ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 A

taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 A

ταρώ ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε παγιδευμένοι σε μια κατάσταση. Έχετε φτάσει ένα σημείο από το οποίο δεν μπορείτε ούτε να εξελιχτείτε ούτε να οπισθοχωρήσετε. Είστε επίσης άκαμπτοι και έτσι δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά σας. Επιπλέον, σκέφτεστε υπερβολικά τα πάντα, δημιουργείτε αρνητικά μοτίβα ή περιορίζετε τον εαυτό σας εξετάζοντας μόνο το χειρότερο σενάριο. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ξεφύγετε από την κατάσταση, είναι να επικεντρωθείτε: Να βρείτε καθαρότητα αντί να υποθέτετε ότι κάποιος θα σας χρησιμοποιήσει.

Κανείς δεν μπορεί να σας χρησιμοποιήσει εκτός από τον εαυτό σας. Οι λύσεις δεν θα βρεθούν εύκολα αλλά υπάρχουν. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες δυνατότητες και δεν θα νιώθετε θύμα πλέον.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν γονιμότητα, δημιουργικότητα και αφθονία. Το ένστικτο της φροντίδας σας είναι πολύ ισχυρό και πρέπει να συγκεντρωθείτε στη δημιουργία αρμονίας στις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν την αληθινή αγάπη έξω από την πόρτα τους. Οι σχέσεις θα γίνουν πιο γλυκές, βαθιές και ειλικρινείς. Βρίσκεστε σε διαδικασία μεγαλώματος κάποιου ή ετοιμάζεστε να γίνεται μητέρες.

Οι κάρτες τονίζουν επίσης τη σημασία της αγάπης και της φροντίδας προς τον εαυτό σας. Είναι καιρός να αποδεχτείτε ότι η αρχή της ζωής και της χαράς είναι η άφθονη καλοσύνη. Είναι καλή εποχή με οικονομική αφθονία. Μπορεί να υπάρξει μια προαγωγή ή αύξηση στο εισόδημά σας.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Απαλό κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 A

zwdia-zodia-33

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε αδύναμοι. Φαίνεται να μην μπορείτε να καταλάβετε πώς να ξεφύγετε από μία κατάσταση. Επιπλέον, σκέφτεστε υπερβολικά τα πάντα, δημιουργείτε αρνητικά μοτίβα ή περιορίζετε τον εαυτό σας με το να φαντάζεστε μόνο το χειρότερο. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την κατάσταση είναι να δείξετε υπομονή και να μείνετε ήρεμοι. Μπορεί να χρειαστείτε στρατηγική στρατιωτική για να διαφύγετε.

Μην διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια. Να είστε αρκετά δυνατοί για να στέκεστε μόνοι, αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε πότε χρειάζεστε βοήθεια και αρκετά θαρραλέοι για να τη ζητάτε.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 A

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιώνετε την έλλειψη ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση και έτσι δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι. Μπορεί να βιώσετε πόνο καθώς μπορεί να τελειώσει ξαφνικά η σχέση σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να πειστείτε ότι τα πάντα είναι καλά ή απλώς έχετε υπερβολικούς ευσεβείς πόθους. Αναρωτηθείτε «ποιος είμαι;» Ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητές μου;

Μπορεί να ζείτε με τις προσδοκίες των άλλων. Είναι ώρα να ρίξετε μια αντικειμενική ματιά στον εαυτό σας και στους στόχους σας. Τα σχέδια για ταξίδι μπορεί να αντιμετωπίσουν απρόσμενες καθυστερήσεις.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Λευκό

xartomanteia

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υποδεικνύουν μια σύνδεση. Μπορεί να είναι σύνδεση δύο ψυχών, δύο διαφορετικών δυνάμεων ή ακόμα και εταιρειών. Θα είναι μια αρμονική σύνδεση, γι’ αυτό φροντίστε να στοχεύετε στην ισορροπία σε κάθε κατάσταση. Οι κάρτες δείχνουν ευτυχισμένες στιγμές στις σχέσεις. Όσοι από εσάς έχετε σχέση, θα βρείτε την τέλεια ισορροπία αγάπης, δέσμευσης και σεβασμού. Εάν είστε ελεύθεροι, οι κάρτες προβλέπουν ότι θα μπορέσετε να ισορροπήσετε διαφορετικές όψεις της ζωής σας ώστε να καταφέρετε να προσελκύσετε το ταίρι σας.

Η υγεία σας θα είναι καλή. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεπεράσετε παλιές συνήθειες ή εθισμούς. Η εσωτερική σας δύναμη είναι έτοιμη να σας θεραπεύσει και να σας κάνει πιο δυνατούς.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Λευκό

zwdia-66

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα φέρνει διαμάχες και εχθρότητα στη ζωή σας. Κάποιος κοντά σας προσπαθεί να παίξει παιχνίδια εξουσίας. Προσπαθείτε να εξηγήσετε τη δική σας οπτική αλλά όποιος κι αν βρίσκεται απέναντι σας δεν ακούει. Και χωρίς αμφιβολία νιώθει το ίδιο για εσάς. Και οι δυο παλεύετε για να νικήσετε εις βάρος του άλλου. Και όταν έχετε αυτή την αντιδραστική στάση, καταλήγετε να νιώθετε απαίσια είτε νικήσετε είτε όχι.

Έτσι, αγαπητοί μου, διαλέξτε τις μάχες σας. Δεν αξίζουν τα πάντα για να παλεύετε γι’ αυτά. Σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και αυτά που σας νοιάζουν περισσότερο. Προσπαθήστε να είστε ευχάριστοι απέναντι στους άλλους.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μπλε τιρκουάζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia – love