Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/10 Τετάρτη

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/10 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η χαλαρή πλευρά του έρωτα είναι απίστευτα γοητευτική σήμερα – τόσο για εσάς όσο και για όλα τα άτομα που έχουν την τύχη να βρεθούν στο δρόμο σας.

Έχετε πάντα το χαμόγελό σας σε ετοιμότητα και ενσωματώστε το φλερτ στις συζητήσεις σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα η συνηθισμένη σας συστολή μπορεί να αντικατασταθεί από τόλμη και αυθορμητισμό. Στον ερωτικό τομέα ίσως τελικά να μην είναι και τόσο κακό να σταματήσετε να ανησυχείτε διαρκώς για τις συνέπειες των πράξεών σας!

Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς – αν έχουν να πουν κάτι τα άστρα σχετικά με αυτό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για κοινωνικές συναναστροφές, για να παράγετε νέες ιδέες ακόμη και για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Βγείτε εκεί έξω, ανακατευτείτε με κόσμο και δείξτε τον φανταστικό σας εαυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως πικραμένοι για όλα όσα οι άλλοι απαιτούν διαρκώς από εσάς. Όποιος σας λέει τι να κάνετε, διακινδυνεύει να δοκιμάσει την οργή σας. Απόψε, όμως, είστε επιτέλους έτοιμοι να χαλαρώσετε. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να χορεύετε στα τραπέζια!

Ζώδια Λέων

Οποιαδήποτε συγκέντρωση σήμερα θα γίνει καλύτερη με τη δική σας παρουσία. Έχετε υπέροχη ενέργεια και μια δυναμική παρέα θα την κάνει να λάμψει ακόμη περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι θα συμπεριλάβετε και μερικά μοναχικά άτομα. Εξάλλου τα ετερώνυμα έλκονται!

Ζώδια Παρθένος

Η ικανότητά σας να εκτιμάτε άμεσα κάθε κατάσταση, είναι μεγάλο προσόν. Αλλά σήμερα καλό θα ήταν να εκφράσετε τα ευρήματά σας με μεγαλύτερη ευγένεια και ευαισθησία. Εσείς βλέπετε τα πράγματα με τη λογική. Για τους υπόλοιπους μπορεί να μην ισχύει τι ίδιο.

prodosia

Ζώδια Ζυγός

Ξεχάστε ό,τι έχει γίνει. Θα ήταν κρίμα να χαραμίσετε την καινούργια, λαμπερή, καινοτόμα ενέργειά σας σε πράγματα από το παρελθόν. Βρείτε να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Εξερευνήστε και διευρύνετε την καρδιά και τον κόσμο σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αν περιμένετε ένα πράσινο φως στον ερωτικό τομέα, μπορεί να χρειαστεί να αράξετε για λίγο στο φανάρι. Να είστε συγκεντρωμένοι – και ενώ είστε εκεί ρίξτε μια ματιά στο προσωπικό σας σχέδιο δράσης.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιο συγκεκριμένο άτομο (ή ίσως και όλοι) φαίνεται να μην έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτε. Μήπως πρέπει να τα κάνετε πιο λιανά; Πιθανόν. Αξίζει τον κόπο; Εσείς θα το αποφασίσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα βάλτε όλη σας τη γλυκύτητα σε μια ρομαντική συζήτηση. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Αφορά επίσης το βλέμμα σας, το χαμόγελο που πλανάται στα χείλη σας, τη γλώσσα του σώματός σας.

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για εσάς τώρα… Και αυτό περιλαμβάνει και την πιθανότητα να ξεκινήσετε μια νέα, «καυτή» ερωτική σχέση. Βάλτε τα παπούτσια χορού σας – μάλλον θα τα χρειαστείτε!

Ζώδια Ιχθύες

Δεν μπορείτε να είστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Αλλά όσο πιο απασχολημένοι είστε (και όσο περισσότερο συναναστρέφεστε με κόσμο), τόσο περισσότερο θα διασκεδάσετε. Κάντε μερικά πολύπλευρα σχέδια με μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia