Ερωτικό Ωροσκόπιο Δεκέμβριος 2019 Α

allo-erwtas-allo-katanoisi

Ερωτικό Ωροσκόπιο Δεκέμβριος 2019 .

Ερωτικό Ωροσκόπιο ζώδια Κριός .

Οι γιορτές είναι η τέλεια στιγμή για να ερωτευτείτε ή να πέσετε στο κρεβάτι κάποιου! Είστε πιο παιχνιδιάρηδες αυτό τον μήνα, χάρη στον Δία που μπαίνει στον αποφασιστικό Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου. Ίσως είναι ώρα να κατεβάσετε αυτή την εφαρμογή ραντεβού; Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη στις 9 και το τηλέφωνο σας θα είναι γεμάτο ραντεβού και πονηρά μηνύματα.Σας αρέσει το κυνήγι, Κριοί, γεγονός καταπληκτικό γιατί η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 11 Δεκεμβρίου θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε κάποιον. Το παιχνίδι γάτα και ποντίκι που παίζετε μπορεί να οδηγήσει σε μια ικανοποιητική αποκορύφωση. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τον έρωτα στις 20, με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Υδροχόο. Ξεκουραστείτε. Δεν θέλετε να εξαντληθείτε πριν ανάψουν και πάλι τα αίματα!

Ένα νέο φλερτ μπορεί να μπει στη ζωή σας στις 21 Δεκεμβρίου, με το χειμερινό ηλιοστάσιο και τον Ήλιο να μπαίνει στον Αιγόκερω. Πηγαίνετε για μια χαλαρή βόλτα παρέα και βιώστε την γιορτινή μαγεία. Έχετε περισσότερα δώρα να ανοίξετε στις 25, με την ετήσια έκλειψη του Ηλίου και τη νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Πονηροί!Τέλος, ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 28 Δεκεμβρίου και σας ενθαρρύνει να πάρετε την απόφαση να είστε προσεκτικός σύντροφος και εραστής για τη νέα χρονιά.

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ερωτικό Ωροσκόπιο ζώδια Ταύρος

Ερωτικό Ωροσκόπιο : Οι γιορτές είναι αγχωτικές για όλους, αλλά είναι ιδιαίτερα γεμάτες για σας, Ταύροι. Ρίξτε τα στον Δία που μπαίνει στον αποφασιστικό Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου και σας κάνει να επικεντρώνεστε στα πάντα εκτός από τον έρωτα. Ευτυχώς, η ερωτική ζωή σας βγαίνει από τον πάγο όταν ο Ερμής μπαίνει στον φλογερό Τοξότη στις 9.

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 11 Δεκεμβρίου, μην αφήσετε τα ωμά σας λόγια να πληγώσουν το ταίρι σας. Μιλήστε γλυκά, διαφορετικά μπορεί να μπείτε στη λίστα με τα κακά παιδάκια φέτος. Όταν η Αφροδίτη μπει στον Υδροχόο στις 20, πηγαίνετε το ραντεβού σας σε ένα πανηγύρι ή στον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ο σχεδιασμός σας θα ανταμειφθεί όταν ο Ήλιος μπει στον Αιγόκερω την επόμενη ημέρα. Θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα με τον εραστής σας –με μπόλικες αγκαλιές αργότερα!

Κάντε λίγο εορταστικό σεξ στις 25. Η μοναδική έκλειψη του Ηλίου και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας οδηγήσουν να δώσετε στο ταίρι σας όσο το δυνατόν περισσότερη ικανοποίηση. Είναι το δώρο που δεν σταματά ποτέ να ικανοποιεί, εξάλλου. Το έτος μπορεί να φτάνει στο τέλος του, αλλά η ερωτική ζωή σας τώρα αρχίζει. Όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερως στις 28, κλείστε ένα ραντεβού για την Πρωτοχρονιά, ώστε να ξεκινήσετε το 2020 όμορφα!

μελλοντολόγος

Ερωτικό Ωροσκόπιο ζώδια Δίδυμοι

Το 2019 τελειώνει και έχετε μεριές μεγάλες ερωτικές αποφάσεις να πάρετε. Ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου και σας πιέζει να κάνετε τη «σωστή» επιλογή. Ενώ μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για σας, δεν σας κάνουν κακό μερικές συμβουλές. Μην αφήσετε το στρες να χαλάσει την ερωτική ορμή σας. Μόλις ο Ερμής μπει στον Τοξότη στις 9, κάντε τα παιχνίδια σας και μπείτε στην λίστα των πονηρών.

Μην στείλετε μήνυμα στην επαφή που κρατάτε μόνο για σεξ στις 11. Η Πανσέληνος είναι στο ζώδιό σας και σας δίνει το πάνω χέρι. Κάντε τους να έρθουν σε σας. Τα γιορτινά ψώνια σας προκαλούν άγχος στις 20, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και δεν ξέρετε τι να πάρετε στο ταίρι σας. Να πάρετε κάτι σέξι ή κάτι συναισθηματικό; Επιλέξτε το συναισθηματικό.

Γίνετε δημιουργικοί στο κρεβάτι όταν ο Ήλιος μπει στον Αιγόκερω στις 21. Ποιος ξέρει; Μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα στάση του σεξ. Δείξτε την στοργική πλευρά σας με την έκλειψη του Ηλίου στις 26. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει ρομαντικούς. Κάντε σχέδια με τους φίλους σας στις 28 Δεκεμβρίου, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω. Ξεκινήστε το νέο έτος με τους φίλους και το ταίρι σας.

tarw-taro-xartomanteia

Ερωτικό Ωροσκοπιο ζώδια Καρκίνος

Καρκίνοι! Τρέχετε γύρω γύρω προσπαθώντας να κάνετε τα πάντα πριν τις γιορτές. Στο μεταξύ, το κρεβάτι σας είναι πιο κρύο κι από παγόβουνο. Ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω

στις 2 Δεκεμβρίου και σας κάνει άτυχους στην κρεβατοκάμαρα. Πάρτε στον εαυτό σας ένα δώρο με δόνηση. Χρειάζεστε κάτι να πάρει το άγχος.

Κάντε ένα διάλειμμα και δοκιμάστε κάτι νέο στις 9. Ο Ερμής είναι στον Τοξότη και βγάζει την περιπετειώδη πλευρά σας στην επιφάνεια. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον σε μια νέα καφετέρια. Αν η σχέση σας είναι κολλημένη σε ένα ενδιάμεσο στάδιο, εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 11 Δεκεμβρίου και κάντε τη τρομακτική ερώτηση: Τι είμαστε;

Η αγάπη για τον εαυτό γίνεται πιο σημαντική από τον έρωτα όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο στις 20. Κάντε ένα καυτό μπάνιο, πιείτε λίγο ζεστό κρασί και απλώς χαλαρώστε. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω την επόμενη ημέρα θα σας δείξει ότι το να είστε σόλο έχει και τα πλεονεκτήματά του.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Η ζωή σας χαλαρώνει στις 25 Δεκεμβρίου, κατά την έκλειψη του Ηλίου. Βοηθήστε κάποιον όταν η νέα Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και θα κάνει το ίδιο για σας. Στις 28, βάλτε τα παπούτσια για χορό και αποχαιρετίστε το 2019. Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω την ίδια μέρα για να σας βοηθήσει να ξεχάσετε το άγχος και να ξεκινήσετε ένα σέξι 2020.

Ερωτικό Ωροσκοπιο ζώδια Λέων

Αν θέλετε να κάνετε το ταίρι σας να πετάξει στα σύννεφα, γοητεύστε τους με την εξυπνάδα σας. Ο Δίας μπαίνει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου και σας ενθαρρύνει να αποπλανήσετε τον εραστή σας με την γοητεία και τη διάνοιά σας. Παίξτε τα χαρτιά σας σωστά και όταν ο Ερμής μπει στον Τοξότη στις 9, δεν θα ανταλλάσσετε μόνο φιλιά κάτω από τα γκι.

Μπορεί να χιονίζει έξω, αλλά η ερωτική ζωή σας έχει πάρει φωτιά στις 11 Δεκεμβρίου. Η Πανσέληνος στους Διδύμους βγάζει την γοητεία σας στην επιφάνεια. Μέχρι τις 20, θα έχετε μερικά έντονα συναισθήματα όταν η Αφροδίτη μπει στον Υδροχόο. Καλέστε τους σπίτι για κακάο και πείτε τους πώς νιώθετε. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας στις 21 με τον Ήλιο να μπαίνει στον Αιγόκερω. Πρέπει να κάνετε τον εραστή σας να λαχταρά περισσότερα.

Μέχρι την έκλειψη του Ηλίου στις 25, έχετε γοητευτεί πλήρως από το τελευταίο σας φλερτ. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της νέας Σελήνης στον Αιγόκερω για να ζητήσετε από τους φίλους συμβουλές. Ακούστε τες. Καλέστε το ταίρι σας να περάσετε μαζί την Πρωτοχρονιά όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω στις 28 Δεκεμβρίου. Θα ανάψουν τόσο πολύ τα αίματα στην πίστα, που θα πρέπει να τους πάτε επειγόντως σπίτι.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Δεκεμβριου αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA