ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.10 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 05.10 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 02. Τα Σπαθιά (06 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές ενέργειες
– Αντρικές παρεμβάσεις
– Χρήμα

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Κάποιες φορές ίσως και άθελα σας, έχετε κάνει κάποια λάθη μέσα στον δεσμό σας! Αυτό ίσως και να οφείλεται στις ανασφάλειες, που έχουν προκύψει από το παρελθόν.

Ταύρος

Η διπλωματικές σας συμπεριφορές είναι και αυτές, που θα φέρουν και τις σημαντικές αλλαγές μέσα στην σχέση σας. Η επίθεση μέχρι στιγμής δεν σας πήγε πουθενά.

Δίδυμοι

Με την οικονομική σας ζωή, να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, εσείς θα καταφέρτε να φτιάξετε και σε δεύτερο βαθμό της σχέσεις σας, με την οικογένεια σας.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

χαρτομαντεία Καρκίνος

Μέσα σε όλα αυτά που προσπαθείτε να διαχειριστείτε αυτό το διάστημα, είναι και το δύσκολο σας ταίρι, που θέλει το 100% της προσωπικής σας προσοχής.

Λέων

Μην βάζετε κανέναν πάνω από εσάς. Μπορεί να αγαπάτε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο αν εσείς πρώτα σέβεστε τον εαυτό σας, οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν με τον τρόπο που θέλετε.

Παρθένος

Υπάρχουν αυτόν τον καιρό πολλές και σημαντικές διαφωνίες με τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που πρέπει άμεσα και μόνιμα να επιλυθεί.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζυγός

Δεν μπορείτε λοιπόν, να υποχρεώσετε κανέναν να σας αγαπήσει. Είστε αυτοί, που είστε και όποιος θέλει θα πρέπει να κάνει τον κόπο να σας κατακτήσει.

Σκορπιός

Το να περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια για να έρθει το ταίρι σας, και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν…πιθανόν και να χρειαστεί να περιμένετε πολύ.

ζωδια-ταρο-99

χαρτομαντεία Τοξότης

Έχετε πολλές απορίες για το άτομο που σας αφορά αισθηματικά. Μην κάνετε το λάθος να τις ψάξετε από κάπου αλλού, παρά μόνο από την ίδια την πηγή.

Αιγόκερως

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Αν μέσα στην ερωτική σας ζωή, έχει συμβεί κάτι… φυσικά και μέσα από την ευθύτητα του ζωδίου σας, μπορείτε να το λύσετε.

Υδροχόος

Μέσα στον χώρο που δουλεύετε, ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά άτομα, που ήδη και με πολύ διακριτικό τρόπο, σας φλερτάρουν. Σε επόμενο βήμα σας έρχονται οι προτάσεις.

Ιχθείς

Έχετε ακολουθήσει τον δρόμο της μοναξιάς, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο άτομο, που μπορεί να συγκινήσει την καρδιά σας, την δύσκολη.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτοσκόπιο Οκτωβρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.