ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.10 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 25.10 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 21. Το Βουνό (08 Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Κοινοί φίλοι
– Τρυφερά συναισθήματα
– Οικονομική καλυτέρευση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Έχετε φέρει τις καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, σε ένα απόλυτο σταμάτημα, απλά και μόνο για να καταφέρετε να ενεργοποιήσετε τον άνθρωπο σας.

Ταύρος

Μπορείτε να ερωτευτείτε και πάλι αν το θέλετε. Υπάρχουν πολλές και ευχάριστες προσωπικότητες γύρω σας, που ήδη σας έχουν δώσει το στίγμα τους.

Δίδυμοι

Μόνο ευχάριστες ειδήσεις, θα έχετε από εδώ και πέρα στον ερωτικό και οικονομικό σας τομέα, που θα σας φέρουν επιτέλους σε μόνιμη ισορροπία.

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Καρκίνος

Τα στοιχεία που βλέπετε στον χαρακτήρα του συντρόφου σας, όσο περνάει ο καιρό, δεν είναι και τόσο θετικά. Σκεφτείτε τα πάντα.

χαρτομαντεία Λέων

Ο σύντροφος σας, έχει κάνει κάποια πρώτη συζήτηση, με το περιβάλλον του, και θέλει και εσείς να κάνετε τώρα μια επόμενη γνωριμία. Σοβαρεύουν τα πράματα.

Παρθένος

Δεν θέλετε να μιλήσετε για μέλλον οι μόνιμες δεσμεύσεις, με το ταίρι σας που σκέφτεται ακόμη πως θα καταφέρει να λύσει τα οικονομικά του.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζυγός

Κάποια μαζεμένα λεφτά θα πέσουν στα χέρια σας, που θα σας εξυπηρετήσει στις παρούσες οικονομικές σας ανάγκες. Σίγουρα περιορίστε και τις σπατάλες σας.

Σκορπιός

Θα κάνει και πάλι θεαματική είσοδο ο πρώην σας, στην ζωή σας…ή τουλάχιστον αυτό σκέφτεται και θέλει για εσάς. Εσείς μην χαλάτε βέβαια την προσωπική σας ροή.

χαρτομαντεία Τοξότης

Μια ρομαντική ημέρα, που θα βρεθείτε μέσα σε καλό και ποιοτικό κόσμο, που σίγουρα ξέρει την αξία σας. Δώστε έμφαση και στα οικονομικά σας μεγέθη.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Είναι ένα κατάλληλο διάστημα, που μπορείτε να βρείτε και πάλι τον χαμένο σας εαυτό, μέσα από δραστηριότητες που μπορούν να σας ανεβάσουν την διάθεση.

Υδροχόος

Πολλά τα κουτσομπολιά, που έχει γίνει μέσα στον χώρο της εργασίας σας, και από την δική σας την μεριά θα πρέπει να σταματήσετε να τα τροφοδοτείτε.

Ιχθείς

Οι καταστάσεις στον γάμο ή την σχέση σας, έχουν πάρει τον δρόμο τον ίσιο και τον ασφαλή, άρα δεν έχετε τίποτα πια να φοβάστε στο μέλλον.

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.