Ήλιος στον Κριό Εκτεταμένο Ωροσκόπιο για ολα τα Ζώδια

zwdio-krios-ekdikisi

 

Ήλιος στον Κριό και η Εαρινή Ισημερία 2020 . Α’ Μέρος

Ήλιος στον Κριό : Όταν ο ήλιος μπαίνει στον πρώτο τομέα του ζωδιακού κύκλου, τον Κριό, πράγμα το οποίο θα συμβεί στις 20 Μαρτίου 2020.

Κηρύσσει την εαρινή ισημερία και την επίσημη έναρξη της Άνοιξης. Αυτό επίσης σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας αστρολογικής χρονιάς, επομένως αυτό έχει μεγάλη σημασία και για τα 12 ζώδια.

Σε αυτό το μικρό άρθρο που αφορά τη μετάβαση του ήλιου στον Κριό, θα σας προτείνουμε κάποιες αξιαγάπητες ιδέες για τους αγαπημένους σας Κριούς που θα τους κάνουν να πετάξουν από ευτυχία, σαν μικρά ανοιξιάτικα αρνάκια.

zodia-taro-45

Μετά, θα ρίξουμε μία ματιά στην Εαρινή Ισημερία 2020, όπως επίσης και στις προβλέψεις για τη μετάβαση του Ήλιου στους Κριούς κατά την Εαρινή Ισημερία και για τα 12 ζώδια.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά τη μετάβαση του Ήλιου στον Κριό

• Ξεκινήστε κάτι καινούριο

• Κάντε ξεκαθάρισμα σε ένα κομμάτι της ζωής σας

• Τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση

• Πάρτε πρωτοβουλία

• Δείξτε θάρρος και κουράγιο

• Πάρτε συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Προτάσεις για δώρα γενεθλίων για τους Κριούς

Επιλέξτε πράγματα τα οποία οι Κριοί μπορούν να κάνουν από μόνοι τους, όπως έναν αναγνώστη ηλεκτρονικών βιβλίων, είτε πλέξιμο, είτε ένα κουτί που μπορούν να το φτιάξουν μόνοι τους, ή μία σοκολάτα Tobllerone. Οι Κριοί αγαπούν τις σοκολάτες Toblerone. Οι άνδρες Κριοί συνηθίζουν να είναι καλοί παίκτες. Και καθώς οι Κριοί βρίσκονται στην κεφαλή του ζωδιακού χάρτη, ένα καπέλο είναι πάντοτε ένα ωραίο δώρο για τα γενέθλια ενός Κριού, όπως επίσης το make-up, προϊόντα προσώπου και άλλα είδη προσώπου (σαν τις μάρκες για τους οπτικούς).

Η σημασία της Εαρινής Ισημερίας

Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, όπου ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού χάρτη. Αυτή η μέρα συμβολίζει την Εαρινή Ισημερία στο Βόρειο ημισφαίριο, η οποία πέφτει στις 20 Μαρτίου αυτού του έτους. Αυτή είναι η στιγμή, όπου οι μέρες και οι νύχτες είναι ίσες σε διάρκεια και ξεκινούν να αντιστρέφονται. Καθώς οι μέρες αρχίζουν να ξεπερνούν σε διάρκεια τις νύχτες, φέρνουν μαζί τους την υπόσχεση για πιο ζεστές και ευχάριστες στιγμές στη συνέχεια. Η Άνοιξη έχει ξεκινήσει επισήμως!

μελλοντολόγος

Ήλιος στον Κριό και η Εαρινή Ισημερία 2020 .

Η Άνοιξη είναι η εποχή όπου όλα είναι καινούρια, ανανεωμένα και συνεργάζονται με τη ζωή και τις υποσχέσεις. Οποιαδήποτε μυστήρια και αν συνέβησαν στους κρύους και σκοτεινούς μήνες έχουν ολοκληρωθεί και η ένα νέο είδος ζωής εμφανίζεται. Είναι μία εξαιρετική στιγμή να κάνετε μία νέα αρχή, να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και να ανανεώσετε τη ζωή σας στο κομμάτι των σχέσεων, των πρότζεκτ, των σχεδίων σας και των προσπαθειών σας!

Υπάρχει κάτι που να είχατε σκοπό να κάνετε; Τώρα είναι η ώρα να δράσετε! Ο Κριός είναι ένα θεμελιώδες ζώδιο της φωτιάς, και όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό, μας δίνεται μία νέα ευκαιρία ζωής, νέα ενέργεια και ζωντάνια για να τη χρησιμοποιήσουμε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και στους ανθρώπους που είναι αγαπητοί σε εμάς!

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία 18-20/03 Δύο ερωτικές ιστορίες – Επαγγελματικά ανοίγματα

κρυσταλλομαντεία

Το ζώδιο του Κριού κυβερνάται από τον θεό του πολέμου τον Άρη. Οι Κριοί δεν σκέφτονται.

Δεν κάθονται στη θέση τους και συνεχώς ανακατεύονται σε αυτό και εκείνο. Οι Κριοί ενεργούν!

Λειτουργούν μανιωδώς, δίνοντας μικρή σημασία σε συμβάσεις, διαδικασίες ή οτιδήποτε άλλο λέει ή κάνει κάποιος. Απλώς φέρνουν εις πέρας τα πράγματα! Οι Κριοί είναι το ζώδιο που λέει: εδώ είμαι!

Υπάρχω! Έχω επιθυμίες! Το θέλω αυτό! Και ότι θέλω βγαίνω και το παίρνω! Για το λόγο αυτό οι Κριοί κυβερνώνται από την τόλμη, το θάρρος, το κουράγιο και την επιθυμία!

Οι Κριοί επίσης δεν αργοπορούν. Από τη στιγμή που έχουν κατακτήσει κάτι, βρίσκονται στη διαδικασία του να κατακτήσουν το επόμενο πράγμα.

Έτσι λοιπόν, δεν υπάρχει χρόνος να χρονοτριβούμε. Κυνηγήστε αυτό που θέλετε! Δράστε με παρορμητισμό εάν πρέπει.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ήλιος στον Κριό και η Εαρινή Ισημερία 2020 .

Αλλά, μην είστε απερίσκεπτοι, διότι υπάρχει και ο εξής κίνδυνος: οι Κριοί συνηθίζουν να ενεργούν απερίσκεπτα κατά περιόδους, λειτουργώντας ριψοκίνδυνα, πηδώντας χαρούμενος στον γκρεμό, εκεί που μόνο μία στιγμιαία ματιά θα μπορούσε να βοηθήσει έναν ισχυρό Κριό να αλλάξει πορεία.

Λοιπόν προσέξτε, καθώς δεν πηδάτε μονάχα από έναν βράχο. Πως γνωρίζετε τι είναι το κάθε πράγμα; Εάν έχετε μία επιθυμία για λίγο καιρό, αφού έχετε κάνει την έρευνά σας και είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα, αυτή είναι η στιγμή να προχωρήσετε και να κάνετε το κομμάτι σας.

Τώρα ας ρίξουμε μία ματιά στο πως επηρεάζει η μετάβαση του Ήλιου από τις 20 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο για τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού και την Εαρινή Ισημερία 2020

Το κάθε ζώδιο λαμβάνει την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού ως μία ολοκαίνουργια αρχή σε ένα διαφορετικό κομμάτι της ζωής του.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε που αισθάνεστε ότι κάνετε μία νέα αρχή, ενώ είναι περίοδος Άνοιξης! Ελέξτε το που βρίσκεται ο Ήλιος σε σχέση με το ζώδιο σας και τον Ωροσκόπο σας.

Επίσης, εάν έχετε κάποιον πλανήτη στον Κριό, τώρα τα πράγματα ζωντανεύουν! Για παράδειγμα, εάν έχετε την Αφροδίτη στον Κριό, είναι εποχή για έρωτα, ρομαντισμό και για ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

Με τον Άρη στον Κριό, η σεξουαλικότητά σας έχει αναζωογονηθεί και συνεχίζετε ακάθεκτοι. Γιατί δεν φτιάχνετε δωρεάν τον αστρολογικό σας χάρτη για να ελέγξετε που βρίσκονται οι πλανήτες ώστε να μάθετε περισσότερα; Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με κάποιον από τους ειδικούς μας για να δείτε τι πρόκειται να σας φέρει η Άνοιξη!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κριός

Η ημέρα που γεννιέστε είναι εδώ και είναι ώρα να προχωρήσετε με όλα σας τα σχέδια! Ο προβολέας πέφτει κατευθείαν επάνω σας και νιώθετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι. Ενεργοποιήστε τους στόχους σας και θέστε τους σε λειτουργία για ολόκληρη τη χρονιά που έρχεται. Ίσως να έχετε το επάνω χέρι εδώ, απελευθερώνοντας τον εαυτό σας από τις πιέσεις.

Κάντε μία σκέψη και για τους  ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας. Γιατί; Επειδή μπορεί να έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια σε σχέση με συνήθως χάρη στον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας! Ναιιι, καλωσορίστε την αγαπημένη περίοδο της ζωής σας. Η τρέλα σας αποχαιρετά και τα πάντα φαίνονται δυνατό να πραγματοποιηθούν και πάλι. Συμπερασματικά, είναι μία αξιαγάπητη περίοδος για εσάς.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-1

Ταύρος

Για εσάς αγαπητοί Ταύροι, η Άνοιξη δεν έρχεται τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν τα γενέθλιά σας σε ένα μήνα ή εκεί γύρω και επιτέλους μπορείτε να μυρίσετε τα λουλούδια! Συνήθως βιώνετε αυτήν την περίοδο σαν μία μυστικιστική προετοιμασία- ξεκαθαρίσματος παλιών στάσεων και ιδεών- για να ξεκινήσετε ξανά. Λοιπόν προχωρήστε, κάντε τα δικά σας προσωπικά πράγματα, κάντε γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και προετοιμαστείτε για μία νέα αρχή! Το να αφήσετε πίσω ότι κρατούσατε για καιρό είναι το κλειδί για μεγαλύτερη ελευθερία.

Η Μαντόνα λέει στο τραγούδι της “η ζωή είναι ένα μυστήριο”, αυτός είναι ο πρώτος στίχος του τραγουδιού Like a Prayer, και αυτό είναι το κεντρικό θέμα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Σας προσελκύουν οι ανεξήγητες και σκιερές πλευρές της ζωής των ανθρώπων ή η πνευματικότητα. Λειτουργείτε ως ένα άτομο που επιδιορθώνει πράγματα, ως βοηθός, ως θεραπευτής, πάντα το πρώτο άτομο που θα σηκώσει το χέρι για να γίνει εθελοντής και είστε το καλό παιδί της υπόθεσης.

zwdia-3-zodia

Δίδυμοι

Αυτή είναι μία έντονα κοινωνική περίοδος για εσάς. Μία περίοδος για να διασκεδάσετε και να κάνετε φίλους! Μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο, εάν αφήσετε τους φίλους σας να σας κάνουν εκπλήξεις! Αυτή είναι η στιγμή για να αναζητήσετε αυτούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στα όνειρά σας!

Ίσως αφήσατε μερικές σημαντικές φιλίες να σας ξεφύγουν τους χειμερινούς μήνες. Όμως αυτό δεν τυχαίνει σε όλους; Αγαπητοί Δίδυμοι, τώρα είναι η στιγμή να σταματήσετε να βλέπετε τους φίλους σας μέσα από το πρίσμα του Facebook και να θυμίσετε στον εαυτό σας ότι και αυτοί είναι φτιαγμένοι από σάρκα και οστά. Ίσως αποφασίσετε να πάρετε μία όχι και τόσο δημοφιλή απόφαση, έως ότου οι άλλοι κατανοήσουν τη λογική σας.

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία 18-20/03 Δύο ερωτικές ιστορίες – Επαγγελματικά ανοίγματα

zwdia-zodia-astrologia-65

Ήλιος στον Κριό και η Εαρινή Ισημερία 2020 .

Καρκίνος

Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος, όπως ακριβώς και η Άνοιξη, είναι πάντοτε ιδανικοί μήνες καριέρας για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι. Είναι η ώρα για να ενεργοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να φρεσκάρετε την δημόσια εικόνας σας. Τολμήστε να κάνετε το πρώτο βήμα μεταξύ καλύτερης αυτονομίας και σκέψης.

Ο Ήλιος στον Κριό βγάζει από μέσα τον ηγετικό, οργανωτικό και αυστηρό σας εαυτό. Πιθανόν, να θέλετε επίσης να βρίσκεστε κυριολεκτικά σε κάπου υψηλότερα στον κόσμο, είτε από άποψη θέσης είτε γεωγραφικά. Αυτή είναι επίσης η ευκαιρία σας να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε σε μία θέση ευθύνης. Ίσως γίνετε λίγο πιο επιφυλακτικοί, ακόμη και με στενούς σας φίλους.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76