ερωτοσκοπιο – Δευτέρα 05 Ιανουαρίου

astrologia-gamos-7-oikos

ερωτοσκοπιο  – Δευτέρα 05  Ιανουαρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός:  Όλη η μέρα θα είναι στην διάθεση σας προκειμένου να κάνετε τις απαραίτητες επικοινωνίες με το συντροφικό σας ταίρι για να λύσετε τις όποιες διαφορές έχετε. Όσοι είναι ακόμα ελεύθεροι, θα έχουν ‘ενοχλήσεις’ από το πρόσφατο παρελθόν σας…που θα τους προβληματίσουν αρκετά.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24: 00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Είστε οι ευνοημένοι των ημερών. Η ευγένεια και η χάρη στην έκφραση των αισθημάτων σας, έλκουν τους άλλους, ιδιαίτερα στο αντίθετο φύλο, με αποτέλεσμα να έχετε ερωτική επιτυχία στο πρόσωπο που σας θέλει εδώ και μήνες!!! Τολμήστε και θα κερδίσετε…ωστόσο μην τάξετε υπερβολές.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Στα συναισθηματικά σας θα είστε πιο παθιασμένοι, προσέξτε μόνο την ζήλια που μπορεί να σας κάνει περισσότερο κτητικούς… Αν έχετε σοβαρό δεσμό οι κουβέντες, με την βοήθεια του Ερμή, θα σοβαρέψουν και ίσως τους επόμενους μήνες προκύψει επισημοποίηση.

Ευνοϊκές ώρες: 22:30-24:00

                                                                  –

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος: Ο Άρης στον Αιγόκερω, θα βοηθήσει πολύ τις προσωπικές σας σχέσεις, και θα αισθανθείτε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια, δυναμισμό και εμπιστοσύνη. Αυτοί που είναι σε γάμο…ίσως πάνε και έναν ακόμα μήνα του μελιτός.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Λέων: Το αστρολογικό σκηνικό της Δευτέρας, θα σας φέρει μπροστά σε καταστάσεις που θα σας παραξενέψουν. Αν είστε σε δέσμευση, το ταίρι σας ίσως σας ζητήσει απομάκρυνση, ή προσωρινή διακοπή για επαναπροσδιορισμό. Άλλωστε εδώ και καιρό η σχέση σας χρειαζόταν ανανέωση ή βήματα μπροστά.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Ένα καταπληκτικό 24ωρο, που στους αδέσμευτους θα δώσει ευκαιρίες για δημόσιες σχέσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ στα νοικοκυρεμένα παιδιά θα τύχουν σοβαρότατες συζητήσεις ένα κοινό μέλλον. Οι παντρεμένοι ίσως δουν τα μέλη της οικογενείας το επόμενο διάστημα να αυξάνονται!

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης στο συγγενικό Υδροχόο, θα σας δώσει τον αέρα και την αυτοπεποίθηση για να προσεγγίσετε το άτομο που εδώ και καιρό σας ενδιαφέρει. Αν είστε σε παράλληλη σχέση, ίσως δείτε ένα επιπρόσθετο ενθουσιασμό από την άλλη πλευρά που θα σας χαροποιήσει.

Ευνοϊκές ώρες: 2;

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Η κίνηση του Άρη σε θετικότερη θέση, ίσως σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τις πόρτες στο παρελθόν, και να λύσετε οριστικά ένα συναισθηματικό θέμα που εδώ και καιρό σας ταλαιπωρεί ψυχικά. Αν είστε σε δεσμό, δεν αποκλείεται σε βραδινές ώρες να δεχτείτε ερωτική εξομολόγηση από το ταίρι σας.

Ευνοϊκές ώρες: 23:00-24:00

                                                              –

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Τα καλυτερότερα είναι μπροστά σας….οι free Τοξότες σε βραδινές ώρες θα πλησιαστούν από άτομο του οικείου τους περιβάλλοντος, που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Αν έχετε ωστόσο μπλέξει αυτήν την περίοδο το παρελθόν με το παρόν, καλό θα ήταν να πάρετε αποφάσεις καθώς ο Κρόνος δεν θα χαριστεί σε ανώριμες συμπεριφορές.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-22:00

 

 

 

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Τα δώρα της Αφροδίτης θα ανοιχτούν σήμερα….αυτοί που ακόμα ψάχνουν για ένα σύντροφο ζωής….απόψε θα τον βρουν στα μέρη που θα κινηθούν. Το διαπλανητικό σκηνικό θα σας δώσει όλη την γοητεία προκειμένου, να έλξετε το πρόσωπο που θα συμπληρώσει την καρδία σας. Άρα τα μάτια σας ανοιχτά.

Ευνοϊκές ώρες:20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Εσείς είσαστε οι καλύτεροι του ζωδιακού και μέχρι τα τέλη του μήνα. Κινητοποιηθείτε….αν έχετε σχέση μην αλλάξετε τίποτα, όλα καλά! Αν είστε μόνοι…σύντομα έχετε μπροστά σας ερωτική επιτυχία. Αν έχετε χωρισμό – απομάκρυνση…κάντε ένα επικοινωνιακό βήμα και θα δείτε ότι θα βρείτε θετική ανταπόκριση.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Για τα ΄διπλά’ Ψαράκια, η μέρα θα δώσει την ευκαιρία για μια εκδρομή που θα ανανεώσει τον δεσμό σας. Για τους ελεύθερους, να είναι σε ετοιμότητα καθώς  άτομο που εδώ και καιρό του πολιορκεί, θα κάνει σοβαρή κίνηση ‘ματ’, για να σας κατακτήσει. Αν κάτι σας τραβάει σε αυτήν την γνωριμία…ανταποκριθείτε θετικά.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα συναισθήματα των ανθρώπων είναι εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά.