Ερωτικό Σαββατόβραδο – 03 Ιανουαρίου

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ερωτικό Σαββατόβραδο – 03 Ιανουαρίου

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE

ολόψυχες ευχές για Υγεία – Ευτυχία – Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

zodia-taro-45

Κριός: Θα νιώσετε την ανάγκη για νέες γνωριμίες, που ούτως η άλλως σήμερα θα προκύψουν μέσα από τους χώρους που θα κινηθείτε. Δείξτε την προθυμία σας να συζητήσετε και να ανοιχτείτε. Όσοι βιώνετε χωρισμό ή απομάκρυνση, το αστρολογικό σκηνικό της ημέρας, θα σας δώσει ευχάριστες ειδήσεις. Αυτοί που έχουν και τρίτη κατάσταση ενεργή στην ζωή τους, ας είναι λίγο προσεχτικοί στις επικοινωνίες τους.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

Ταύρος: Είστε από τα δύσκολα ζωδια στο να ξεκλειδωθείτε συναισθηματικά, και για αυτό παραμένετε μόνοι σας. Ωστόσο, από σήμερα η θέση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, θα σας δώσουν την χαρά να προσεγγιστείτε από γοητευτικό πρόσωπο…που θα σας συγκινήσει.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

Δίδυμοι: Προβλήματα από τα τρίτα περιβάλλοντα σας ( οικογενειακό – επαγγελματικό ), σας κάνουν πιο εσωστρεφή προς το ταίρι σας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα παραπονιέται για την αδιαφορία σας. Βελτιώστε ότι μπορείτε, καθώς ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει επικίνδυνα και θα σας ταρακουνήσει.

Ευνοϊκές ώρες: 22:30-24:00

 

 

Καρκίνος: Νιώθετε ότι είσαστε στην απομόνωση του κόσμου…ενώ στην πραγματικότητα… οι απαιτήσεις σας είναι παράλογες και κανείς δεν αντέχει αυτήν την πίεση, ακόμα και το αγαπημένο σας ταίρι. Για τους ελεύθερους Καρκίνους, η διάθεση τους θα τονωθεί με επιβεβαίωση συναισθημάτων ατόμου, που μέχρι τώρα έδειχνε το αντίθετο!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

Λέων: Η αντίθεση Δια- Αφροδίτης, θα σας παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές, που ίσως και να χαροποιήσουν τον άνθρωπο σας.  Αν είστε σε γάμο ή σοβαρό δεσμό, θα υπάρξουν λόγια για δεσμευτικές καταστάσεις μέσα στους επόμενους μήνες. Ωστόσο μην πιεστείτε χρονικά.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

Παρθένος: Τάση υπερβολής στα λόγια και στις πράξεις θα φέρει η κίνηση της Αφροδίτης στο Υδροχόο. Αν είστε σε φάση επανασύνδεσης τα πράγματα ευτυχώς θα κινητοποιηθούν πολύ πιο γρήγορα, προκειμένου να αποκατασταθούν αδικίες και χαμένα συναισθήματα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 22:00

Ζυγός: Σε περιπέτειες χωρίς αρχή και τέλος, θα μπλέξετε αν συνεχίσετε να παίζετε με 2-3 παράλληλες καταστάσεις. Ο Κρόνος που δεν χαρίζεται σε κανέναν, τυχόν να φανερώσει τα κρυμμένα μυστικά σας, και θα σας τρομάξουν. Αν είστε σε δέσμευση προχωρήστε σε εκκαθάριση για το τι θα παραμείνει κοντά σας και τι όχι.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

Σκορπιός: Η θέση της Σελήνης θα σας δώσει μια περισσότερη λάμψη και μαγνητισμό, προκειμένου  το άτομο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό να σας πλησιάσει και να γίνει μια αρχή. Αν έχετε συσχετισμό με άτομο του εξωτερικού θα λάβετε καλές ειδήσεις.

Ευνοϊκές ώρες: 23:00-24:00

                                                                    –

Τοξότης: Εύνοια θα έχουν όλη την εβδομάδα τα συναισθηματικά σας, όπου και θα δείτε εξωστρεφείς συμπεριφορές που θα σας δικαιώσουν. Αν προβληματίζεστε με το μέλλον μιας ‘μέτριας’ σχέσης, καλύτερα να μιλήστε και να εκφράσετε τα θέλω σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

Αιγόκερως: Πολλές οι συζητήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα με τον άνθρωπο σας για την πορεία της συναισθηματικής σας σχέσης που μάλλον έχει βαλτώσει. Η πίστωση χρόνου χωρίς δραστικές ενέργειες δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

Υδροχόος: Βαδίζετε στα σίγουρα και προς την επιτυχία με το άτομο της επιλογής σας, που σας δείχνει καθαρά πια την προτίμηση του. Όλη η εβδομάδα θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα και άλλοι τομείς τις ζωής σας να προοδεύσουν. Οι αδέσμευτοι θα έχουν επικοινωνίες με το παρελθόν τους.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

Ιχθύς: Τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει σαν ταίρι ζωής, Οι θέσεις των εξωτερικών πλανητών θα σας βάλουν σήμερα κιόλας σε σκέψεις για δεσμευτικές καταστάσεις Αν υπάρχουν κρυφά χαρτιά στην καρδιά σας, καλύτερα να τα ξεφορτωθείτε…σας βαραίνουν μόνο!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE

ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!