ερωτικη σεληνη 9-10/08, Στους δύο τρίτος δεν χωρεί

ερωτικη σεληνη 09-10/08, Στους δύο τρίτος δεν χωρεί

Η σεληνη περνάει στον Σκορπιό από 9 Αυγούστου. Εύνοια σε Κριούς και Ταύρους

σεληνη – Κριός: Ενημερώστε άμεσα τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε για την σχέση σας. Μπορεί να μην συμφωνεί σε όλα.
Love relationships: Διάθεση για εξέλιξη

σεληνη – Ταύρος: Αν δεν μείνετε στάσιμοι, σε αυτά που υπόσχεστε στον άνθρωπο σας, ίσως και αυτός να σκεφτεί την έξοδο και την απομάκρυνση.
Love relationships: Προτάσεις για δέσμευση

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Αν δεν ξεκουράσετε τον εαυτό σας, από όλα αυτά που έχετε φορτωθεί, δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας.
Love relationships: Πίστη στον εσώτερο εαυτό

σεληνη – Καρκίνος: Υπάρχει μια ψυχική παρόρμηση, που σας σπρώχνει για αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό είναι κάτι που θα συμπαρασύρει ευχάριστα….και τον σύντροφο σας.
Love relationships: Σκέψεις για επανασύνδεση

σεληνη – Λέων: Απομακρυνθείτε άμεσα από άτομα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν στα δεδομένα σας. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και ξεκαθαρίστε τα θέλω σας.
Love relationships: Προσωρινό μπλοκάρισμα.αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Παρθένος: Το αναλυτικό σας μυαλό σας είναι αυτό που θα δώσει και τις λύσεις για να επανεκκινήσετε σχέσεις και συναισθήματα που έχουν μείνει σε ακινησία εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Love relationships: Αλλοιωμένες αλήθειες

σεληνη – Ζυγός: Είσαστε μπερδεμένοι με τα αισθηματικά σας. Το πιο πιθανό είναι να τα έχετε μπερδέψει εσείς με τα ανώριμες συμπεριφορές, που μπλέκουν παρελθόν και παρόν.
Love relationships: Προστασία αγάπης

σεληνη – Σκορπιός: Περνάτε τον εαυτό σας συχνά από κρίσεις. Αυτό είναι κάτι που το κάνετε για να μην ξαναπέσατε, σε λάθος περιπτώσεις ατόμων.
Love relationships: Αλλαγές μέσα σε σχέσεις

σεληνη – Τοξότης: Αυτά που σκέφτεστε, θα πρέπει να τα εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο σας. Οι μέρες με τον Άρη πάνω σας, σας δίνουν το προβάδισμα για την αγάπη.
Love relationships: Τυποποιημένες συμπεριφορές

σεληνη – Αιγόκερως: Είσαστε λίγο εκνευρισμένοι με όλα αυτά που σας συμβαίνουν και σας σταματούν από τις επιδιώξεις σας. Αφήστε τους τρίτους εκτός.
Love relationships: Πειρασμοί παντού

σεληνη -Υδροχόος: Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, να εναρμονιστείτε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει αυτήν την εποχή ότι σας έχει ανάγκη δίπλα του.
Love relationships: Ανάγκη για διασκέδαση – ταξίδια

σεληνη – Ιχθείς: Είσαστε σταθεροί σε όλα αυτά που λέτε. Αυτό είναι κάτι που σας κάνει πιο ερωτικούς στον άνθρωπο σας. Και σε πειρασμούς τρίτους, επίσης.
Love relationships: Κόντρες στην επιφάνεια

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις