ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 Β

taro-troxos-tixis

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 Β

ταρώ ζώδια Ζυγός

Το βασικό μήνυμα που έχουν οι κάρτες για σας αυτή την εβδομάδα, είναι να το κάνετε και να το κάνετε τώρα. Αν θέλετε να γίνουν οι επιθυμίες σας πραγματικότητα, πρέπει να δράσετε τώρα. Γι’ αυτό σηκώστε το τηλέφωνο, μιλήστε με έναν παλιό φίλο, ξεκινήστε ένα νέο πρότζεκτ ή κάντε πράξη την καινοτόμα ιδέα σας. Η ώρα είναι τώρα. Ετοιμαστείτε για νέες πληροφορίες που μπορεί να φέρουν τεράστιες δυνατότητες για σας.

Είναι καλή εποχή για τον έρωτα. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί ξαφνικά να βρείτε κάποιον πολύ ξεχωριστό. Αν βγαίνετε με κάποιον, το ραντεβού σας μπορεί ξαφνικά να σας κάνει μια πρόταση.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Μπλε του ωκεανού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να χρειαστεί να είστε διπλωματικοί σε ορισμένες καταστάσεις. Μερικές φορές η άμεση αντιπαράθεση δεν είναι καλή. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε λίγη διακριτικότητα για να κερδίσετε σε μια κατάσταση. Είναι ώρα να καλύψετε τα ίχνη σας, ώστε να μην μπορεί κανείς να σας κατηγορήσει. Επίσης, είναι καλό να είστε αποφασιστικοί και να ξέρετε τι θέλετε πραγματικά στη ζωή σας.

Δεν είναι καλή περίοδος να υπογράψετε νέα συμβόλαια. Πρέπει να είστε προσεκτικοί. Είναι καλή περίοδος για όσους σχετίζονται με τις υπηρεσίες άμυνας, με την επιβολή του νόμου και για τους πυροσβέστες.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην εύρεση της ισορροπίας: Μέσα σας, στις σχέσεις σας και με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι γύρω σας να σας παρέχουν εποικοδομητική κριτική, ίσως ο προϊστάμενός σας στο γραφείο ή ένα μέλος της οικογένειάς σας στο σπίτι. Ακούστε προσεκτικά και προσπαθήστε να δουλέψετε πάνω στον εαυτό σας. Στη δουλειά, είναι σημαντικό να είστε ομαδικοί παίκτες και να δουλεύετε παράλληλα με τους προϊστάμενους και τους συναδέλφους σας.

Οι ελεύθεροι μπορεί να προσπαθούν υπερβολικά να ευχαριστήσουν έναν δυνητικό σύντροφο. Να νιώθετε ασφάλεια στο πετσί σας ως άτομο πρώτα. Ένας εραστής δεν μπορεί και δεν θα σας ολοκληρώσει.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/06 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή. Πρέπει να κάνετε πίσω και να κοιτάξετε προσεκτικά και να αναλύσετε όλα τα θέματα. Βρίσκεστε σε μια πολύπλοκη κατάσταση. Κάντε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πιστεύετε ότι είναι το σωστό και έτσι θα κερδίσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όσο πιο πολύ θέλετε κάτι, τόσο περισσότερο πρέπει να το αφήσετε.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να αφεθείτε, να αφήσετε την ανάγκη σας για έλεγχο και να παραδοθείτε στην τωρινή κατάσταση. Οι κάρτες δείχνουν ότι η παράδοση θα οδηγήσει σε φώτιση και σε διαφυγή από την παγίδα.
Τυχερός αριθμός: 12
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

prodosia

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε την πρόοδο, τη νίκη και τον θρίαμβο. Κάτι για το οποίο παλεύατε σκληρά και για πολύ καιρό, γυρνάει επιτέλους προς το συμφέρον σας. Συγκεκριμένα, είναι ο θρίαμβος απέναντι στις αντιξοότητες. Τα καλά νέα είναι ότι όχι μόνο πετύχατε τους στόχους σας, ξεκινάνε επίσης να σας αναγνωρίζουν για τις προσπάθειες και τα αποτελέσματά σας. Μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή μια δημόσια αναγνώριση από τους συναδέλφους σας.

Μπορεί απλώς να είναι ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο. Ωστόσο, αυτό σας εμπνέει ένα υψηλότερο επίπεδο αυτοπεποίθησης και σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

ταρώ ζώδια Ιχθύες

Λέγεται συχνά ότι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή είναι η αλλαγή. Αυτή την εβδομάδα μια αλλαγή έρχεται στο δρόμο σας, μια θετική αλλαγή. Ο τροχός της ζωής γυρίζει τώρα προς το μέρος σας. Ο τροχός λέει «Μην νιώθεις ότι ο κόσμος είναι εναντίον σου, μπες στον κοσμικό χορό. Γίνε μέρος του σόου και γίνε ο χορογράφος του εαυτού σου». Η μοίρα μπαίνει στη μέση για να σας σπρώξει προς αυτό που είναι δικό σας.

Θα βιώσετε μια περίοδο τύχης. Οι σχέσεις, η δουλειά και η καριέρα σας, τα οικονομικά, η υγεία και η πνευματική ευεξία σας θα ξεκινήσουν να βελτιώνονται, ακόμα και αν δεν είχατε ελπίδα πριν.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia