Πανσέληνος Εκτεταμένο Ωροσκόπιο 24/10-07/11 Β

genia-paidiwn-indigo

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Πανσέληνος ζυγός

Αυτή η πανσέληνος αφορά τα οικονομικά για σας, αγαπητοί Ζυγοί. Είναι όλα ουσιαστικά θέματα, ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους της ζωής σας. Ένα κοινό οικονομικό θέμα μπορεί να εμφανιστεί στο τέλος του μήνα, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τη διαίρεση περιουσίας, ένα δάνειο ή μια υποθήκη, έναν πιστωτικό διακανονισμό ή μια συγχώνευση ή επένδυση επιχείρησης.

Ό, τι κι αν συμβαίνει, τελικά θα αποκτήσετε σαφήνεια ως προς το πού βρίσκονται τα οικονομικά σας και αυτό θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Ένας βοηθός που έχετε, μπορεί να είναι μεγάλη αξία για σας, βοηθώντας σας να τα τακτοποιήσετε όλα. Ή μπορεί να είστε πρόθυμοι, να παραβλέψετε ορισμένες λεπτομέρειες που εμπεριέχουν, μια σημαντική ανακάλυψη.

zodia-taro-45

Έχετε επίσης μια πραγματική ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με κάποιον, σ’ αυτή την πανσέληνο, και να περάσετε μερικές μαγικές στιγμές μαζί, δίνοντας στη ζωή σας, καινούργιο νόημα. Σε ένα άλλο επίπεδο, αυτή η πανσέληνος μπορεί να επιταχύνει τις θεραπευτικές δυνάμεις του σώματός σας και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη δύναμή σας. Δώστε στο σώμα σας αυτό που χρειάζεται και αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να γίνει η θεραπεία, καθώς οι αναγεννητικές σας δυνάμεις βρίσκονται στο αποκορύφωμα. Είναι μια υπέροχη γενναιόδωρη σελήνη για σένα, αγαπητέ Ζυγέ, ειδικά για τα οικονομικά.

Δείτε πώς πρέπει να λειτουργήσετε, για καλύτερα αποτελέσματα …

Παίξτε τυχερά παιχνίδια! Δεν αστειεύομαι. Τα δώρα και τα απρόσμενα κέρδη, θα μπορούσαν να γίνουν δικά σας…γιατί να μην δώσετε στην τύχη σας, ένα χέρι βοηθείας?

Να είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι με τους άλλους!

Γίνετε καυτοί, κάτω από τα στρώματα! Είναι μια καλή στιγμή να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο τη σχέσης σας και να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα!

zwdia-fotia

Πανσέληνος σκορπιός

Είναι μια εξαιρετικά ρομαντική και εκφραστική πανσέληνος για σας! Αυτή η πανσέληνος, αφορά τις σχέσεις σας αγαπητοί Σκορπιοί. Με μεγάλη φαντασία από τον πλανήτη του ρομαντισμού στο σπίτι της ευτυχίας σας, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για την ερωτική σας ζωή!

Αν είστε σε σχέση, βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει κάτι ξεχωριστό με τον αγαπημένο σας, προς το τέλος του μήνα, για να γιορτάσετε την αγάπη σας και να αναζωπυρώσετε, το ρομαντισμό. Τα παιδιά μπορεί να είναι και πηγή χαράς. Αν είστε ελεύθερη, μπορεί να συναντήσετε κάποιον πολύ ιδιαίτερο, σύντομα. Κάποιον, που όχι μόνο θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίσει, αλλά και να δείχνει πως έχει πραγματικές δυνατότητες για μια θαυμάσια, σοβαρή σχέση.

Αν σκέφτεστε επιχειρηματικά θέματα, αυτή η πανσέληνος θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια εταιρική σχέση με κάποιον, που θα είναι ο τέλειος συνεργάτης για την επιδίωξη των δημιουργικών σας ονείρων και των κερδοσκοπικών σας επιχειρήσεων. Φαίνεται ότι μπορείτε να προσελκύσετε φίλους και συμμάχους στις υποθέσεις σας, με ευκολία τώρα.

zwdia-tarw-1

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αφήσετε τους φόβους σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας αρκετά, για να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας! Είστε ο πιο τυχερός από όλους, αγαπητέ Σκορπιέ! Οι σχέσεις, είναι μια ροή απόλαυσης με διπλό ψεκασμό ρομαντισμού στην κορυφή… και πραγματικά, γνωρίζουμε ότι είστε ένα ανθεκτικό ζώδιο, αλλά μπορείτε να έχετε ακόμη και αυτή την ευτυχία? Φως φανάρι. Ένα, δύο, τρία…

Γιορτάστε τον έρωτά σας! Ξεκουραστείτε με τον αγαπημένο σας, χορέψτε κάτω από το φως του φεγγαριού, φάτε, πιείτε και χαλαρώστε!

Αφήστε τους άλλους να σας δείξουν, τί θα φέρουν στο τραπέζι για συζήτηση!

Μια επαγγελματική συνεργασία θα μπορούσε να απογειωθεί, βάζοντας φωτιά στη δημιουργικότητά σας!

Είναι καιρός να το κάνουμε επίσημο? Για να σφραγίσει η συμφωνία? Ναι!! Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη περίοδος!

Πάρτε αυτή τη σχέση, στο επόμενο επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Πανσέληνος τοξότης

Αυτή η πανσέληνος κάτω από το γήινο ζώδιο του Ταύρου, αφορά την εργασία σας, την καθημερινότητα και την ευημερία σας, αγαπητοί Τοξότες. Μπορεί να αισθανθείτε ότι ήρθε η ώρα να συμμαζευτούν όλα τα θέματα της ζωής σας και να φροντίσετε καλύτερα την υγεία σας, ειδικά αν είχατε ζήσει αρκετή κραιπάλη, το τελευταίο διάστημα. Ένα εργασιακό θέμα, θα ξεκαθαρίσει επιτέλους, και θα ξέρετε πλέον, πώς έχουν τα πράγματα.

Αυτό θα σας σταθεροποιήσει και θα σας επιτρέψει να πάρετε κάποιες επαγγελματικές αποφάσεις, από μια δυναμική και ξεκάθαρη θέση. Το πιο ρομαντικό μέρος που θα έχετε κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα είναι μέσα και γύρω από το σπίτι σας… και γύρω από γνωστά μέρη και πρόσωπα. Ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα, μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε χαρούμενοι και να αρχίσει η ζωή σας να κυλάει και πάλι όμορφα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Με τον ίδιο τρόπο, οι εξελίξεις στην εργασία μπορεί να σας κάνουν να τη νιώσετε περισσότερο οικεία. Γίνεστε γρήγορα δημοφιλείς και οι VIP σας αναζητούν καλοπροαίρετα. Αυτή η πανσέληνος είναι ιδανική για σας, που ασχολείστε με τις δικές σας συναισθηματικές προκαταλήψεις, ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.

Ώρα να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη και να αποφασίσετε πού θα οικοδομήσετε το θεμέλιο της ζωής σας, ώστε να μπορέσετε να ωριμάσετε, τα επόμενα χρόνια.

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

790x500a

Προς Θεού αγαπητοί Τοξότες! Έχετε δουλέψει σαν σκύλος, αλλά αυτά τελειώνουν πια.

Και έχετε δουλέψει σκληρά!

Εδώ θα δείτε, πώς μπορείτε να απολαύσετε αυτή την όμορφη πανσέληνο:

Γιορτάστε μια εργασιακή επιτυχία! Έχετε δουλέψει σκληρά πάνω σ’ αυτό και όλα τελικά μπαίνουν στη θέση τους.

Το κάνατε! Και, εμπιστευτείτε μας, είναι πράγματι μια καλή δουλειά!

Ακούστε το σώμα σας. Τώρα μιλάει σε σας δυνατά και καθαρά. Τι λέει? Αναθεωρήστε και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Τι χρειάζεται να βελτιωθεί? Πώς μπορείτε να ακονίσετε τις ικανότητές σας?

Θέματα ποιότητας ζωής, που ήδη γνωρίζετε.

Βάλτε τα κάτω από το μικροσκόπιο, δώστε στον εαυτό σας ένα κτύπημα στην πλάτη για όλα όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα και θυμηθείτε: η πρακτική, φέρνει την τελειότητα.

zodia-zvdia-yy

Πανσέληνος αιγόκερως

Αυτή είναι η πιο ερωτική και ρομαντική πανσέληνος ολόκληρου του χρόνου για σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Το αδελφικό σας γήινο ζώδιο ο Ταύρος, κυβερνάει τον οίκο της αγάπης και μια πανσέληνος τόσο όμορφη όσο αυτή, είναι διατεθημένη να φέρει μερικές ιδιαίτερα ρομαντικές και ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή σας.

Μπορεί να έχετε κάποια ονειρεμένη επικοινωνία που θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίσει, καθώς ο Οκτώβριος, πλησιάζει στο τέλος του. Ή μπορεί να ακούσετε κάποια άλλη είδηση, που θα κάνει την καρδιά σας να τραγουδήσει. Τα πράγματα φαίνονται μάλλον λαμπερά, δίνοντάς σας τροφή για σκέψη… και επιθυμία να εκφραστείτε περισσότερο.

Ο Ταύρος ρυθμίζει τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα για σας, οπότε είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή, για να διαφημίσετε ένα δημιουργικό έργο, να προωθήσετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα ή να επιδείξετε τα ταλέντα σας σε ένα ενδιαφέρον κοινό.

300x300b

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Αυτή η πανσέληνος σας προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία, για να κάνετε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένους. Το σύμπαν, προσφέρει ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες για να χαλαρώσετε λιγάκι, αγαπητοί Αιγόκεροι, και ήρθε η ώρα να ξεχάσετε τις φοβερές σκέψεις και να περιορίσετε τις προκαταλήψεις σας. Δώστε στον εαυτό σας την ελευθερία να μιλήσει, να εκφραστεί και να ευχαριστηθεί. Αυτή είναι η πιο ρομαντική και ευτυχισμένη πανσέληνος της χρονιάς για σας!

Έχετε εργαστεί σκληρά όλο το χρόνο. Ώρα να διασκεδάσετε επιτέλους!

Ακολουθούν μερικές ιδέες:

Αφεθείτε στο αγαπημένο σας χόμπι!

Ξέρουμε πώς θέλετε να συνδυάσετε τις επιχειρήσεις με την ευχαρίστηση και όταν κάνετε κάτι που αγαπάτε, είστε αναγκασμένοι να βρείτε ιδέες για να το πληρώσετε, τελικά! Ακολουθήστε την καρδιά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Γιορτάστε την αγάπη!

Αν είστε μόνοι, δεχτείτε προσκλήσεις και ανακατευτείτε με κόσμο! Ναι, η αγάπη είναι εκεί έξω κάπου και σας περιμένει. Αλλά πώς θα σας βρει, αν δεν αφεθείτε περιστασιακά για να δελεαστείτε? Πάμε!

Περάστε χρόνο με τα παιδιά σας!

Αν δεν έχετε ακόμη (και θέλετε), το υπνοδωμάτιο, σας καλεί!

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος υδροχόος

Το σπίτι σας έχει μια ζεστή και φιλόξενη λάμψη, κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Η οικογένειά σας, μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλης χαράς, φωτίζοντας τη ζωή σας με κάθε είδους ευχάριστα πράγματα για να χαρείτε με όλες τις αισθήσεις σας.

Το τέλος του μήνα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε μια «τελετή έναρξης», να αγοράσετε όμορφα είδη πολυτελείας για το σπίτι σας ή να μαγειρέψετε ένα νόστιμο δείπνο για τον αγαπημένο σας. Αυτή είναι η στιγμή σας, για να εστιάσετε στα πράγματα που έχουν πραγματική αξία για σας και που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς: ώρα για να επενδύσετε στα πιο αγαπημένα σας όνειρα και να θέσετε τα θεμέλια για το μέλλον σας.

Είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο σπίτι είναι μόνο το εισιτήριο, αν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη γοητεία και να δείξετε σε κάποιον πόσο σας ενδιαφέρει. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να υπογραμμίσει το γεγονός ότι έχετε πολλά για το οποία, πρέπει να είστε ευγνώμονες στη ζωή σας και ίσως να νιώσετε μερικές φορές πως δεν το αξίζετε.

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Ή πως δεν είστε σίγουροι, πώς μπορείτε να γίνετε καλύτεροι. Χρησιμοποιήστε αυτή την πανσέληνο για να ευχαριστήσετε όσους σας βοήθησαν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσετε αυτό που έχετε, χωρίς ενοχή ή ανησυχία. Απελευθερώστε οποιοδήποτε πόνο και αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας. Νιώστε ζεστασιά και τρυφερότητα, αγαπητοί Υδροχόοι. Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για σας, όταν δεν χρειάζεται κάποιος άλλος για να σας κάνει ευτυχισμένους. Είστε ολοκληρωμένοι.

Εδώ θα βρείτε, πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά τα εσωτερικά πλούτη!

Ξεκουραστείτε στο σπίτι με την οικογένειά σας. Μαγειρέψτε ένα πλούσιο γεύμα και καλέστε τους φίλους σας. Ο Υδροχόος αγαπά να μαγειρεύει και το κάνει τόσο καλά!

Γίνετε ο τέλειος οικοδεσπότης!

Αγοράστε κάτι υπέροχο για το σπίτι σας.

Συνδεθείτε με τη γη. Περπατήστε ξυπόλητοι, κάντε κάποια κηπουρική εργασία ή εξερευνήστε το οικογενειακό σας δέντρο. Ρυθμίστε σωστά, το παρελθόν.

Τώρα αισθάνεστε όμορφα, στο σπίτι!

zwdia-taro-astra

Πανσέληνος Ιχθύες

Αυτή η πανσέληνος στον Ταύρο πρέπει να είναι μια εξαιρετικά ρομαντική, ευτυχισμένη και χαρούμενη στιγμή για σας, αγαπητοί Ιχθείς! Αυτό συμβαίνει, γιατί αυτή η πανσέληνος στον Ταύρο είναι πολύ φιλική προς το ζώδιο και τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα. Μπορεί να λάβετε κάποια ευχάριστα και καθησυχαστικά νέα, πολύ σύντομα, που θα σας φέρουν πιο κοντά στο όνειρό σας και θα σας δώσουν μια αίσθηση ελπίδας και αναζωογόνησης.

Με τον ίδιο τρόπο, τα λόγια σας, έχουν τη δύναμη να γοητεύουν τους άλλους και μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε μεγάλη δύναμη πειθούς. Χρησιμοποιήστε τη για να προωθήσετε τους στόχους σας! Είναι επίσης μια καλή στιγμή, για να καθίσετε και να συζητήσετε τα μελλοντικά σχέδιά σας με το ταίρι σας, ειδικά επειδή πιθανότατα, θα νιώσετε μεγάλη έμπνευση.

Η σχέση σας με έναν αδελφό ή αδελφή μπορεί να ανθίσει τώρα και τα γεγονότα θα πρέπει να σας αφήσουν με ένα ζεστό και περίεργο συναίσθημα. Μια σημαντική σχέση είναι στο προσκήνιο και μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε για το πώς αισθάνεστε και να απελευθερώσετε τον πόνο που νιώθετε.

Μην ταλαιπωρείστε μένοντας σιωπηλοί. Να είστε ειλικρινείς και να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας! Στη συνέχεια, μπορείτε να απελευθερωθείτε από το παρελθόν, και να προχωρήσετε ξαλαφρωμένοι.

300x300a

Πανσέληνος προβλέψεις 24/10-07/11

Τι ευχάριστη πανσέληνος είναι αυτή! και κυριολεκτικά σας προκαλεί, με κάθε είδους πειρασμούς!

Πώς μπορείτε να αντισταθείτε? Εδώ είναι μερικά πράγματα στο μενού …

Δεν μπορείτε να μείνετε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι! Βγείτε έξω!

Οι βιτρίνες των καταστημάτων σας καλούν, οι φίλοι, σας στέλνουν μηνύματα και ανυπομονείτε, να τα δοκιμάσετε όλα!

Προσκαλέστε τους γείτονες για ένα ποτό και ενημερωθείτε για τα κουτσομπολιά.

Ποιος είναι ο αυτός ο καυτός τύπος, που μετακόμισε στη διπλανή πόρτα?

Κάποιος συγγενής θα αποτελέσει προτεραιότητά σας!

Διαβαστε στο  Εκτεταμένο Ωροσκόπιο Πανσεληνος 24/10 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot