Ερωτικό Ωροσκόπιο Δεκέμβριος 2019 Β

kerato-7-logoi-na-fugeis

Ερωτικό Ωροσκόπιο Δεκέμβριος 2019 .

Ερωτικό Ωροσκόπιο ζώδια Παρθένος .

Είστε ανιδιοτελείς άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βάλουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Ωστόσο, αυτό δεν βοηθά την ερωτική ζωή σας. Επικεντρωθείτε στις δικές σας επιθυμίες αυτόν τον μήνα, ξεκινώντας από τις 2 Δεκεμβρίου όταν ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω. Ενδώστε στις ένοχες απολαύσεις σας. Μην ξεχνάτε να είστε και πονηροί και καλοί αυτό τον μήνα. Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη στις 9 και κάνει τα λόγια σας βρώμικα. Μείνετε γλυκοί, διαφορετικά θα μπείτε στη λίστα με τα κακά παιδιά.

Ο ρομαντισμός σας κάνει να λιώνετε στις 11 Δεκεμβρίου. Η Πανσέληνος στους Διδύμους οδηγεί σε αγκαλιές δίπλα απ’ το τζάκι. Μέχρι τις 20 η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο και νιώθετε αυτοπεποίθηση για να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας στον εραστή σας. Ρίξτε τα παγωμένα τείχη και αφήστε κάποιον να σας αγαπήσει.

zodia-taro-45

Η φροντίδα του εαυτού σας συνεχίζει όταν ο Ήλιος μπει στον Αιγόκερω στις 21. Αφήστε τον έρωτα για την 25η, με την έκλειψη του Ηλίου και τη νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Δείξτε στον εραστή σας πόσο γιορτινοί μπορείτε να γίνετε. Γιορτάστε το νέο έτος νωρίς, στις 28 Δεκεμβρίου, όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω. Ξεκινήστε το 2020 σωστά!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ερωτικό Ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Είστε απόλυτα ρομαντικοί, Ζυγοί και αγαπάτε τις γλυκανάλατε ταινίες των γιορτών. Χάρη στον Δία που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου, θα βιώσετε τον δικό σας γλυκανάλατο έρωτα. Κάντε όλα τα κλισέ, όπως το να φτιάξετε χιονάνθρωπο, να ψήσετε κουλουράκια και να κάνετε πονηρά πράγματα στο κρεβάτι. Η σεξουαλική ενέργεια συνεχίζει να ανεβαίνει στις 9, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 11 Δεκεμβρίου σας δίνει αυτοπεποίθηση για να πάρετε τα ηνία στην κρεβατοκάμαρα. Συνήθως θέλετε να το παίζετε χαλαροί, αλλά το ταίρι σας θα αρέσει η αλλαγή ρόλου. Όσο σκληροί κι αν γίνετε στο κρεβάτι, φροντίστε να δώσετε πολλές αγκαλιές μετά, ειδικά όταν η Αφροδίτη μπει στον Υδροχόο στις 20. Οι αγκαλιές είναι σέξι!

μελλοντολόγος

Χρησιμοποιήστε το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου για να δείτε καθαρά την ερωτική κατάστασή σας. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σάς κάνει πιο ευθείς και συγκεντρωμένους. Θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά για να κάνετε το ταίρι σας ευχαριστημένο στις 25. Η έκλειψη του Ηλίου στον Αιγόκερω εντείνει τον δεσμό και την ορμή σας. Μείνετε με το ταίρι σας όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω στις 28 Δεκεμβρίου και ενισχύσει την επικοινωνία. Η αγάπη αυτή είναι αληθινή!

Ερωτικό Ωροσκόπιο ζώδια Σκορπιός

Οι γιορτές δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος του χρόνου. Οι μέρες είναι μικρότερες, έχετε πολύ στρες και όλοι μοιάζουν πολύ χαρούμενοι. Ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου και σας μελαγχολεί. Αντί να επικεντρωθείτε στα αρνητικά της ζωής σας, επικεντρωθείτε στο να φροντίστε τον εαυτό σας, όπως μπορείτε. Θα θέλετε να στείλετε σε κάποιον πρώην μόλις ο Ερμής φύγει από το ζώδιό σας και μπει στον Τοξότη στις 9. Μην το κάνετε!

Μπείτε στην λίστα με τα καλά παιδιά στις 11 Δεκεμβρίου, όταν η Πανσέληνος είναι στους Διδύμους. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να σαγηνεύσετε το ταίρι σας με λόγια. Βγείτε ραντεβού για καυτή σοκολάτα στις 20, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο. Ποιος ξέρει; Μπορεί να οδηγήσει σε έναν καυτό έρωτα. Μέχρι την επόμενη ημέρα, ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω και θα έχετε πολλά σχέδια για το νέο σας φλερτ. Έχετε αργό ρυθμό.

taro-zodia-76

Η σεξουαλική ορμή σας αρχίζει να ξεπαγώνει με την έκλειψη του Ηλίου και τη νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 25 Δεκεμβρίου. Σχεδιάστε ένα καυτό ραντεβού στις 28 όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω. Τελειώστε το 2019 με πυροτεχνήματα στην κρεβατοκάμαρα.

Ερωτικό Ωροσκοπιο ζώδια Τοξότης

Σχεδιάστε να περάσετε πολύ χρόνο στην ύπαιθρο με το ταίρι σας αυτόν τον μήνα. Είτε ταξιδεύετε, είτε κάνετε σπορ στο χιόνι είτε απλώς παίζετε, σας αρέσει ο κόσμος γύρω σας και το ταίρι σας. Χάρη στον Δία που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου, νιώθετε αυτή την θετική ενέργεια. Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα στις 9, όταν ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας. Χρησιμοποιήστε την παθιασμένη ενέργεια για να στείλετε το ταίρι σας σε ένα σεξουαλικό ταξίδι που δεν θα ξεχάσει.

Η καλή ενέργεια συνεχίζει στις 11 Δεκεμβρίου, όταν η Πανσέληνος είναι στους Διδύμους. Είστε πιο πονηροί απ’ ό,τι συνήθως κι αυτό είναι πολύ καλό. Κρατήστε τη θετική στάση με την Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 20. Να γνωρίσετε στην οικογένειά σας το ταίρι σας στις γιορτές; Να κάνετε σεξ στο σπίτι των γονιών σας; Ξέρετε τις απαντήσεις.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Γίνετε δημιουργικοί με τα δώρα σας όταν ο Ήλιος μπει στον Αιγόκερω στις 21. Ίσως, χειροπέδες; Βγείτε έξω με το ταίρι σας στις 25. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και η έκλειψη του Ηλίου σας βοηθούν να δημιουργήσετε. Αφήστε τις ευθύνες για το 2020. Όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω στις 28 Δεκεμβρίου, αφήστε πίσω σας το 2019 μαζί με τον εραστή σας.

Ερωτικό Ωροσκόπιο ζώδια Αιγόκερως

Αυτός είναι ο μήνας για να λάμψετε! Θα έχετε πολύ μεγάλη τύχη. Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας στις 2 Δεκεμβρίου, όπου θα παραμείνει για το 2020. Καλή ενέργεια έρχεται στον δρόμο σας. Ξεκινήστε αφήνοντας τα συναισθηματικά φορτία του παρελθόντος. Στις 9, ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και σας βοηθά να ξεπεράσετε την παλιά σας σχέση. Σβήστε τον αριθμό τους και πείτε: Επόμενος!

Αν αναζητάτε τον έρωτα, κυκλοφορήστε! Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 11 Δεκεμβρίου θα σας κάνει έξτρα κοινωνικούς και έτοιμους να ξεδώσετε. Δώστε τον αριθμό σας σε όποιον σας αρέσει. Ο έρωτας γίνεται πιο καυτός όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο στις 20. Δείξτε στον εραστή σας ότι είστε και πονηροί και καλοί!

zodia-astra-tarot

Κάντε ένα βήμα στον έρωτα όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας στις 21 Δεκεμβρίου. Μήπως στέκεστε εμπόδιο στη δική σας ευτυχία; Περάστε το υπόλοιπο της ημέρας σας σόλο, αλλά κάντε ένα τηλεφώνημα στον τελευταίο φλερτ σας όταν η νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σας στις 25. Η έκλειψη του Ηλίου κάνει την ανταλλαγή μηνυμάτων παιχνίδι. Γιορτάστε το νέο έτος νωρίς, στις 28 Δεκεμβρίου, όταν ο Ερμής μπει στο ζώδιό σας. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον και να μοιραστείτε ένα –ή δύο– μεταμεσονύχτια φιλιά.

Ερωτικό Ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Δεν είστε το πιο ρομαντικό ζώδιο, αλλά κάτι συμβαίνει στις γιορτές και γίνεστε συναισθηματικοί. Ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου και σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας δημιουργικά. Πάρτε τη δημιουργικότητα στο κρεβάτι. Δοκιμάστε παράξενα πράγματα. Θα το λατρέψουν! Γνωρίστε τους στην οικογένειά σας στις 9, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, αν μη τι άλλο για να θυμηθείτε τις παλιές καλές εποχές στο παιδικό σας δωμάτιο. Πονηροί!

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Μπορεί έξω να κάνει κρύο, αλλά η σεξουαλική ορμή σας έχει πάρει φωτιά με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 11 Δεκεμβρίου. Υπάρχει κάποια στάση που να μην έχετε δοκιμάσει ακόμα; Σκεφτείτε μία καινούργια. Ο έρωτας γίνεται πιο προσωπικός και αισθησιακός όταν η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 20. Θα νιώσετε συνδεδεμένοι με τον ταίρι σας σε σωματικό, συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο. Απολαύστε αυτό το δώρο!

Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω και είστε σε πολύ καλό μέρος. Ακόμα και οι αγκαλιές δίπλα στο τζάκι σας βάζουν στη διάθεση. Μέχρι τις 25, η νέα Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και θέλετε να ουρλιάξετε ότι αγαπάτε όλο τον κόσμο. Γιορτάστε το νέο έτος και τη νέα σας αγάπη όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω στις 28 Δεκεμβρίου. Χορέψτε μέχρι το πρωί και κάντε το οριζόντιο ταγκό στο σπίτι.

Ερωτικό Ωροσκοπιο ζώδια Ιχθύες

Ως ονειροπόλοι και ρομαντικοί, σας αρέσει μερικές φορές να παριστάνετε ότι η ζωή σας είναι γλυκανάλατη ταινία των Χριστουγέννων. Ωστόσο, αυτές οι γιορτές θα είναι πιο αγχωτικές παρά σέξι. Ρίξτε τα στον Δία που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να μείνει σε μια σχέση που δεν λειτουργεί. Κάντε ένα διάλειμμα από τον έρωτα και από τις 9, με τον Ερμή να μπαίνει στον Τοξότη, θα βρείτε πάλι τον ρυθμό σας.

taro-6-9

Μην πέφτετε με κάθε έναν που σας τραβά λίγο το ενδιαφέρον. Χρησιμοποιήστε την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 11 Δεκεμβρίου για να βγείτε σε ένα ωραίο γιορτινό ραντεβού μόνοι σας. Η επικοινωνία γίνεται θέμα στις 20. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και το τελευταίο σας ραντεβού σάς στέλνει αντιφατικά μηνύματα. Τι θέλετε, Ιχθύες;

Αν η ερωτική ζωή σας δεν σας κάνει χαρούμενους, ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας στις 21 Δεκεμβρίου, όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω. Θα ξέρουν πώς να σας βοηθήσουν. Πετάξτε από πάνω σας το στρες στις 25, όταν η νέα Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και φροντίστε τον εαυτό σας αγοράζοντας ένα δώρο που δονείται. Κλείστε το 2019 σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 28 Δεκεμβρίου και μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα ήθελε πολύ να περάσει τη νέα χρονιά μαζί σας.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia