Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019 Α

imerisies-14314

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019 .

ζώδια Κριός .

Μήπως τελευταία είχατε καυτές φαντασιώσεις; Λοιπόν, καλά νέα! Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο την 1 Μαρτίου και φέρνει περισσότερη φαντασία και ενθουσιασμό στην κρεβατοκάμαρά σας. Θα ελκύεστε από ανθρώπους που δεν θα περιμένατε ποτέ. Ξαφνικά, ένας καλός φίλος ή συνάδελφος θα σας δει με άλλο μάτι. Αφήστε το να συμβεί!Μετά από επτά χρόνια, ο Ουρανός αφήνει το ζώδιό σας και στις 6 περνάει στον Ταύρο. Αυτό θα σας ανακουφίσει εξαιρετικά, καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν τρελά. Με τον Ουρανό να βγαίνει από την εικόνα, οι σχέσεις σας μπορούν να απελευθερωθούν από το στρες και τα δράματα. Χτυπήστε τις τοξικότητες εκεί που πονάνε.

Ωστόσο, ενώ η Αφροδίτη μπορεί να σας γεμίσει γοητεία και σεξαπίλ αυτό τον μήνα, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου θα αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, ανάδρομος στους από φύση απροσδιόριστους Ιχθύς μπορεί να φέρει απίστευτη ενόχληση όσον αφορά την επικοινωνία.

zodia-taro-45

Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε υπομονή και να μην πιέσετε τίποτα. Δαμάστε τη λαχτάρα σας για ζωή, αν θέλετε να παραμείνετε με το ταίρι σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά. Μην αφήσετε την πίεση να γίνει η καταστροφή σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Ταύρος

Παραφράζοντας τον πασίγνωστο στίχο των Rolling Stones, σαν να μην μπορείτε να ικανοποιηθείτε καθόλου. Χάρη στην τέλεια καταιγίδα που φέρνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο, τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό στο ζώδιό σας, όλα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, αυξάνεται η λίμπιντο και οι απαιτήσεις σας. Οι υπερπροσπάθεια στο σεξ θα καταστρέψει τη γενική υγεία και τη σχέση σας. Ίσως να θέλετε να παραμείνετε σε άλλες, λιγότερος στρεσογόνες δραστηριότητες αυτόν τον μήνα.

Ο Ουρανός στον Οίκο σας, από τις 6 Μαρτίου και για τα επόμενα επτά χρόνια, φέρνει μεγάλες εκπλήξεις και αναταράξεις στη ζωή σας. Κάθε τομές της ζωής σας μπορεί να είναι τελείως διαφορετικός τα επόμενα χρόνια. Δεν θα είναι απαραίτητα κακό, αλλά μπορεί να

αποδειχθεί δύσκολο κατά καιρούς. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και ακολουθήσετε τη ροή. Δεν μπορείτε, εξάλλου, να σταματήσετε τους πλανήτες.

Ο ανάδρομος Ερμής στους συναισθηματικούς Ιχθύς από τις 5 έως τις 28 θα αυξήσει την ερωτική σας όρεξη, ενώ θα μειώνει το επίπεδο των επικοινωνιακών ικανοτήτων σας –θανάσιμος συνδυασμός. Συνήθως είστε προσγειωμένοι, αλλά οι υπερβολικά υψηλές προσδοκίες μπορεί να κάνουν εσάς και τους εραστές σας δυστυχισμένους. Το ζώδιό σας είναι Ταύρος για κάποιον λόγο, αλλά προσπαθήστε να μείνετε ευέλικτοι. Θα σας βοηθήσει σε βάθος χρόνου.

chartomantia-098

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Δίδυμοι

Είναι καταπληκτικός μήνας για την αγάπη, Δίδυμοι. Η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο από την 1 έως τις 26 Μαρτίου και φέρνει αγάπη, ισορροπία και αμοιβαίο σεβασμό. Είστε γνωστοί για την κοινωνικότητά σας και με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μερικούς αισθησιακούς φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Φλερτάρετε όσο θέλετε, αλλά μην κάνετε δεσμεύσεις.

Γιατί; Γιατί οι ευαίσθητοι Ιχθύες κυβερνούν αυτόν τον μήνα και προκαλούν συναισθηματική αναταραχή. Στις 5, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύς και μπλοκάρει τα ρομαντικά σας σχέδια. Την επόμενη ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μετατοπίζει τα συναισθήματά σας. Έπειτα, η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στο τέλος του μήνα και κάνει το κεφάλι σας να γυρνά. Δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση τις καλές μέρες, Δίδυμοι. Με τους Ιχθύς να σας δίνουν μπερδεμένα συναισθήματα και αισθήσεις, είναι καλύτερο να φλερτάρετε και να περιμένετε μέχρι να καθαρίσει το μυαλό σας πριν μετατρέψετε ένα φλερτ σε κάτι περισσότερο.

Η εαρινή ισημερία στις 20 Μαρτίου φέρνει και πάλι λίγη διασκέδαση στη ζωή σας, καθώς η πολύχρωμη Σελήνη στον Ζυγό επιστρέφει το πάθος που λαχταρούσατε στην ερωτική ζωή σας. Η άνοιξη ξεκινά και η ερωτική ζωή σας ανθίζει μαζί της.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Καρκίνος

Μπαίνετε στον Μάρτιο με αφθονία γοητευτικής δύναμης. Μπορεί ακόμα να χρειάζονται κάνα δυο εβδομάδες για την άνοιξη, αλλά εσείς ανθίζετε όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο την 1 Μαρτίου. Ο σοφός Υδροχόος, προσθέτει βάθος στις ερωτικές σχέσεις σας και σας χαρίζει τους στενούς συναισθηματικούς δεσμούς που λαχταρούσατε. Ενώ η ιδέα να είστε ερωτικοί σκλάβοι είναι εκκεντρική για σας, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας υπενθυμίσει ότι η ισορροπία της δύναμης είναι εξίσου ερωτική.

Ο ανάδρομος Ερμής έχει την απαίσια φήμη ότι χαλάει σχέδια και κάνει τη ζωή χάος. Αν και αυτό μπορεί να ισχύει για πολλά ζώδια, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς που ξεκινά στις 5, εσάς θα σας ωφελήσει. Αυτό που ξεχνούν οι περισσότεροι είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής ανανεώνει τη δημιουργικότητα, την οποία θα χρησιμοποιήσετε μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Ο ανάδρομος κύκλος στους Ιχθύς μπορεί να σας ενθαρρύνει να γίνετε ρομαντικοί και ευαίσθητοι –δύο από τα αγαπημένα σας πράγματα!

Ωστόσο, η ερωτική ζωή σας μπορεί να κάνει μια μικρή βουτιά την εαρινή ισημερία, στις 20 Μαρτίου. Η Πανσέληνος στον Ζυγό μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας. Καλύτερα να γιορτάσετε μόνοι σας την αρχή της άνοιξης.

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς στις 26 και σας φέρνει απαλή, ρομαντική αγάπη. Περιμένετε πολλές αγκαλιές και αισθησιακό έρωτα. Διασκεδάστε!

zwdia-fotia

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Λέων

Ο Μάρτιος ξεκινά καυτά, καθώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο σάς βοηθά να γνωρίσετε διάφορα σέξι άτομα μέσα από κοινά ενδιαφέροντα. Εκείνοι που ποτέ δεν πιστεύατε ότι είναι ο τύπος σας, ξαφνικά αποκτούν ενδιαφέρον. Κάντε μια δοκιμή! Δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.

Με τον Ερμή ανάδρομο στις 5 Μαρτίου, πρέπει να στηριχτείτε στη γοητεία σας για να κλείσετε τη συμφωνία με τον εραστή σας. Ο ανάδρομος Ερμής στους ευαίσθητους Ιχθύς κάνει την επικοινωνία δύσκολη. Οι λέξεις θα σας καθυστερήσουν, έτσι αφήστε το σώμα σας να μιλήσει.

Μεγάλο εμπόδιο για σας μπορεί να αποδειχθεί ο Ουρανός στον Ταύρο στις 6, ο οποίος θα μείνει εκεί για τα επόμενα επτά χρόνια. Περάσατε καλά με τον Ουρανό στο αδελφικό σας ζώδιο του Κριού, αλλά ο ενεργητικός πλανήτης στον γήινο Ταύρο θα βάλει φρένο στην ερωτική ζωή σας, καθώς θα αντιμετωπίσετε διαμάχες για την εξουσία και αγώνες ουρλιαχτών. Αν θέλετε να λειτουργήσει αυτή η σχέση, μάθετε να αφήνετε τον έλεγχο.

Ο μήνας τελειώνει θετικά, καθώς η εαρινή ισημερία φέρνει μια χρωματιστή και γιορτινή Πανσέληνο στον Ζυγό. Αυτή είναι η καλύτερη μέρα για να αγκαλιάσετε την περιπετειώδη πλευρά σας. Οι μέλισσες δεν θα είναι οι μόνες που θα κάνουν σαματά.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia