ερωτικη χαρτομαντεια Λένορμαντ 13/03 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.03 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 11. Το Σπαθί ( Βαλές Σπαθί )
Έννοια του ατόμου, καυγάς, τρίτες παρεμβολές, ανώριμη και παράλογη συμπεριφορά.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:
ζωδια – Κριός: Σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας, έχετε περάσει άπειρες δυσκολίες που τώρα σαν εμπειρία σαν φαίνονται χρήσιμες, στο να εξάγετε το σωστό συμπέρασμα …εύκολα.

ζωδια – Καρκίνος: Ραγδαίες εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις ερωτικές σχέσεις των Καρκίνων, που πλέον αισθάνονται ότι πνίγονται και έχουν την έντονη ανάγκη να αποτραβηχτούν.

zodia-taro-45

αγαπη

 

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

 

ζωδια – Ζυγός: Δέχεστε πυρά από πρώην ταίρι σας που αισθάνεστε ότι το έχετε αδικήσει. Ξεκινήστε με τον διάλογο και τις ποιοτικές συναντήσεις, η τύχη πάντως είναι με το μέρος σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι μέρες ευνοούν την αναθέρμανση των σχέσεων – γάμων που έχουν χάσει το χρώμα τους από τον χρόνο. Μην εκπλαγείτε αν λάβετε πρωτότυπες προτάσεις – εκπλήξεις από τον άνθρωπο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:
ζωδια – Ταύρος: Πολλές επικοινωνιακές δυσκολίες θα βάλουν φρένο στις επιδιώξεις σας, για κάτι περισσότερο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχετε εμπλακεί συναισθηματικά.

ζωδια – Λέων: Κοντρολάρετε καλύτερα την ακραία συμπεριφορά σας, που δυσαρεστεί τους πάντες και ιδιαίτερα το αγαπημένο σας ταίρι. Από τις 20/03 όλα θα βελτιωθούν…. φυσικά με την δική σας επέμβαση.

ζωδια – Σκορπιός: Η ερωτική σας ζωή θα μπει το μικροσκόπιο ατόμου από το παρελθόν σας που θα θελήσει να σας προσεγγίσει, με επιθυμία για δυναμική επανασύνδεση και επέκταση!

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το  ερωτικο ωροσκοπιο της Ανοιξης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζωδια – Υδροχόος: Αν έχετε παράλληλη ζωή να είστε διπλά προσεχτικοί αυτές τις ημέρες, παλιά ιστορία, θα σας πλησιάσει… πολλές οι πιθανότητες για λάθη και αποκαλύψεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:
ζωδια – Δίδυμοι: Θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα που σας θέλουν χώρια από τον άνθρωπο σας. Μην δώσετε περιττές λεπτομέρειες, και σίγουρα κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά.

ζωδια – Παρθένος: Θα πρέπει να κινητοποιηθείτε προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης με τον άνθρωπο σας. Η μέρα είναι ιδανική για να ορίσετε χρονικά όρια για το πότε θα πάτε ένα βήμα πιο κάτω.taro-oroskopio-54

ζωδια – Τοξότης: Οι όποιες δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή δεν θα πρέπει να τις φοβηθείτε. Μην τις υποτιμήσετε όμως, απλά κινηθείτε με το ρεύμα αυτήν την εποχή… αργότερα θα ξαναλλάξετε πλεύση.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλά θα ακούσετε και θα δείτε… ωστόσο κρατήστε απόσταση και καθαρό μυαλό. Οι ελεύθεροι έχουν ευκαιρίες για επανασύνδεση με όρους που ταιριάζουν στα θέλω σας.