ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.06 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.06 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Έρωτες και λόγια
2) Σμίξιμο συναισθημάτων
3) Νέο όραμα οικονομικό

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν δεν έχετε κάτι σοβαρό να προτείνετε, καλύτερα να μην πείτε τίποτα στον άνθρωπο σας, που έχει σκοπό να περάσει σε κάποια ξεκαθαρίσματα.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε μια καλή ψυχολογία, που την μεταφέρετε μέσα στην σχέση σας κα το πιο πιθανόν είναι να φέρετε, τον σύντροφο σας πιο κοντά.

ζωδια – Ζυγός: Αν τελικά το άτομο που σας ενδιέφερε, ποια δεν σας τροφοδοτεί με κάτι καλό, πιθανόν και να πρέπει να κάνετε στροφή και να πάτε αλλού.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν είστε από αυτούς, που παραιτήστε. Μπορεί να μην έχετε βρει ακόμη την ισορροπία σας, μέσα στην σχέση, αλλά τους τρόπους τους έχετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ξεκινήστε από σήμερα, να μιλάτε με το ταίρι σας, για τις διακοπές σας και όλα αυτά που επιθυμείτε …να ζήσετε μέσα στο Καλοκαίρι.

ζωδια – Λέων: Υπάρχουν καλά νέα που σας πλησιάζουν και αφορούν την οικονομική σας ζωή, που τείνει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ζωδια – Σκορπιός: Οι κοινωνικές σας συναναστροφές, και οι πολλές δημόσιες σχέσεις, μπορεί να έχουν προκαλέσει ζήλια στον άνθρωπο σας. Μην το κάνετε λοιπόν.

ζωδια – Υδροχόος: Στα δίχτυα του έρωτα σας, έχει πέσει μια καινούργια γνωριμία, που έχει σκοπό μέσα στην επόμενες ημέρες, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν δεν ξέρετε ακόμη τι πρεσβεύει, το άτομο που έχετε γνωρίσει, το καλύτερο θα ήταν, να δώσετε χρόνο για να γνωριστείτε καλύτερα.

ζωδια – Παρθένος: Οι αδέσμευτοι μετρούν κάποιες τελευταίες μέρες, στην μοναξιά τους. Μεγάλος έρωτας πλησιάζει και σας αλλάζει την καθημερινότητα.

ζωδια – Τοξότης: Η σχέση σας πηγαίνει εξαιρετικά καλά. Αυτό είναι και ένα γεγονός που θα ανάψει το πράσινο φως μέσα στο Καλοκαίρι, για δεσμεύσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Μην χάνεστε μέσα σε μια ερωτική απογοήτευση. Σηκώστε τον εγωισμό σας και θα δείτε, ότι όλα μπορούν να έρθουν και πάλι στο φυσιολογικό τους.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65