ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.06 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.06 Σαββάτο

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 33. Το Κλειδί (8 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική διάθεση
– Λύσεις αγάπης
– Οικονομική ευκαιρία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν μπορείτε να δώσετε άλλες πιστώσεις χρόνου στον άνθρωπο σας. Έχουν συμβεί πολλά στο παρελθόν σας και το μόνο που σας χρειάζεται τώρα είναι λύσεις.

Ταύρος

Σήμερα και αύριο θα καταφέρετε, να έρθετε επικοινωνιακά πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε, και μάλλον οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, δεν θα μπορέσουν πια να κρυφτούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Δίδυμοι

Οι προτάσεις που κατά καιρούς σας έρχονται από τον πρώην σας, δεν είναι σε φιλικό επίπεδο. Τώρα θα τον δείτε και από κοντά, άρα θα ξεκαθαρίσουν πολλά ζητήματα.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο, και αυτό θα καταφέρει πραγματικά να σας λύσει πολλά από τα προβλήματα, που έχουν ανακύψει μέσα στην οικογένεια και την καθημερινότητα σας.

Λέων

Εκπλήξεις σημαντικές έχει το ταίρι σας, για εσάς και όλα αυτά που τόσο καιρό μαζί προσπαθείτε να λύσετε. Τώρα το μόνο καλό είναι ότι θα καταφέρετε να ηρεμήσετε.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Μπορεί να είναι λίγο πεσμένη η διάθεση σας, αλλά μέσα σε αυτόν το Σαβ.Κο θα γίνουν πολλά και ενδιαφέροντα. Κυρίως από το παρελθόν σας, που θα σας επισκεφτεί.

Ζυγός

Οι καταστάσεις που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, ακόμη δεν σας επιτρέπουν να πάτε με τον άνθρωπο που υπάρχει κοντά σας, σε πιο δημιουργικά πλάνα.

Σκορπιός

Αυτό που σας ενδιαφέρει μόνο, είναι να βρείτε μια ισορροπία στην οικογένεια και στα εργασιακά σας. Εσείς που είστε μόνοι, από τις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε μια νέα γνωριμία.

αγαπη

χαρτομαντεια Τοξότης

Δεν θα δώσετε εξηγήσεις, σε κανέναν για το τι πρέπει να γίνει μέσα στον δεσμό σας, και πως εσείς με τον αγαπημένο σας, από εδώ και μετά θα πρέπει να κινηθείτε.

Αιγόκερως

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια των ημερών αυτών, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ώθηση για τα ερωτικά σας, αλλά και κάποια ζητήματα που πρέπει να ξεμπλέξετε από το παρελθόν.

Υδροχόος

Οι υποσχέσεις, που εδώ και μήνες σας έχει δώσει ο άνθρωπος σας, είναι αίολες…και αυτό ήδη σας έχει βάλει σε μια διαδικασία, για να σκεφτείτε μέχρι και τον χωρισμό.

Ιχθείς

Οι μέρες, έχουν πολλές οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά σε νέο κόσμο. Φιλίες θα μετατραπούν μέχρι και σε μεγάλους έρωτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.