εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01-07/09

lathi-gynaikwn-ston-erwta

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01-07/09

ζώδια Κριός

Οι ικανότητές σας στη συνομιλία τεστάρονται ή μήπως τεστάρεται η ικανότητά σας να νοιάζεστε; Φαίνεται ότι χρειάζεστε ένα σπρώξιμο προς τη σωστή κατεύθυνση, Κριοί και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που μπορεί να το κάνει. Ξεκινάτε την εβδομάδα με μηδέν ενδιαφέρον και την τελειώνετε με μεγάλο, καθώς η Αφροδίτη φέρνει ένα εκθαμβωτικό νέο φως.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Θα χαρείτε να μοιραστείτε τη θέση σας στο λεωφορείο, να δανείσετε σε έναν φίλο ένα βιβλίο, αλλά αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να κλέψει τις πατάτες σας. Αν θέλετε πατάτες, παραγγείλτε. Είμαι μαζί σας. Αλλά έρχεται κάποιος κοντά σας που μπορεί να φάει όσες πατάτες θέλει. Πρέπει να είναι έρωτας.

ζώδια Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Οίκο της νέας αγάπης σας είναι το μαγικό σημάδι ότι η αγάπη είναι δική σας αν την θέλετε. Είναι επίσης σημάδι που δείχνει ότι το δωμάτιό σας θα θέλε μια ανακαίνιση. Πού θέλετε να στρέψετε την προσοχή σας, Δίδυμοι; Στην αγορά πιο αφράτων μαξιλαριών ή στον λόγο να τα πετάξετε κάτω απ’ το κρεβάτι;

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01-07/09

ζώδια Καρκίνος

Είναι θαύμα που καταφέρατε να βγείτε απ’ το σπίτι σας και μάλιστα φορώντας όλα τα ρούχα σας! Φυσικά θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον νέο σας έρωτα, αλλά έχετε πράγματα να κάνετε, όπως δουλειά για παράδειγμα. Αυτό και να μοιραστείτε τα τεκταινόμενα με τους κολλητούς σας, όλοι περιμένουν με έναν καπουτσίνο τους στο χέρι. Καυτό.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για κάτι που είπατε και, για να είμαστε ειλικρινείς, μάλλον το παρακάνετε με την αντίδρασή σας στο συγκεκριμένο θέμα. Φαντάσου! Μην υποτιμάτε το νέο ερωτικό ενδιαφέρον σας, αυτός ή αυτή ξέρουν ότι αστειευόσασταν. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ με σας;

ζώδια Παρθένος

Αυτό που θεωρείτε σωστό και πρέπον είναι ο τρόπος που κάνετε τη δουλειά σας και γιατί να μην είναι; Όποιος σας λέει ότι πρέπει να ρίξετε τα στάνταρ σας, πρέπει να επιστρέψει στα θρανία και να κάνει εντατικά μαθήματα στη φιλία ξανά. Γράψτε τους στο σχολείο.

ζώδια Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας. Ακόμα εδώ; Το διαβάσετε αυτό; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης στο δικό σας ζώδιο και, σίγουρα το ξέρετε ήδη, είναι η κυβερνήτης σας, άρα καλά πράγματα έρχονται. Περιμένετε. Ο Άρης και ο Πλούτωνας φέρνουν αμφιβολίες στην επιφάνεια. Μπορείτε να ασχοληθείτε; Αν όχι, μην το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Σκορπιός

Όταν ένας πρώην επιστρέφει στη ζωή σας ή οι αναμνήσεις σας, ίσως, δεν είναι σημάδι ότι πρέπει να τα ξαναβρείτε με κάποιον τρόπο. Μπορείτε αν το θέλετε, αλλά είναι πιθανότατα μια υπενθύμιση για το τι θέλετε και για το τι ψάχνετε προχωρώντας μπροστά και όχι πίσω. Είναι αυτό που θέλετε; Όχι; Το φαντάστηκα.

ζώδια Τοξότης

Έχω κάτι στην τσέπη μου που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Το έχουμε ξανακούσει και με απογοήτευση είδαμε ότι ήταν ένα παλιό ρολόι. Πίσω στα δικά σας. Έχετε με κάποιον ένα κοινό ενδιαφέρον ή κάτι τουλάχιστον που θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει κι εσάς αν η προσοχή τους ήταν μέρος της συμφωνίας. Φανταστικά. Νέα χόμπι!

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 01-07/09

ζώδια Αιγόκερως

Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο να βρείτε τη λύση, δεν είναι εύκολο να διαβάσετε κάποιον. Ενδιαφέρονται ή όχι; Οι φίλοι σας θα σας πουν ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθετε. Και έχουν δίκιο. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος από δύσκολος μετατρέπεται σε τολμηρός και σας ζητά να βγείτε. Μάλλον οι φίλοι του θα του το είπαν.

ζώδια Υδροχόος

Σέξι όσο ένα σακί με πατάτες. Αυτό το στυλ θέλετε να πλασάρετε, Υδροχόοι; Θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα περισσότερο για να ξενερώσετε κάποιον; Ίσως τους τεστάρετε, βλέπετε αν τους αρέσετε πραγματικά. Όχι. Απλώς δεν σας αρέσουν και τόσο. Πείτε το, η ζωή θα γίνει ευκολότερη.

ζώδια Ιχθύες

Με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο σε αντίθεση δεν είναι εύκολο για σας να δείτε που βρίσκεται η πραγματική αγάπη, ακόμα κι αν είστε στην αρχή μιας σχέσης. Περιμένετε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, όταν ο Ερμής, ο κυβερνήτης των σχέσεων σας, καταφθάσει για να συμβάλει στη συζήτηση και να φέρει λίγη καθαρότητα στο τι θα γίνει έπειτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66