ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 23.12 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 23.12 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Σύντομα έρχονται νέα
– Επισκέψεις
– Επαγγελματική αγορά

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν ξέρετε ακόμη όλη την αλήθεια, για το παρελθόν του συντρόφου σας, και αυτό είναι και κάτι που πλέον σας ενοχλεί, και θέλετε να κάνετε κάποιες σχετικές συζητήσεις.

Ταύρος

Αδιαφορήστε για όλα τα θέματα που τρέχουν τώρα μέσα στην ζωή του ατόμου που έχετε βάλει στο μάτι, και ασχοληθείτε καλύτερα με τα δικά σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Δίδυμοι

Το καλό είναι ότι μέσα σε αυτές τις ημέρες, θα έχετε και μια νέα γνωριμία, που θα σας δώσει μια ανεβασμένη διάθεση, για να ξεχάσετε όλα τα παλιά.

Καρκίνος

Όλοι οι καλοί χωράνε. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει νέες αγάπες στον δρόμο των αδέσμευτων αλλά και λύσεις σε διάφορα οικονομικά προβλήματα.

Λέων

Δεν χρειάζεται να δείξετε την ενόχληση σας, για κάτι που πιθανόν να έχει συμβεί από την μεριά του περιβάλλοντος του συντρόφου σας. Το ξέρει!

taro-zodia-76

Παρθένος

Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, από όλα αυτά που προσφέρει το έτερον σας ήμισυ. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για σοβαρές συζητήσεις.

Ζυγός

Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας, να ξεχάσετε το παρελθόν και να έρθετε πιο κοντά σε όλους αυτούς που ήδη δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Σκορπιός

Δεν ξέρετε και όλη την αλήθεια για αυτά που σας λέει το ταίρι σας, πάνω στα ουσιώδη ερωτήματα σας, για την παράλληλη του πορεία.

zodia-88

χαρτομαντεία Τοξότης

Ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά από τον πρώην σας, για να σας ξανα-ζεστάνει και μάλλον τώρα από την μεριά σας περιμένετε και τις δράσεις.

Αιγόκερως

Μέσα στους χώρους εργασίας, θα πρέπει σίγουρα να είστε και πιο προσεχτικοί, καθώς υπάρχουν μάτια ανταγωνιστικά συνέχεια πάνω σας.

Υδροχόος

Προσέχετε τα λόγια σας και μην δίνετε σε τρίτους αφορμές για να σας σχολιάζουν. Ειδικά τώρα που είστε και σε μια μέτρια γενικότερα φάση.

Ιχθείς

Η ερωτική σας ζωή, θα πάρει πολύ καλύτερα και αυτό είναι κάτι που θα φέρει ακόμη και τους τσακωμένους συντρόφους, πιο κοντά σε δεσμεύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.