ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.09 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.09 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέα γνωριμία
– Ερωτικές εντάσεις
– Επαγγελματική επιτυχία

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν θα πρέπει να ενοχλείτε επικοινωνιακά κάποιον άνθρωπο που σας έχει δηλώσει ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος για μια πιο σοβαρή δέσμευση – βήμα.

Ταύρος

Έχετε άποψη και ξέρετε τι θέλετε από την προσωπική σας ζωή. Αυτός που θα σας γοητεύσει θα πρέπει πάνω από όλα να σας συγκινήσει πνευματικά.

Δίδυμοι

Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει – αποφασίσει, αν επιθυμείτε να δώσετε μια ακόμη επικοινωνιακή – αισθηματική ευκαιρία στον άνθρωπο που κάποτε σας πλήγωσε.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.09 Σαββάτο

taro-tarw

Καρκίνος

Έχετε κάνει πολλές και ωραίες γνωριμίες, τον τελευταίο καιρό, αλλά τελικά μόνο μια σας έχει τραβήξει την ερωτική προσοχή. Κινηθείτε με προσεχτικά βήματα μόνο.

Λέων

Σκέψεις που σας κρατάνε πίσω από μια νέα σχέση, ακουμπούν το παρελθόν που ακόμη δεν σας αφήνει να δείτε πιο καθαρά το μέλλον σας.

Παρθένος

Υπάρχει σίγουρα μεγάλη αδυναμία στο να επικοινωνήσετε πια σωστά με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τα δικά του ανεξάρτητα προγράμματα.

taro-zodia-76

Ζυγός

Είστε μέσα σε έναν κύκλο, από υποχρεώσεις που δεν σας επιτρέπει να φτιάξετε και την ερωτική σας ζωή. Αυτό μέσα στο Φθινόπωρο θα πρέπει να το διορθώσετε.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.09 Σαββάτο

Σκορπιός

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει, για αυτό το χρονικό διάστημα έχουν να κάνουν με τις δράσεις σας, γύρω από μια μόνιμη ερωτική επανασύνδεση.

Τοξότης

Δεν είναι και ότι πιο φυσιολογικό για αυτήν την εποχή, να μην έχετε δει τον άνθρωπο που αγαπάτε, για μήνες. Κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να το λύσετε.

zodia-88

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως

Αν έχετε βρει μια καινούργια αγάπη στον δρόμο σας, μην την αφήσετε να φύγει, για χάρη κάποιου παλιού έρωτα, που ακόμη ελπίζετε ότι θα επιστρέψει.

Υδροχόος

Έχετε πολλές και σημαντικές αλλαγές, μέσα στην προσωπική σας ζωή και μάλλον οι περισσότεροι του ζωδίου, προσεχώς θα έχουν και προτάσεις μόνιμης δέσμευσης.

Ιχθείς

Σίγουρα η αισθηματική μοναξιά, είναι σκληρή αλλά θα ήταν πολύ πιο σκληρό να παραμείνετε μέσα σε ερωτικές σχέσεις που έχετε γίνει με το ταίρι σας, δύο ξένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.