εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 12-18/08

afroditi-ixtheis-zvdia

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 12-18/08

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Τι είναι ο έρωτας; Μπορείτε να τον ορίσετε; Τι είναι το ρομάντζο; Τι είναι ωμό πάθος; Ίσως ένας καφές και μια συζήτηση θα ήταν ένα καλό σημείο εκκίνησης; Σπάστε το σε κομμάτια, Κριοί, και αρχίστε από τα μικρά πράγματα πριν ξεκινήσετε να σκέφτεστε να ανεβάσετε τον πήχη.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Μα δεν είναι τρομερό; Κάποιος τσαρλατάνος σπάει πλάκα και μπορεί να το παρακάνει, ίσως σε βάρος των φίλων σας; Αλλά και πάλι, έχει υπέροχα μαλλιά και ωραίο χαμόγελο. Η αγάπη δαγκώνει, η προσωπικότητα μπορεί να μην κολλάει με το υπόλοιπο.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Μπορεί να μπείτε σε μια έντονη συζήτηση με κάποιον που θέλει να μάθει τι είναι αυτό που σας εξιτάρει, ποιος είναι ο αληθινός Δίδυμος, καλή τύχη με αυτό. Αλλά όπως φαίνεται, δεν έχετε χρόνο. Βρείτε χρόνο και μιλήστε ειλικρινά, προτείνω εγώ.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Κρατάτε ένα κενό, κρατάτε τα πράγματα να κυλάνε μέχρι ο σωστός ή η σωστή να έρθει και αυτό είναι εντάξει, για την ακρίβεια είναι καλύτερο από εντάξει, είναι αυτό που είστε. Κάποιος ενδιαφέρεται για λίγο παιχνίδι – όχι αυτή τη φορά, ευχαριστώ πολύ.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Κρατιέστε σε αυτό που πιστεύετε πραγματικά; Πολύ αμφιβάλω γι’ αυτό Λέοντες, πιο πιθανό να αφήνετε κάποιον να μάθει όλες σας τις απόψεις και έχετε δίκιο, εκείνοι το ζήτησαν! Χαλαρώστε το λίγο, μόνο λιγουλάκι, το πάθος σας είναι τεράστιο, μην τους τρομάξετε μακριά σας.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Ο Ερμής πρόκειται να σας χαρίσει κάποιες διασκεδαστικές στιγμές για τις επόμενες εβδομάδες, κατεβάζει τους ρυθμούς γενικότερα και ενώ έχει μια συζήτηση με τον Πλούτωνα, αυτό μπορεί να βγει υπέρ σας. Αντίθετα με τον αιλουροειδή γείτονά σας, εσείς είστε στον τέλειο ρυθμό.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Τι κι αν κάποιος δεν σας γουστάρει, σας νοιάζει; Αυτό δεν το πιστεύει κανείς Ζυγοί, όλοι μπορούμε να δούμε ότι σας αρέσει περισσότερο απ’ ότι αφήνετε να φανεί, αλλά μην ανησυχείτε, είναι απλά λίγο απασχολημένοι με άλλα πράγματα. Λίγη υπομονή παρακαλώ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Ξέρετε πώς είναι όταν κάθεστε σε μια γωνιά, όλοι οι άλλοι περνάνε καλά και εσείς τους κοιτάτε. Αλλά αυτό είναι από επιλογή, θέλετε να σιγουρεύεστε πριν κάνετε την κίνησή σας. Κάποιος κάνει το ίδιο. Θα πει ένας από τους δυο σας γεια, για όνομα του Θεού;

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι φαν της δουλειάς σας, ξέρω αυτό είναι εξωφρενικό. Αλλά δεν βγαίνετε μαζί τους, βγαίνετε με τους φίλους τους και ναι, αυτό μπορεί να γίνει αμήχανο. Αλλά μπορείτε να το παίξετε σωστά, αν βάλετε απλά το φιλοσοφικό κεφάλι σας να δουλέψει. Βρείτε το.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Τι γίνετε, Αιγόκεροι; Μην κοιτάτε εμένα, δεν είπα ποτέ ότι έχω όλες τις απαντήσεις, ενώ αυτό που έχω για την ακρίβεια είναι περισσότερες ερωτήσεις – και δεν πειράζει. Ρωτήστε ότι θέλετε, Αιγόκεροι. Κάποιος αγαπά το αυθεντικό σας ενδιαφέρον προς αυτόν, κρατήστε αυτή τη σύνδεση.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Δεν υπάρχει πάντα λύση στα θέματα της καρδιάς, μια νέα σχέση μπορεί να μη χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να το αναγνωρίσετε αυτό. Δεν έχει να κάνει με το ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, έχει να κάνει με το ότι επιλέγετε να μην το κάνετε, επιλέγετε να μην έχετε την ανάγκη να είναι όλα τέλεια.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Τόσοι πολλοί πλανήτες κάθονται απέναντι από τον κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, που πάντα κάνει ερωτήσεις για τις σχέσεις στη στιγμή ή πάντα τις απαντάει; Χτίζετε κάτι ξεχωριστό ή χτίζετε έναν λόγο για να σκεφτείτε και να προχωρήσετε παρακάτω; Εσείς αποφασίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66