Πανσέληνος Εκτεταμένο Ωροσκόπιο 24/10-07/11 Α

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Πανσέληνος κριός

Αυτή η πολυτελής πανσέληνος στον Ταύρο φωτίζει όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας – όλα τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και ασφαλείς…και που σας δίνουν μια αίσθηση ουσίας και ευημερίας σε αυτόν τον κόσμο. Μπορεί να είναι κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας, που είναι ένα πραγματικά περιουσιακό στοιχείο!

Μπορεί να είναι τα ταλέντα σας, που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε ή κάποια χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε. Η πανσέληνος μπορεί επίσης να φωτίσει έντονα, το εισόδημά σας και να σας δείξει τρόπους για να το αυξήσετε.

zodia-taro-45

Η μπορεί να φέρει στο φως μια πιθανή επένδυση. Ό, τι και να συμβεί, το κλειδί είναι να ακολουθήσετε το κυνήγι σας, για το πώς να αξιοποιήσετε καλύτερα όλα τα υπέροχα καλούδια που απολαμβάνετε. Με τον πλανήτη της συμπόνιας σε τόσο αρμονική θέση, σε αυτή την πανσέληνο, κάτι ή κάποιος μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας και ίσως να θέλετε να βοηθήσετε.

Η φιλανθρωπία μπορεί να μην είναι στα πλάνα σας, αλλά τ’αστέρια δείχνουν, πως είναι μια καλή επένδυση προς το παρόν. Εναλλακτικά, μπορεί να θέλετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, με διαφορετικό τρόπο. Αυτή είναι επίσης μια καλή χρονική στιγμή, για να επιβραδύνετε και να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας, ή να διαλογιστείτε και να φροντίσετε καλύτερα το σώμα σας.

Αισθάνεσαι πως αρχίζεις να νοιάζεσαι για τον εαυτό σου, τον Κριέ? Και γιατί όχι?

Θα μπορούσατε να κάνετε πολλά πράγματα και όλα θα ήταν υπέροχα!

Μην ξοδεύεστε … Εδώ είναι μερικές ιδέες:

Αγοράστε κάτι ωραίο. Πρέπει να είναι ακριβό. Ποιοτικό. Αλλά να αξίζει τα χρήματά του. Μην κάνετε παρορμητικές αγορές.

Φροντίστε τον εαυτό σας με ένα υπέροχο γεύμα – ή ακόμα καλύτερα, βγάλτε κάποιον έξω και διασκεδάστε όλο το 24ωρο.

Ταξινομήστε τα πράγματά σας, πετάξτε ό,τι άχρηστο και κρατήστε αυτά που σας χρησιμεύουν.

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Πανσέληνος Ταύρος

Είστε στο επίκεντρο αγαπητοί Ταύροι! Εσείς και όλοι οι προσωπικοί σας στόχοι κι επιθυμίες. Μια πανσέληνος στο ζώδιό σας, σημαίνει πως βρίσκεστε ακριβώς στο στοιχείο σας και αυτή είναι μια πανέμορφη πανσέληνος. Από όλα τα ζώδια, είστε αυτοί που πραγματικά ξέρετε πώς να επιβραδύνετε, να απολαμβάνετε και να απολαύσετε κάθε κομμάτι ευχαρίστησης, που μπορείτε να αντλήσετε από τις αισθήσεις σας.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας, στην πρώτη θέση και να απολαύσετε αυτή την υπέροχη πανσέληνο. Έρχεται μόνο μια φορά το χρόνο! Κάντε ένα μασάζ ή θεραπεία ομορφιάς! Καθίστε και καταθέστε ένα σταθερό σχέδιο για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα σας δείξει πιο ξεκάθαρα αυτό που θέλετε, ενώ παράλληλα προβάλλετε, τα υπέροχα δώρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Απολαύστε το φως του προβολέα και κάνετε απολογισμό, αγαπητέ Ταύρε – από όλα τα υπέροχα καλούδια που έχετε και από όλα όσα ακόμα θέλετε να πετύχετε. Προχωρήστε αργά και σταθερά, αλλά πάρτε μερικές αποφάσεις. Αφήστε τους υπέροχους φίλους και συμμάχους σας να σας βοηθήσουν να εστιάσετε στον εαυτό σας και σ’αυτά που θέλετε. Απλά ακολουθήστε την καρδιά σας και μην φανερώσετε ποτέ τους φόβους σας! Αφήστε τους φίλους σας να δρουν ως δάσκαλοί σας! Κάτι που ξεκινήσατε τον περασμένο μήνα μπορεί τώρα να ολοκληρώσει τον κύκλο του!

Είσαι το αστέρι αυτής της εκπομπής, αγαπητέ Ταύρε! Ξέρεις κάτι? Το αξίζεις!

Εδώ είναι αυτά που θα μπορούσατε να κάνετε για να δώσετε στον εαυτό σας κουράγιο

Βάλτε τον εαυτό σας πάνω απ’όλους! Ακολουθήστε τις αισθήσεις σας, ρυθμίστε το τέμπο και επιλέξτε τί θέλετε για δείπνο!

Αυτός είναι ένα πολύ καλό διάστημα, για να κάνετε απολογισμό της μέχρι τώρα χρονιάς, και να θέσετε φρέσκους στόχους για το μέλλον, μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας.

Ικανοποίηση! Ναι, Ταύρε. Είναι τόσο απλό. Απολαύστε τη στιγμή, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να τα χωνέψει όλα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Πανσέληνος Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος στον Ταύρο στον οίκο του αόρατου, είναι μια στιγμή για να επιβραδύνετε και να προχωρήσετε ευκολότερα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια γήινη πανσέληνο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε πράγματα που να κατευνάσουν το νευρικό σας σύστημα και να διεγείρετε την ενέργειά σας: μείνετε για λίγο στο σπίτι σας και ασχοληθείτε με την κηπουρική, μαγειρέψτε ένα υπέροχο γεύμα, κάντε μια εθελοντική εργασία, αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε και να ακούσετε τη διαίσθησή σας.

Αυτή είναι επίσης μια μεγάλη στιγμή για να ομορφύνετε το σπίτι σας, καθώς και να γαληνέψετε την ψυχή σας. Κρατήστε στυλό και χαρτί, και γράψτε τα όνειρα που μπορεί να έχετε, καθώς αυτά μπορεί να σας μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα τώρα. Η καριέρα σας θα επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό, από όσα κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου.

300x300b

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είτε πρόκειται απλώς για επαναφόρτιση των μπαταριών σας, είτε να ασχοληθείτε με εθελοντισμό. Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, ειδικά αν εργάζεστε σε θεραπευτικά ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Είναι καιρός να αφήσετε το παρελθόν. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί σε ό,τι σας διδάξει ένα αφεντικό ή ένας γονέας.

Αυτή την πανσέληνο, δείτε πώς θα διαχειριστείτε τα πράγματα, για να νιώσετε καλύτερα.

Πηγαίνετε σε ένα καταφύγιο! Σιγουρευτείτε όμως, ότι είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων και φροντίστε να διαλογιστείτε δίπλα στην πισίνα, μακριά από όλα και όλους.

Ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε, φάτε ένα πλούσιο γεύμα και, γενικά… αποσυνδέστε τον εαυτό σας από όλα. Το χρειάζεστε!

Αφεθείτε σε μερικές ένοχες απολαύσεις, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια!

Θα μπορούσε να είναι το τελευταίο κομμάτι της πίτσας, στη μέση της νύχτας, ψώνια με πίστωση ή ένα εφήμερο ρομάντζο.

zwdia-tarw-zodia-19

Πανσέληνος Καρκίνος

Το τέλος του μήνα είναι ένα εξαιρετικά κοινωνικό και ευχάριστο διάστημα για σας, αγαπητέ Καρκίνε. Χρησιμοποιήστε το για να επανασυνδεθείτε με αγαπημένους φίλους, να μοιραστείτε υπέροχες ιστορίες ταξιδιών, φιλοσοφικές συζητήσεις και να μιλήσετε για τις ελπίδες σας, για το μέλλον.

Ο προβολέας, μπορεί να πέσει στους δικούς σας στόχους και όνειρα, και σε ό,τι μπορείτε να κάνετε, για να πραγματοποιηθούν. Αυτό θα σας δώσει μια ξεκάθαρη άποψη, ως προς το πού θέλετε να είστε σε πέντε χρόνια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή μια πλατφόρμα μάρκετινγκ ή εκδόσεων μπορεί να σας βοηθήσουν να ανοίξετε τις πόρτες για σας τώρα και να παρουσιαστείτε, στους σωστούς κύκλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί επίσης να αποδειχθεί εξαιρετικά επωφελές, τοποθετώντας σας στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Εναλλακτικά, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε στο πανεπιστήμιο και να πετύχετε ένα όνειρο, χρόνων. Πρόκειται για μια εποχή αφθονίας, ανταμοιβής και επιθυμίας για σας, αγαπητέ Καρκίνε. Χρησιμοποιήστε το για να προωθήσετε το όραμά σας και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας! Έχετε μια μοναδική φωνή και ήρθε η ώρα να την μοιραστείτε με τον κόσμο. Μη φοβάστε την απόρριψη, την αποτυχία ή την κριτική, γιατί δεν πρέπει να σας κρατάει πίσω. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί, από όσους γνωρίζουν.

Ο κόσμος σας ζωντανεύει αγαπημένε Καρκίνε! Έχετε προσκληθεί σε ένα λαμπρό γεγονός?

Ή ίσως ένας φίλος σας παροτρύνει να ονειρευτείτε μια καλύτερη ζωή, σε κάποιες μακρινές ακτές?

Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη ρομαντική πανσέληνο!

Δείξτε σε ένα φίλο πόσο τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε!

Σχεδιάστε ένα μεγάλο κοινωνικό γεγονός, προσκαλέστε τον κοινωνικό σας κύκλο, στο σπίτι σας και διασκεδάστε!

Μεγάλα όνειρα! Δείτε τα όνειρα ξεκάθαρα. Έχετε πλέον μια πιο σταθερή αντίληψη για το τί σκοπεύετε να κάνετε, και ποιος θα είναι στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει.

Και αυτό, αξίζει ΕΟΡΤΑΣΜΟ!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πανσέληνος λέων

Η καριέρα σας είναι στο προσκήνιο, αγαπητέ Λέοντα και ήρθε η ώρα να κάνετε ένα απολογισμό και να αποφασίσετε τί θέλετε να πετύχετε. Πάνω απ’όλα, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ποια προσωπικά ταλέντα και περιουσιακά στοιχεία θέλετε να αναπτύξετε και να προβάλλετε στον κόσμο, σαν μέρος της επαγγελματικής σας ταυτότητας.

Αυτή η πανσέληνος είναι πολύ φιλική προς την δημόσια εικόνα σας και είναι μια μεγάλη στιγμή για να εντυπωσιάσετε ανθρώπους υψηλά ιστάμενους και να πάρετε μια αίσθηση για το τί ακριβώς πρέπει να κάνετε, για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο το επάγγελμά σας. Κάντε τώρα τα πλάνα σας. Ομοίως, ένα έργο μπορεί να κορυφωθεί και να σας τοποθετήσει στο προσκήνιο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες και να παρουσιάσετε τί μπορείτε να κάνετε.

300x300a

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Σ’αυτό το σχέδιο υπάρχει περίπτωση να βρίσκονται πίσω του, κάποιοι οικονομικοί και δημιουργικοί επενδυτές και μοιάζετε σαν ο ιδανικός υποψήφιος για να τους εκπροσωπήσετε. Ίσως να έχετε εξαρτηθεί οικονομικά από άλλους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή ίσως έχετε βιώσει οικονομικές δυσκολίες. Αν συμβαίνει αυτό, αυτή η πανσέληνος σας δείχνει το δρόμο προς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτάρκεια. Σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο, μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε μια στενή σχέση ή μια επίσημη επιχειρηματική συμφωνία.

Γεια σου, είσαι το αφεντικό, αγαπητέ Λέοντα, και κανείς δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει με αυτό!

Να πως θα εντυπωσιάσετε τους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου:

Λοιπόν, είναι εύκολο. Ρίξτε πίσω τη χαίτη σας, βρυχηθείτε και βγείτε στο προσκήνιο!

Γιορτάστε τη μεγάλη σας επιτυχία στην καριέρα σας! Ναι, το αστέρι σας λάμπει έντονα και ο καθένας θα πρέπει να είναι τυφλός για να μην καταλάβει!

Πάρτε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις για το μέλλον.

Κάτι έχει κάνει τον κύκλο του και αυτό σας δίνει μεγαλύτερη ορατότητα για να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα σας.

zodia-zvdia-yy

Πανσέληνος παρθένος

Αυτή η πανσέληνος είναι απλά φτιαγμένη για μια ρομαντική απόδραση με τον εραστή σας Παρθένοι. Επιλέξτε κάπου κοντά στη φύση ή, αν προτιμάτε την πόλη, επιλέξτε το καλύτερο που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματά σας! Αν δεν μπορείτε να ξεφύγετε, τότε σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας και μοιραστείτε τα σχέδια και τα όνειρά σας για το μέλλον.

Αφήστε τη φαντασία σας να σας μεταφέρει εκεί που θέλετε και αφήστε το πνεύμα σας να φτάσει στα ύψη! Ώρα να ξεκαθαρίσετε το μελλοντικό σας όραμα και ο σύντροφός σας θα δεσμευτεί σε μεγάλο βαθμό, σε αυτό. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε έναν όμορφο ξένο ή κάποιον από έναν πολύ διαφορετικό χώρο, ο οποίος θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Από επιχειρηματική άποψη, είναι πολύ ωραίο να δημοσιεύσετε το έργο σας, να προωθήσετε τον εαυτό σας στο ευρύτερο κοινό, να δημοσιεύσετε την εργασία σας. Επίσης, αν βρίσκεστε στο πανεπιστήμιο θα προοδεύσετε, κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου και θα αυξήσετε την φήμη σας με καθηγητές και φίλους. Είστε στα καλύτερά σας και αυτό φαίνεται!

dream

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Ώρα να επιτρέψετε στους άλλους, να σας πλησιάσουν. Ας είναι οι δάσκαλοι και οι οδηγοί σας. Να είστε ανοιχτοί και να αποδεχτείτε τους άλλους ανθρώπους όπως είναι….και αφήστε τους να κάνουν το ίδιο για σας. Είναι μια πανοραμική άποψη για σας αυτή η περίοδος, αγαπητοί Παρθένοι, και μπορείτε τελικά να φτάσετε στην ουσία αυτών που σας ενδιαφέρουν και να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Να τι πρέπει να κάνετε:

Κάντε ένα ταξίδι! Πηγαίνετε σε πολυτελείς διακοπές, χαλαρώστε!

Σιγουρευτείτε πως θα πάρετε μαζί, τον αγαπημένο σας … Δεν θα απογοητευτείτε!

Σε αντίθετη περίπτωση … αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί!

Ονειρευτείτε και κάντε σχέδια. Μην ασχολείστε με μικροπράγματα – ξέρω, πιο εύκολα το λέμε παρά το κάνουμε…ειδικά για μια Παρθένο.

Αλλά μόλις δείτε καθαρά τη μεγαλύτερη εικόνα, τα μικρά πράγματα, απλώς θα μπουν στη θέση τους.

Γιορτάστε την επιτυχία σας – είτε πρόκειται για δημοσίευση, διαπίστευση ή άλλο πνευματικό επίτευγμα – και απολαύστε τη νέα δημοτικότητά σας … ακόμα και τα πλούτη!

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia