ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.06 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.06 Κυριακή

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 28. Ο Άντρας (Άσσος Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέα αγάπη
– Ευτυχισμένες μέρες
– Τύχη οικονομική

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν θα δώσετε χρόνο, ούτε καν θα μπείτε σε διάλογο με τον άνθρωπο σας, που έχει αυτό το τελευταίο διάστημα, λάθος και απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ταύρος

Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας και τόσο πολύ σας ενοχλεί, καλύτερα αυτές τις ημέρες να το πείτε στον σύντροφο σας, που θέλει να σας ανακοινώσει κάτι.

Δίδυμοι

Τα θέματα που σας είχαν εγκλωβίσει σε λάθος σχέση, τώρα λύνονται. Είναι και η δική σας η ευκαιρία για να μπορέσετε να φύγετε και να βρείτε κάτι νέο σίγουρα.

taro-tarw

χαρτομαντεια Καρκίνος

Κάποιες φορές αισθάνεστε ότι πιέζεστε και ότι μάλλον, θα πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον αγαπημένο σας, για να γίνουν μόνιμες αλλαγές.

Λέων

Η μόνιμη σας έννοια είναι να φέρετε επικοινωνιακά πιο κοντά σας, τα άτομα που αγαπάτε. Μέσα σε αυτούς σίγουρα συμπεριλαμβάνεται και το πρώην ταίρι σας.

Παρθένος

Μια ερωτοφιλία εξελίσσεται, και εσείς έχετε αρχίσει και γοητεύεστε πάρα πολύ από όλο αυτό. Τώρα πρέπει να δείξετε και μια προσοχή για τα πέριξ κουτσομπολιά.

zvdia-zwdia-tarw

Ζυγός

Ένα ευχάριστο μήνυμα, θα σας φέρει το ταίρι σας. Κάποια οικονομικά του έχουν αρχίσει και ισορροπούν και μάλλον μπορείτε εσείς οι δύο να πάτε πι κάτω.

Σκορπιός

Η τάση σας, είναι να φύγετε από καταστάσεις και άτομα που δεν έχετε να λάβετε κάτι καλό. Ακόμη και κάποιες περίεργες φιλίες απλά θα λήξουν μόνιμα.

χαρτομαντεια Τοξότης

Αυτά που θέλετε να ανακοινώσετε στον σύντροφο σας, τα περιμένει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλο το Καλοκαίρι θα δίνει και οικονομικές ευκαιρίες.

zodia-88

Αιγόκερως

Οι καταστάσεις που υπάρχουν μέσα στην εργασία αλλά και την οικογένεια του συντρόφου σας, δεν είναι και οι καλύτερες. Λίγη υπομονή μόνο χρειάζεται από εσάς.

Υδροχόος

Δεν είστε και οι πιο επικοινωνιακοί άνθρωποι και αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που θα σας πλησιάσει κάποιος νέος έρωτας, μέσα από την διπλωματική οδό.

Ιχθείς

Προσπαθήστε περισσότερο αυτές τις ημέρες που θα σας πλησιάσει ο σύντροφος σας, να του μιλήσετε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.