Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019 Β

provlimata-epikoinwnias

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Παρθένος

Μερικές φορές, το άτομο που ψάχνετε ήταν εξαρχής μπροστά στα μάτια σας. Έτσι μπορεί να νιώσετε όταν η Αφροδίτη μπει στον Υδροχόο την 1 Μαρτίου και αρχίσετε να παρατηρείτε κάποιον υπό διαφορετικό πρίσμα. Ωστόσο, μην δείξετε ακόμα τα συναισθήματά σας. Κρατήστε για τον εαυτό σας τις φαντασιώσεις σας.Ο τρομακτικός ανάδρομος κύκλος μπορεί να μπερδέψει τελείως την ερωτική ζωή σας. Ακόμα και τους καλύτερους καιρούς δεν έχετε υπομονή, όταν όμως ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους αργοκίνητους Ιχθύς στις 5, μπορεί να τρελαθείτε τελείως. Όλη αυτή η νευρική ένταση και η κατάρρευση της επικοινωνίας θα σας επηρεάσουν στον ερωτικό τομέα. Επικεντρωθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας και στην εσωτερική γαλήνη σας αυτόν τον μήνα.

Ευτυχώς, ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου, όπου και θα μείνει για τα επόμενα επτά χρόνια. Η μεταφορά του Ουρανού σε ζώδιο της γης θα αλλάξει τελείως την ερωτική ζωή σας, χωρίς να προκαλέσει πολύ στρες. Σκεφτείτε την ευρύτερη εικόνα.

zodia-taro-45

Ωστόσο, οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν και πάλι στις 26, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς και επανεκκινεί την ερωτική ζωή σας. Έχετε κατηγορηθεί για το ότι είστε επικριτικοί, Παρθένοι, αλλά με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα μπορέσετε να αλλάξετε κατάσταση λειτουργίας και από επικριτικοί να βλέπετε τα πάντα ρόδινα. Απολαύστε αυτές τις τρυφερές στιγμές αισθησιασμού.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Ζυγός

Η άνοιξη πλανάται στην ατμόσφαιρα και όλα ανθίζουν στην ερωτική ζωή σας από την αρχή του μήνα. Αυτή θα είναι μια εποχή γεμάτη γοητεία και απρόσμενες ερωτικές σχέσεις και θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική μόλις η Αφροδίτη μπει στον Υδροχόο την 1 Μαρτίου. Δείξτε τη γοητεία σας, γνωρίζοντας νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ποτέ δεν ξέρετε πότε ένα απλό φλερτ μπορεί να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο.

Δυστυχώς, με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύς, μπορεί να σας χαλάσει η διάθεση το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η κοινωνική ζωή σας μπορεί να λάβει ένα μεγάλο πλήγμα. Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητο ζώδιο και σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Πάρτε λίγο χρόνο αυτόν τον μήνα για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να ξαναβρείτε την ισορροπία σας.

Ευτυχώς, η σεξουαλική ενέργειά σας θα φτάσει στην κορυφή με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 20 –την εαρινή ισημερία. Η αρχή της άνοιξης θα φέρει και την αρχή μερικών καυτών ερωτικών σχέσεων. Η Πανσέληνος στον Οίκο σας έχει να κάνει με την ηρεμία και την αρμονία, γι’ αυτό απολαύστε τη! Η Σελήνη σάς επιτρέπει επίσης να δείτε πιο καθαρά τις ερωτικές σχέσεις σας και σας βοηθά να πάρετε καλύτερες αποφάσεις. Ανακοινώστε τώρα τον παθιασμένο έρωτά σας. Μην κρατιέστε άλλο πίσω! Η άνοιξη είναι η εποχή των εραστών!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Σκορπιός

Αυτός ο μήνας μπορεί να συνοψιστεί με μία λέξη: ένταση. Και όχι του σεξουαλικού είδους. Οι πλανήτες κινούνται πολύ αργά για σας, Σκορπιοί. Εσείς είστε περισσότερο για γοργούς έρωτες. Ωστόσο, αυτός ο μήνας θα σας πιέσει είτε να μετριάσετε τη φυσική σας έφεση στο δράμα είτε να περάσετε μια περίοδο ξηρασίας.

Από την 1 Μαρτίου έως τις 26, η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο και στρέφει την προσοχή σας από τον σωματικό έρωτα στη δημιουργία δεσμών. Κάτι που δεν σας είναι εύκολο. Το ταίρι σας θέλει να γίνετε πιο ανοιχτοί και να του δείχνετε περισσότερη εμπιστοσύνη. Αν θέλετε να συνεχιστεί η σχέση σας, θα πρέπει να ενδώσετε ή διαφορετικά να τους αφήσετε να φύγουν.

Από τις 5 έως τις 28, ο Ερμής είναι ανάδρομος στους Ιχθύς και κλέβει τη χάρη και τη σεξουαλική ενέργειά σας. Η γοητεία δεν θα είναι αρκετή, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στο να δείχνετε συμπόνια και σεβασμό στους αγαπημένους σας. Θα λάβετε πολλά περισσότερα έτσι.

Με τον Ερμή ανάδρομο και πολλούς πλανήτες στους Ιχθύς, η καλύτερη συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι να βάλετε τη σεξουαλική ορμή σας στη νεκρά και να συζητήσετε. Οι παρεξηγήσεις και οι μικροπρεπείς καβγάδες μπορεί να φέρουν το χάος αν δεν συγκρατήσετε τις παρορμήσεις ζήλιας σας. Μην αφήσετε την οξυθυμία σας να εμποδίσει έναν καυτό έρωτα.

zodia-astra-tarot

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Τοξότης

Η ερωτική ζωή σας παίρνει φωτιά τον Μάρτιο, Τοξότες, χάρη στην Αφροδίτη που μπαίνει στον Υδροχόο την πρώτη του μήνα. Ποτέ δεν μπορούσατε να ανεχτείτε ένα ταίρι που προσκολλάται πάνω σας, αλλά ο Μάρτιος μπορεί να σας φέρει τη στενή σχέση που σας επιτρέπει παράλληλα την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Αυτό μπορεί να φέρει μια ανάσα φρεσκάδας στη βαλτωμένη ερωτική ζωή σας.

Ωστόσο, το έντονο πάθος στα ερωτικά σας μπορεί να αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι. Ως ζώδιο της φωτιάς, είναι γνωστό ότι είστε λίγο θερμόαιμοι, έτσι ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς, από τις 5, θα σας επηρεάσει περισσότερο γιατί θα σας κόψει την ταχύτητα. Είστε τυχοδιώκτες, αλλά οι Ιχθύες σάς πιέζουν να πάτε αργά. Χαλαρώστε. Μην χάσετε τη ψυχραιμία σας και χαλάσετε κάτι καλό. Όλα θα λυθούν το δεύτερο μισό του μήνα.

Η πονηρή Πανσέληνος στον Ζυγό στις 20 Μαρτίου –εαρινή ισημερία– σάς δίνει την ικανότητα να αφήσετε ελεύθερη τη περιπετειώδη πλευρά σας. Αυτή είναι η στιγμή για να ακολουθήσετε την καρδιά σας και όχι το κεφάλι σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπέροχα αποτελέσματα. Κάντε πράγματα και να είστε ανοιχτοί και στοργικοί με το ταίρι σας. Ο Δίας σάς προστατεύει από το τυχόν χάος που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σας.

chartomantia-098

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Αιγόκερως

Η άνοιξη άνθισε, Αιγόκεροι! Ήταν ένας κρύος χειμώνας, αλλά τώρα το χιόνι λιώνει και εσείς ψάχνετε τη λεία σας. Ενώ η Αφροδίτη μπορεί να άφησε το ζώδιό σας για τον Υδροχόο την πρώτη του μήνα, θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική ζωή σας δεν έχασε την ταχύτητά της. Για την ακρίβεια, φλερτάρετε πιο πολύ από ποτέ! Αυτός ο μήνας υπόσχεται να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις σας και να δημιουργήσει μερικούς συναισθηματικούς δεσμούς.

Ενώ μερικοί βλέπουν την αναδρομή του Ερμή ως εμπόδιο, για σας θα λειτουργήσει περισσότερο ως αβανταδόρος. Από τις 5 έως τις 28 Μαρτίου θα είστε γεμάτοι διακριτική γοητεία και η ικανότητά σας να ακούτε θα σας κερδίσει πολλούς πόντους στα ερωτικά. Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή είναι στους αργοκίνητους Ιχθύς και σας δίνει το χρόνο και την ικανότητα να περάσετε το μήνυμά σας και να λάβετε αγάπη ως απάντηση. Απλώς μην το παρακάνετε. Σας αρέσει να νιώθετε ότι συνδέεστε με τους άλλους και ότι σας επιθυμούν, αλλά εκτιμάτε ακόμα περισσότερο την ανεξαρτησία σας.

Μείνετε μέσα την ισημερία. Η Πανσέληνος στον Ζυγό μπορεί να σας δημιουργήσει περισσότερο στρες απ’ όσο μπορείτε να χειριστείτε. Μείνετε στο κρεβάτι, δείτε ταινία και μιλήστε με το ταίρι σας την επόμενη ημέρα. Με τα πολλά, ο Μάρτιος θα είναι ένα πολύ αισθησιακός μήνας. Απολαύστε τον!

zodia-zwdia-9988

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Υδροχόος

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και του ρομαντισμού, βρίσκεται στον Οίκο σας από την πρώτη Μαρτίου έως τις 26 και κάνει τα πάντα πιο γλυκά για σας. Θα διαπιστώσετε ότι γίνεστε πιο γοητευτικοί και εξωστρεφείς, ενώ συναντάτε πολλούς ελκυστικούς ανθρώπους. Είναι επίσης ιδανική περίοδος για να δυναμώσετε συναισθηματικούς δεσμούς με το ταίρι σας ή να τους δημιουργήσετε σε μια νέα σχέση. Σταματήστε να προσπαθείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας πίσω από έναν τοίχο αυτοπροστασίας και μάθετε να εμπιστεύεστε τους άλλους.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο γειτονικό σας ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό είναι καλό για σας. Όντας τόσο κοντά στους Ιχθύς, θα νιώσετε μόνο τα οφέλη από την αναδρομή του Ερμή. Είναι καταπληκτική περίοδος για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να ικανοποιήσετε τις εκκεντρικές φαντασιώσεις σας.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 20 –εαρινή ισημερία– μπορεί να σας πιέσει να κάνετε μια δέσμευση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην γελαστείτε από τα έντονα συναισθήματα των ψαριών. Είναι ο ιδανικός μήνας για φλερτ, αλλά αφήστε τις σημαντικές δεσμεύσεις για κάποια άλλη στιγμή. Είστε πολύ γοητευτικοί αυτόν τον μήνα, αλλά το να προσπαθήσετε να πιέσετε τα πράγματα θα γυρίσει κατά πάνω σας. Είναι μήνας αυστηρά για φίλοι με περαιτέρω προνόμια και δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019

ζώδια Ιχθύες

Φαίνεται ότι οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται για να κάνουν την ερωτική ζωή σας εξωπραγματική τον Μάρτιο. Με τον Ποσειδώνα, τον Ήλιο, τη Νέα Σελήνη και τον Ερμή στο ζώδιό σας, αυτός είναι ο μήνας που όλες οι ερωτικές φαντασιώσεις σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Απολαύστε το, Ιχθύες, γιατί αυτή είναι η στιγμή για να λάμψετε.

Με τον Ερμή να μένει στο ζώδιό σας, είναι η ιδανική περίοδος για να ονειροπολήσετε, καθώς ο πλανήτης δεν θα επηρεάσει την καθημερινή ζωή σας με αρνητικό τρόπο. Συγκεκριμένα, θα σας δώσει την ώθηση να μιλήσετε στο ταίρι σας για το κοινό σας μέλλον. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε μερικούς αισθησιακούς εργένηδες και να τους καταπλήξετε με το προσωπικό στυλ γοητείας σας. Ποιος είπε ότι οι ανάδρομοι είναι μόνο αρνητικοί;

Η γραμμή ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία μπορεί να θολώσει στην αρχή του μήνα, χάρη στην Αφροδίτη στον Υδροχόο. Προσπαθήστε όμως να μείνετε νηφάλιοι. Οι φίλοι με περαιτέρω προνόμια προκαλούν πάντα περίπλοκες καταστάσεις, αλλά μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα για τον εαυτό σας.

Ευτυχώς, όλα θα ηρεμήσουν όταν η Αφροδίτη μπει στον Οίκο σας στις 26 Μαρτίου και κάνει τα πράγματα καυτά και αισθησιακά και πάλι. Ενδώστε στο πάθος. Μπορεί να ήταν κρύος ο χειμώνας, αλλά οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στο τέλος του Μαρτίου.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαρτιος 2019   προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065