ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.04 Πέμπτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.04 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αισθηματική αποκάλυψη
– Λόγια έντονα
– Υλική άνεση

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Δεν βλέπετε την ώρα για να συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας, και να καταφέρετε πια όλα αυτά τα άσχημα που έχουν γίνει να περάσουν μόνιμα στο παρελθόν σας.

Ταύρος

Η διάθεση σας, είναι ανεβασμένη και αυτό οφείλεται σε καταστάσεις ερωτικές που έχουν επανέρθει στην ζωή σας, και σας δίνουν αυτό που ζητάτε.

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Μην ασχολείστε με το τι λένε οι άλλοι για εσάς. Ούτως ή άλλως ότι έχετε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, αυτό και θα αποφασίσετε να κάνετε.

Καρκίνος

Εμπόδια και καθυστερήσεις, θα λήξουν και εσείς με τον άνθρωπο που αγαπιέστε, θα πάρετε άμεσα και πιο σημαντικές αποφάσεις, για το μέλλον σας.

Λέων

Αυτά που είχατε συμφωνήσει με το πρόσωπο που είστε μέσα σε σχέση, ακόμη δεν τα έχετε δει να γίνονται πραγματικότητα. Μάλλον χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο.

taro-zodia-76

Παρθένος

Η καρδιά σας, αγαπάει κάποιον που όμως δεν σας δίνει εύκολα αυτό που θέλετε. Οι μέρες μέσα στο Πάσχα, θα σας φέρουν πιο κοντά επικοινωνιακά, και εκεί θα λυθούν όλα.

χαρτομαντεια Ζυγός

Δεν είστε και στην πιο ανεβασμένη σας διάθεση, και αυτό σας φαίνεται. Τουλάχιστον μην το ξεφορτώσετε σε φίλους – συνεργάτες και τον σύντροφο σας.

Σκορπιός

Άλλα λέτε εσείς και άλλα ο άνθρωπος σας, που ζητάει να βρείτε άμεσα λύσεις στην σχέση σας, που έχουν μπερδευτεί δυστυχώς και άλλα τρίτα άτομα.

zodia-88

Τοξότης

Μια πρόταση για έξοδο ή και διασκέδαση θα σας έρθει από κάποιον φίλο ή γνώριμο σας, που θα σας εκπλήξει. Ακολουθεί και μια ερωτική εξομολόγηση.

Αιγόκερως

Μην αφήσετε κανέναν, να σας πει τι πρέπει να κάνετε και πως πια να κινηθείτε μέσα στην σχέση σας και πώς να συμπεριφερθείτε στον σύντροφο σας.

Υδροχόος

Είστε από τους πιο ευνοημένους αυτού του διαστήματος, σίγουρα στα οικονομικά και αυτό θα γίνει ένα καλό πάτημα για αποφάσεις, στον ερωτικό τομέα.

Ιχθείς

Μετρήστε ανάποδα μερικές ώρες, και θα έχετε ένα μήνυμα από τον πρώην σας, που ζητάει να του δώσετε λίγο χρόνο για να σας εξηγήσει, κάτι που δεν ξέρετε!

Διαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.