Ερωτική Κρυσταλλομαντεία – Οι παλιοί εραστές θα ξανασμίξουν

erwtas-xwris-antapokrisi

Ερωτική Κρυσταλλομαντεία – Οι παλιοί εραστές θα ξανασμίξουν

Κρυσταλλομαντεία Πιο αναλυτικά για τις 2 – 11 ημέρες:

Κριός Βορράς

Μέσα σε καταστάσεις έρωτα ζείτε αυτό το διάστημα και μάλλον έχετε καταφέρει, να κλείσετε όλα τα στεγανά από το παρελθόν σας και αυτό πια να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

zodia-taro-45

Ταύρος Νότος

Δεν θέλετε να φύγετε από την σχέση αυτή πριν να δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία. Τώρα αυτό είναι και κάτι που θα βοηθήσει και τον άνθρωπο σας.

Δίδυμοι Βορράς

Ερωτικά δώρα θα φέρει το νέο διάστημα για εσάς και πιθανόν και να πρέπει να τα αρπάξετε, ειδικά εσείς οι μόνοι, που ξέρετε τι ζητάτε από μια νέα σχέση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Καρκίνος Δυτικά

Τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, έρχονται από τρίτα πρόσωπα και το ξέρετε. Τώρα καλείστε να βρείτε και τις λύσεις.

Κρυσταλλομαντεία  Λέων Νότος

Μια παλιά σας ερωτική σχέση θα ξανα-ζωντανέψει και πιθανόν και να σας εκπλήξει μέσα από τις προτάσεις που θα σας κάνει. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

Παρθένος Ανατολή

Βαθιά οικονομική ανάσα θα πάρετε και μάλλον τώρα θα χρειαστεί και να δείτε με μια πιο αναλυτική ματιά τα οικογενειακά σας, που έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

zwdia-fotia

Ζυγός Βορράς

Υπάρχουν πολλά άτομα, που σας κοιτούν και σας δείχνουν ότι σας θέλουν αισθηματικά. Εσείς που ήδη είστε μέσα σε σχέσεις, καλύτερα να είστε πιο μαζεμένοι.

Κρυσταλλομαντεία Σκορπιός Νότος

Μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχουν καταστάσεις που σας πιέζουν και μάλλον σας χαλούν και την γενικότερη διάθεση. Βάλτε τα πάντα στην θέση τους.

Τοξότης Ανατολή

Μεγάλες οικογενειακές χαρές σας περιμένουν. Εσείς που έχετε σκοπό να κάνετε το βήμα για δέσμευση θα έχετε και την πρακτική υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων.

taro-zodia-098

Κρυσταλλομαντεία Αιγόκερως Βορράς

Δεν είστε και τόσο σίγουροι ότι ο άνθρωπος σας, έχει αληθινά συναισθήματα για εσάς. Συμπτώσεις και αποκαλύψεις θα σας φανερώσουν το προσωπείο του.

Υδροχόος Δυτικά

Η οικονομική τύχη σας ακολουθεί και τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να λύσετε τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και να μην τα ξανα-ανοίξετε.

Ιχθείς Νότος

Οι δρόμοι της αγάπης, είναι στρωμένοι για εσάς. Τώρα μέσα από τις γνωριμίες που έχετε θα βρείτε και το ιδανικό πρόσωπο που θα σας κατακτήσει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia