! Μπορείτε επίσης να αναζωογονήσετε τις σχέσεις που ήδη έχετε τώρα! Είναι η στιγμή για να ανανεώσετε όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Αχχ το να είστε ερωτευμένοι! Όλες οι καημένες μαργαρίτες που βρίσκονται εκεί κοντά που μένετε, είναι πιθανό να χάσουν τα πέταλά τους μέχρι να τελειώσετε, επειδή θα χρησιμοποιήσετε κάθε μέθοδο που για προβλέψετε πότε η αγάπη θα έρθει στη ζωή σας. Είτε, θα πλησιάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ένα πραγματικό διάλειμμα με ένα παλιό ή νέο σύνολο από ανθρώπους.

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία 18-20/03 Δύο ερωτικές ιστορίες – Επαγγελματικά ανοίγματα

dream

Εαρινή Ισημερία 20/03 Ωροσκόπιο για τον Ηλιο στον Κριό .

Σκορπιός

Η περίοδος της Άνοιξης είναι μία ιδιαίτερα γεμάτη περίοδος για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί. Η δουλειά σας μπορεί να απαιτεί περισσότερο χρόνο από εσάς, ενθουσιάζοντας σας για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες! Αυτή είναι επίσης μία περίοδος όπου είστε προσκεκλημένοι από τον καιρό για να ξεκινήσετε μία νέα ρουτίνα σχετικά με την υγεία σας και τη άσκηση. Αυτή είναι μία ευκαιρία για να επιτύχετε μία σημαντική ανακάλυψη και να προχωρήσετε στη δουλειά σας, ακόμη και αν αυτό προϋποθέτει στιγμιαίο άγχος.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε την απόφαση της νέας χρονιάς, επειδή ο Ήλιος στον Κριό κατά κάποιον τρόπο διασφαλίζει, όσο η αστρολογία μπορεί, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα από εσάς να κολλήσετε σε αυτό. Μπορεί να έχετε λιγότερες δικαιολογίες για εσάς και περισσότερες για τους άλλους. Ή μπορεί να κάνετε το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα της χιλιετίας!

zwdia-tarw-zodia-19

Τοξότης

Η περίοδος της Άνοιξης είναι μία περίοδος απίθανης χαράς και ρομαντισμού για εσάς, αγαπητοί Τοξότες. Τα πουλιά κελαηδούν και η αγάπη είναι πράγματι στον αέρα!

Μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και σε διάθεση για διασκέδαση και παιχνίδι ή στο να εκφραστείτε δημιουργικά.

Βγείτε έξω στο φως που λάμπει και αποκτήστε όσο περισσότερη διασκέδαση μπορείτε. Είναι η ευκαιρία σας να ζητήσετε αυτό που αξίζετε!

Αυτή η περίοδος δεν είναι η ώρα για να κοιτάτε πίσω. Ίσως να αποφύγετε τα άτομα που το κάνουν ή αυτούς που κατηγορούν τους άλλους για τη δύσκολη θέση που βρίσκονται οι ίδιοι τους ή αυτούς που ποτέ δεν μετακινούνται από μία συγκεκριμένη θέση.

Σας αρέσει να αφήνετε τους ανθρώπους να θέλουν περισσότερα και πιθανόν να ανακαλύψετε ένα ταλέντο που πάντα υποψιαζόσασταν ότι είχατε.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αιγόκερως

Εσείς αγαπητοί Αιγόκεροι, το να είστε ένα ιδιαίτερα πρακτικό ζώδιο μπορεί να σας κάνει να αποφασίσετε να κάνετε ένα πραγματικό ξεσκαρτάρισμα καθώς η Άνοιξη βρίσκεται σε εξέλιξη! Το φως λάμπει μέσα στο σπίτι σας και ο τομέας της οικογένειας παρασύρει τους ιστούς αράχνης και είναι η ώρα να κάνετε και εσείς το ίδιο, ανανεώνοντας τον προσωπικό σας χώρο και φέρνοντας ανανέωση στο σπίτι και στη οικογένειά σας!

Ο Ήλιος στον Κριό είναι παραδοσιακά η εποχή του χρόνου όπου είτε βρίσκεται το δικό σας χώρο είτε δημιουργείτε ένα σπιτικό. Η σταθερότητα είναι σε υψηλή θέση στη λίστα των προτεραιοτήτων της ζωής σας και είστε πολύ καλοί στο να επεξεργαστείτε τον πραγματικό λόγο στη συμπεριφορά ενός ατόμου, ακόμη και αν διαμαρτύρονται με διαφορετικό τρόπο.

tarw-taro-xartomanteia

Εαρινή Ισημερία 20/03 Ωροσκόπιο για τον Ηλιο στον Κριό .

Υδροχόος

Οι οικείοι σας εισβάλουν στη ζωή σας κάθε φορά την άνοιξη δημιουργώντας σας τη διάθεση του να ασχοληθείτε και να εμπλακείτε σε χιλιάδες συζητήσεις που διευρύνουν τον κόσμο σας! Μπορείτε να κάνετε μία σημαντική πρόοδο και να περάσετε το μήνυμα που θέλετε!

Το ωροσκόπιο σας σας βοηθά να υιοθετήσετε μία αξιαγάπητη ανεμελιά, όποτε ο Ήλιος είναι στον Κριό. Ίσως προσπαθήσετε να δείξετε μερικά χρόνια νεότεροι ή υιοθετήσετε το μυαλό ενός νεότερου ατόμου ή να νιώσετε ξανά ενθουσιασμένοι εάν είχατε καιρό να νιώσετε έτσι. Έχετε μία άποψη για τα πάντα!

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία 18-20/03 Δύο ερωτικές ιστορίες – Επαγγελματικά ανοίγματα

zwdia-66

Ιχθύες

Η φωτεινότητα του ήλιου την Άνοιξη φέρνει ξαφνικά μία επιθυμία για υλικές ανέσεις, αγαπητοί Ιχθύες. Ίσως νιώσετε ότι σπαταλάτε λίγο περισσότερο χρόνο για να ευχαριστηθείτε τις ηλιόλουστες ημέρες ή είναι πιθανό να ψάχνετε τρόπους για να διαφυλάξετε ή να αυξήσετε τα έσοδά σας για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να κάνετε τολμηρά βήματα για να ανανεώσετε τα οικονομικά σας τώρα!

Το να σπαταλάτε λιγότερα και να εξοικονομείτε περισσότερα είναι η φόρμουλα της επιτυχίας σε ότι σας αφορά και είστε πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για να σιγουρευτείτε ότι εσείς και το νοικοκυριό σας θα το τηρήσετε αυτό. Έτυχε ποτέ να παρατηρήσετε πως οι άνθρωποι που γνωρίζουν την πραγματική τους αξία, και την απαιτούν, προχωρούν σε αυτή τη ζωή; Αυτοί θα μπορούσατε να είστε εσείς αυτή τη στιγμή. Γνωρίζετε τι αξίζετε!

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9