εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 02-08/03

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 02-08/03

ζώδια Κριός

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για το πώς σας βλέπει κάποιος. Έχει σχηματίσει μια γνώμη… Και – έχετε δίκιο – δεν βασίζεται σε τίποτα άλλο, εκτός από αυτά που είπε κάποιος ψεύτικος φίλος σας. Γι’ αυτό προχωρήστε. Αν μπορούν να επηρεαστούν τόσο εύκολα και δεν ασχολούνται με το να σχηματίσουν δική τους γνώμη, δεν αξίζουν. Τέλος.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είστε πολύ καλοί στον έρωτα. Σας αρέσει ο έρωτας, ο ρομαντισμός. Είναι του στυλ σας, αυτό και οι τούρτες. Αλλά δεν το νιώθετε. Οι τούρτες είναι ακριβές, οι βόλτες είναι ακριβές, καλύτερα να μείνετε σπίτι και να τρώτε φασόλια από κονσέρβα. Ξυπνήστε! Δεν χρειάζεται να χαλάσετε τα μαλλιοκέφαλά σας, γι’ αυτό ο Άρης κινητοποιεί τους φίλους σας και τους βοηθάει να σας βοηθήσουν. Δώστε λίγο γκλάμουρ.

ζώδια Δίδυμοι

Η γκρίνια, οι γκριμάτσες και το να αναρωτιέστε αν ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσά σας πρόκειται να εμφανιστεί, δεν είναι ελκυστικό. Και ευτυχώς κρατάει μόνο για μια δυο μέρες, Δίδυμοι. Στην αρχή της εβδομάδας τα πράγματα βελτιώνονται. Κάποιος πέφτει πάνω σας, τα βλέμματά σας συναντιόνται και έχετε φύγει. Αν πείτε «γεια», φυσικά.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της σχέσης σας αυτή την εβδομάδα. Σας προσφέρει έναν καθρέφτη για να δείτε τι συμβαίνει εκεί – και τα καλά και τα κακά. Αδράξτε την ευκαιρία για να δείτε τι γίνεται. Σωπάστε το προβληματισμένο μυαλό σας, για να ακούσετε τι λέει η καρδιά σας. Ακούστε πραγματικά, υπάρχουν πολλοί περισπασμοί.

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη, φρέσκια στον τομέα της αγάπης σας, είναι αυτό που θα λέγαμε δελεαστική. Σουφρώνει τα χείλη της και τινάζει τα μαλλιά της σαν κοκέτα. Ο Γιώργος από το μάρκετινγκ δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο, αλλά δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Μοιράζετε μαζί σας το μεσημεριανό του σάντουιτς, ίσως; Αυτός ή αυτή δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους. Δράστε, αντιδράστε, απλώς όχι υπερβολικά.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 02-08/03

ζώδια Παρθένος

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για κάποιους που πιστεύουν ότι είναι το σύμπαν ολόκληρο. Πάντα θα το πιστεύουν αυτό. Αλλά μπορούν να το κάνουν κάπου αλλού – και εσείς πρέπει να το δηλώσετε ξεκάθαρα αυτό. Ένα απόλυτο «όχι» μπαίνει στον δρόμο ενός, πιθανώς δύο. Ίσως και δεν σας παίρνει να το αφήσετε να συνεχιστεί αυτό, Παρθένοι.

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός

Ξέρω πόσο εκνευριστικό είναι να βλέπετε τους πάντες να γίνονται ζευγάρια. Να κάνουν μόλις στα πρώτα βήματα του νέου έρωτα, να αρχίζουν να κανονίζουν διακοπές μαζί. Αλλά σκεφτείτε το έτσι: Το ταίρι του φίλου σας έχει φίλους που μπορεί να σας ταιριάξουν. Οι κοινωνικοί κύκλοι επεκτείνονται, τα διπλά ραντεβού ίσως να γίνουν το νέο θέμα;

ζώδια Σκορπιός

Ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στον τομέα των νέων σχέσεών σας και ρίχνουν ακτίνες αγάπης στο μέρος σας. Όλες, βέβαια, φιλτράρονται μέσα από τον ρομαντικό Ποσειδώνα. Έτσι όνειρα για παραμυθένια τέλη αιωρούνται γύρω σας σαν μονόκεροι φτιαγμένοι από μαλλί της γριάς. Ωραία, αλλά πώς τα μετατρέπετε σε πραγματικότητα; Το δώρο του Ερμή είναι οι ερωτικές κουβέντες. Αυτό δεν είναι σύνθημα, είναι εντολή.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Τοξότης

Η πολυλογού παραδίπλα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τραβήξει την προσοχή πάνω της. Αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό; Το να κοιτάτε τον πάτο της κούπας του καφέ σας, δεν είναι το ίδιο με το να κοιτάτε τους άλλους στα μάτια… Πόσο μάλλον το να πιάνετε κουβέντα. Ξυπνήστε, μυρίστε τον καφέ και πιάστε κουβεντούλα για να έχετε αποτελέσματα.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 02-08/03

ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να μην ξέρετε πώς ακριβώς να χειριστείτε τον Άρη στον τομέα της νέας αγάπης σας. Είναι στην τσίτα για πολλά θέματα. Ωστόσο, η πρόσφατη συνάντησή του με την Αφροδίτη λειτούργησε υπέρ σας: Ένας πιθανός σύντροφος δεν είναι και λιγομίλητος. Αυτό τους κάνει διάφανους. Κάποιος που κινεί καταιγίδες μπαίνει στη ζωή σας.

ζώδια Υδροχόος

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και είναι μόνη της εκεί. Κανείς άλλος πλανήτης να ενοχλεί την ενέργειά της. Αυτό σας δίνει καθαρότητα, Υδροχόοι. Μπορεί να μην σας φέρει ένα καυτό ραντεβού, αλλά θα ξέρετε ακριβώς πώς θέλετε να είναι αυτός ή αυτή. Πατήστε παύση, πάρτε ένα λεπτό για να σκεφτείτε τις προθέσεις σας για τις επόμενες εβδομάδες.

ζώδια Ιχθύες

Τα ξερόχορτα που παρασύρονται από τον αέρα της ερήμου, που είναι η ερωτική ζωή σας, δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν. Τα άστρα σας υπενθυμίζουν ότι έχετε συναντήσει μια δίκαιη μερίδα καουμπόηδων και καουμποϊσσών. Τώρα πρέπει να είστε εσείς αυτοί που καθορίζετε το επόμενο στάδιο της ερωτική ζωή σας. Διαταράξτε την ακινησία με τολμηρή δράση, με πρόκληση ίσως; Γι Χα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA