ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 26.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 26.09

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 09 Τα Άνθη  (Ντάμα Μπαστούνι)

Όμορφη  γυναίκα, λόγια αγάπης, επανασύνδεση μετά από μικρό χρονικό διάστημα, ζήλια και πάθη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Οι ειδήσεις που θα λάβετε από το παρελθόν σας, δεν θα είναι ικανές  στο να σας πείσουν για την θετική εξέλιξη-επανένωση …μιας ημιτελής κατάστασης. Οι ελεύθεροι θα τύχουν ερωτικών προτάσεων….!

 

ζωδια – Καρκίνος: Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σας και  καλείστε να την  εκμεταλλευτείτε στις επόμενες ημέρες. Αυτοί που έχουν άσχημες λεκτικές εντάσεις και συγκρούσεις με τον άνθρωπο τους….θα βρουν την χρυσή λύσή εν τέλη.

 

ζωδια – Ζυγός: Δοκιμάστε μια νέα κατάσταση – τρόπο  που θα αναζωογονήσει την σχέση σας. Ιδίως αν συσχετίζεστε με ζωδιο του αέρα.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Η καθημερινότητα σας…σας έχει βαρύνει ψυχικά και οι δεσμοί με τον άνθρωπο σας έχουν χαλαρώσει πολύ. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να κινηθούν σε νέους δρόμους επαφών και γνωριμιών.

prodosia

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Η δυσκολία στο να πάρετε τελικές αποφάσεις, δεν θα πρέπει να σας κρατά δέσμιους μέσα σε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να ισορροπήσετε πρώτα εσείς.

 

ζωδια – Λέων: Επικοινωνιακές καθυστερήσεις θα έχετε με το ταίρι σας, και αυτό πιθανόν να συμβαίνει επειδή η φυσική σας επαφή και οι αποστάσεις έχουν γίνει μόνιμα η καθημερινότητα σας.

 

ζωδια – Σκορπιός: Μην μιλάτε υπερβολικά με το παρελθόν σας. Το παρόν σας είναι πολύ πιο δημιουργικό και ερωτικό, με καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Πολλές οι επιτυχίες που σημειώνουν οι Υδροχόοι τον τελευταίο καιρό σε νέους έρωτες και φλερτ. Επίσης αυτό θα συντελεστεί και για όσους αναζητούν την επανένωση.

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλές οι ανακρίβειες που έχουν φτάσει στα αυτιά σας, από τον σύντροφο σας και αυτό ήδη έχει αρχίσει και σας βάζει σε βαθιές σκέψεις για ΄τρίτες΄ καταστάσεις.

 

ζωδια – Παρθένος: Οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για  να είναι και τυχαίες. Είσαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος προσώπου που θα κάνει δράσεις τις προσεχείς ημέρες για να σας πλησιάσει.

 

ζωδια – Τοξότης: Πιο έντονες θα είναι οι προσπάθειες που θα γίνουν από πλευράς σας προς την κατεύθυνση του να αναθερμάνετε το κλίμα με τον σύντροφο σας.

 

ζωδια – Ιχθύς: Η πίστη και η μόνιμη αυτοπεποίθηση που έχετε στον εαυτό σας, θα σας δώσει την λύση που αναζητάτε για τον ερωτικό σας δεσμό. Αφήστε τις καθυστερήσεις και απομακρυνθείτε από το στρες.