ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.11 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.11 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 02. Τα Σπαθιά (06 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αντρική παρουσία
– Λόγια δέσμευσης
– Τυχερά λεφτά

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας αφορά, καθώς βλέπετε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ζωή του, που ακόμη δεν μπορεί να λύσει.

Ταύρος

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι να βρείτε έναν νέο άνθρωπο μακριά από αυτά που έχετε δει και γνωρίσει μέχρι τώρα και να ζήσετε την αγάπη.

Δίδυμοι

Εσείς που πάτε για δεσμεύσεις, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί στις ανακοινώσεις σας, σε τρίτους που πιθανόν και να σας ζηλεύουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος

Όλα είναι έτοιμα έτσι ώστε εσείς και ο αγαπημένος σας, να τολμήσετε να αποκαλύψετε επιτέλους στους κοινούς σας γνωστούς, το επόμενο σας βήμα.

Λέων

Δεν είναι δυνατόν, να λέτε τα πάντα σε ανθρώπους που τώρα έχετε γνωρίσει και είστε στα πρώτα στάδια του έρωτα. Αφήστε τους άλλους να σας κερδίσουν πρώτα.

χαρτομαντεία Παρθένος

Δεν έχετε βρει ποιος είναι τελικά αυτός, που σας ψάχνει από το παρελθόν σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε και τις αποκαλύψεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζυγός

Τα λάθη που πρέπει πια να αποφύγετε τα ξέρετε. Αυτό που πρέπει τώρα να δείτε, είναι πως μπορείτε και πάλι με τον αγαπημένο σας να είστε μαζί και καλά.

Σκορπιός

Οι μέρες θα σας φέρουν πιο πολλές και σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και αυτό σίγουρα θα σας διορθώσει επιτέλους και την διάθεση.

Τοξότης

Δεν υπάρχει κάποιος που να σας τραβάει την δύσκολη σας ερωτική προσοχή. Όλα τα παλιά τα έχετε εξαντλήσει και ούτε καν θα ασχοληθείτε να τα ξανα-δείτε.

zwdia-agnh

Αιγόκερως

Κάποια λόγια αγάπης, θα έρθουν από τον σύντροφο σας που όμως θα μιλούν για ένα κοινό μέλλον, μέσα από σοβαρές και μόνιμες επισημοποιήσεις.

χαρτομαντεία Υδροχόος

Δεν ξέρετε ποιος από όλους αυτούς τους εραστές, που έχετε γύρω σας είναι πραγματικά αληθινός και ποιος απλά σας τάζει υπερβολές.

Ιχθείς

Αν ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να κλείσετε μόνιμα πια την πόρτα στο παρελθόν σας, απλά κάντε το, καθώς το παρόν ταίρι σας, ήδη έχει ενοχληθεί.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Νοέμβριος τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.