ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.06 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.06 Δευτέρα

χαρτομαντεια Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 22. Οι Δρόμοι (Ντάμα Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Επισκέψεις
– Λόγια από το παρελθόν
– Οικονομικές εκπλήξεις

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μην δώσετε χρόνο και χώρο από την ζωή σας, σε άτομα που σας έχουν δείξει στο παρελθόν ότι το μόνο που θέλουν είναι απλά να περνάνε καλά και μόνο επιφανειακά.

Ταύρος

Στο δικό σας το καθημερινό πρόγραμμα δεν μπορεί να χωρέσει μια καινούργια αισθηματική σχέση. Ωστόσο από προτάσεις θα έχετε πάρα πολλές.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia shmera

Δίδυμοι

Αυτές οι ημέρες είναι μόνο δημιουργικές και μάλλον πρέπει να δράσετε σε πιο υψηλούς ρυθμούς. Τώρα θα έρθουν και κάποια χρήματα που καιρό περιμένετε.

Καρκίνος

Θα χρειαστείτε κάποιες εξηγήσεις. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να λύσετε όλες τις διαφορές σας.

Λέων

Τίποτα δεν θα αλλάξει μέσα στην ζωή σας, αν και εσείς από μόνοι σας δεν πράξετε προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτό είναι κάτι που το θέλει και το συντροφικό σας έτερο.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Μέσα στους χώρους της εργασίας σας, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα παρασκήνια που σας ενοχλούν. Από την καινούργια εβδομάδα, κάποιος θα σας πλησιάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ζυγός

Δεν σας νοιάζει καθόλου και πραγματικά τι κάνει ο σύντροφος σας, τις ώρες που δεν είναι μαζί σας. Το ότι του έχετε ατελείωτη εμπιστοσύνη, είναι και το μυστικό της σχέσης σας.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Το βαθύ ένστικτο σας, σας λέει ήδη πολλά για το άτομο που έχετε κοντά σας. Μάλλον θα πρέπει κάποιες καταστάσεις να τις ψάξετε πολύ περισσότερο.

zodia-543

Τοξότης

Δεν συμπαθείτε και πολύ τελικά τον κύκλο του συντρόφου σας, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το περιορίσετε. Αυτό θα πρέπει να το συζητήσετε μαζί του.

Αιγόκερως

Τα μυστικά σας, δεν χρειάζεται να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τώρα θα δείτε ότι με τον άνθρωπο σας, μπορείτε να έχετε μια πολλή καλύτερη ποιότητα καθημερινότητας.

χαρτομαντεια Υδροχόος

Αυτά που κουβαλάτε μέσα στο μυαλό σας, είναι περίπλοκα και μάλλον πρέπει να δείτε πως θα τα αφήσετε πίσω σας και χωρίς άλλες παρενέργειες.

Ιχθείς

Όμορφες εκπλήξεις έχει το εν λόγω χρονικό διάστημα, στην ερωτική σας ζωή και το πιο πιθανόν είναι να επανασυνδεθείτε εύκολα με το άτομο που αγαπάτε ακόμη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.