Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/10 Πέμπτη

erwtikes-21-2

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/10 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η γοητεία σας είναι στα ύψη σήμερα, οπότε αξιοποιήστε την ανάλογα όταν μιλάτε με το πιο πρόσφατο φλερτ σας.

Δεν χρειάζεται να παραφουσκώνετε τα πράγματα. Απλά να είστε ο εαυτός σας και να αφήσετε τα χαρίσματά σας να κάνουν όλη τη δουλειά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αισθάνεστε υπέροχα σήμερα και αυτό φαίνεται! Μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια με κάποιον/α που τη χρειάζεται. Κάποιος/α ξεχωριστός/ή μπορεί να εκτιμήσει το λαμπερό σας χαμόγελο.

Ζώδια Δίδυμοι

Το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα, σας κάνει αναρωτιέστε πότε θα μπορέσετε να ξαναδείτε την παρέα των φίλων σας. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε μια συνάντηση με τους φίλους σας πριν ξεχάσουν πώς μοιάζετε.

Διαβαστε τις Καρμικές σχεσεις των ζωδίων και το μαθημα τους 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Θυμάστε πόσο χάλια ήσασταν όταν κάποιος/α σας ράγισε την καρδιά; Την επόμενη φορά που οι φίλοι σας θα αντιμετωπίσουν μια ερωτική απογοήτευση, προσφέρετέ τους την αγκαλιά και τη συμπαράστασή σας. Μερικές φορές είναι το μόνο που χρειάζονται για να συνέλθουν.

Ζώδια Λέων

Να είστε γενναιόδωροι με το χρόνο σας, όταν κάποιος φίλος σας χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας. Δεν υπάρχει κάτι πιο προσβλητικό, από το να προσφέρει κάποιος τη βοήθειά του αλλά να μην επικεντρώνεται στο πρόβλημα.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα ενδώστε στην ηδονιστική σας πλευρά, εξερευνώντας την αισθησιακή φύση σας που καταπιέζετε εδώ και καιρό. Δεν χρειάζεται να αρχίζετε να τρέχετε γυμνοί στο δρόμο, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποβάλλετε τις ντροπές.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Ελπίζετε να βιώσετε κάτι συναρπαστικό με κάποιο καινούργιο άτομο; Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, αν δεν βγείτε εκεί έξω να συναναστραφείτε με κόσμο. Πάρτε μαζί έναν φίλο και πηγαίνετε σε κάποιο μοδάτο μέρος της πόλης, προκειμένου να κάνετε νέες γνωριμίες.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα εμπνευστείτε από κάποιο απροσδόκητο γεγονός. Βάλτε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας σε αναμονή και ακολουθήστε αυτή τη μεγάλη ιδέα μέχρι τέλους. Επιστρατεύστε κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε για να σας βοηθήσει.

Ζώδια Τοξότης

Αφήστε τις κλασικές ρομαντικές ταινίες να σας εμπνεύσουν να βρείτε τον έρωτα στο παρόν. Η πλοκή τους μπορεί να μην είναι σύγχρονη και ρεαλιστική – αλλά το πάθος που τις διαχέει είναι. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να φανταστεί τις δυνατότητες που ανοίγονται.

Ζώδια Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε τον ίδιο δυναμισμό που έχετε στη δουλειά σας, στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τα ραντεβού σας. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους για όλα όσα θέλετε να επιτύχετε. Αφήστε χώρο για λάθη και μικρά διαλείμματα.

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Μήπως η ερωτική σας ζωή έχει βαλτώσει; Κάντε κάτι για να ανάψετε τα αίματα. Ξεκινήστε μαθήματα ταγκό! Οι παρτενέρ χορού δεν θα σας λείψουν ποτέ και μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που να μοιράζεται μαζί σας την ίδια αγάπη για τον χορό και τη μουσική.

Ζώδια Ιχθύες

Η εσωτερική σας ομορφιά λάμπει σήμερα. Βγείτε εκεί έξω και μοιραστείτε τη με όποιον/α μπορεί να την εκτιμήσει. Με το χαμόγελό σας θα πάτε πολύ μπροστά και θα «φτιάξετε» τη μέρα κάποιου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66