Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/03 Πέμπτη

kiniseis-apoplanisis-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/03 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Είστε μια αστείρευτη πηγή ενέργειας σήμερα. Παρόλο που χαίρεστε με όλη αυτή τη δυναμική, μπορεί να φθίνει όσο περνάει η μέρα.

Ούτως ή άλλως είστε περιορισμένοι στο σπίτι σας, όπου μπορείτε να κάνετε ανεμπόδιστοι ό,τι θέλετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η επιμονή μπορεί να σας βάλει σε κόντρα με κάποιον ανώτερό σας. Σκεφτείτε προσεκτικά. Προτιμάτε να έχετε δίκιο ή να απολυθείτε; Το να υποστηρίζετε τις απόψεις σας είναι καλό. Θα πρέπει όμως πρώτα να κάνετε μια εκτίμηση της κατάστασης.

Ζώδια Δίδυμοι

Όλες οι πληροφορίες και τα γεγονότα του κόσμου, δεν θα σας γλιτώσουν από τη σύγχυση τώρα. Εάν δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε, ειδικά μπροστά σε κάποιον που θέλετε να εντυπωσιάσετε, μείνετε σιωπηλοί. Καλύτερα να φαίνεστε μυστηριώδεις παρά φλύαροι.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Μια κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε μπλεγμένοι σήμερα, χρειάζεται κάποιον σας εσάς για να την επιλύσει. Δεν είναι βέβαια απαραίτητο να το κάνετε. Καλύτερα να παίξετε υποστηρικτικό ρόλο. Ας είστε ένας από τους πολλούς. Η προσπάθεια για διάκριση τώρα δεν θα σας βγει σε καλό.

Ζώδια Λέων

Σήμερα θα βρείτε παρηγοριά στο φαγητό. Και ναι, τίποτα δεν είναι πιο απολαυστικό από μια χαλαρωτική βραδιά στον καναπέ με γλυκά και σοκολάτες. Δεν το προτείνουμε όμως… Αν συνεχίσετε έτσι, δεν θα μπορείτε να βγείτε από την πόρτα όταν περάσουν τα δύσκολα!

Ζώδια Παρθένος

Είναι καλό που είστε τόσο προσαρμοστικοί από τη φύση σας. Και αυτό γιατί η ζωή σας επιφυλάσσει αλλαγές και νέες εμπειρίες. Να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε προκύψει. Μην είστε άκαμπτοι, διαφορετικά οι δυνάμεις της αλλαγής θα σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας.

Ζώδια Ζυγός

Φερθήκατε ευγενικά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα ήρθε η ώρα να γίνετε πιο δυναμικοί. Εντάξει, σε αυτό το άτομο αξίζει να τιμωρηθεί. Ποιοι είστε όμως εσείς, που θα του επιβάλλετε την τιμωρία; Ηρεμήστε.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να μαλακώσετε λίγο. Είστε πολύ σφιγμένοι και απομακρύνετε τους άλλους από κοντά σας. Τώρα περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να είστε ανοιχτοί με τα κοντινά σας πρόσωπα. Μπορεί να μην είστε και το πιο συναισθηματικό άτομο του κόσμου, αλλά οι περιστάσεις είναι δύσκολες και όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούμε.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα φλέγον ζήτημα που αναβάλλατε εδώ και καιρό. Πολύ θα θέλατε να αφήσετε τη βρώμικη δουλειά σε κάποιον άλλον. Αλίμονο, όμως, θα πρέπει να την αναλάβετε εσείς. Μην αγχώνεστε. Θα τα καταφέρετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να αξιολογήσετε τα συναισθηματικά οφέλη μιας επερχόμενης κατάστασης. πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Σίγουρα το βραχυπρόθεσμο όφελος φαίνεται δελεαστικό. Τι γίνεται όμως σε μακροπρόθεσμο επίπεδο; Εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε με βεβαιότητα, εξετάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Αύριο τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Κάποιο άτομο που θεωρείτε αντιπαθητικό, μπορεί να αρχίσει να έxει άποψη για τη ζωή σας. Πολύ θα θέλατε να το στείλετε στον αγύριστο, αλλά μην το κάνετε. Δώστε του μια ευκαιρία. Μπορεί τελικά να ανακαλύψετε κοινά στοιχεία κάτω από όλο αυτό το θράσος.

Ζώδια Ιχθύες

Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Πόσο καθαρό είναι το σπίτι σας; Η αισθητική του περιβάλλοντα χώρου, θα σας δώσει μια οπτική για τον ψυχισμό σας. Αν θέλετε να αισθάνεστε πιο οργανωμένοι, τακτοποιήστε το χάος γύρω σας. Διεκπεραιώστε επιτέλους όλες αυτές τις εκκρεμείς και δυσάρεστες εργασίες. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μετά.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Ηλιος στον Κριό αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia