ερωτοσκοπιο – Κυριακή 04 Ιανουαρίου

ερωτοσκοπιο  – Κυριακή 04  Ιανουαρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Η μέρα θα εξελιχθεί θετικά, ωστόσο ενδέχεται να  υπάρξουν κάποιες αβέβαιες και ανεπιθύμητες καταστάσεις, με την Πανσέληνο που θα  επηρεάζει και θα φωτίσει κρυφά συναισθήματα. Αν είστε σε σοβαρή δέσμευση και γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, ένα συναισθηματικό σας θέμα παίρνει μια νέα ευχάριστη τροπή.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του γήινου ζωδιου σας, ενδεχομένως να έχετε ιδιαίτερες συναντήσεις και κάποιες επαφές, οι οποίες θα μπορούσαν να αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο….σε συναισθηματικό επίπεδο! Οι δεσμευμένοι….θα έχουν ερωτικές προτάσεις από το συντροφικό τους ταίρι.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Με την Αφροδίτη στον συγγενικό Υδροχόο, η συναισθηματική σας ζωή θα πάρει την ανιούσα είτε είστε σε δέσμευση, είτε είστε μόνοι. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα τύχουν νέων ερωτικών περιπετειών που θα τους ανεβάσουν ψυχολογικά.  Αν έχετε διπλή κατάσταση, ίσως προκύψουν αλλαγές σε κάποια σχέδια σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος:  Πολλές οι  εντάσεις που θα υπάρξουν με τον σύντροφο σας, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε. Όμως, οι συζητήσεις που μπορεί να κάνετε μέσα στις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να ανατρέψουν τα προγραμματισμένα πλάνα σας. Ευνοήστε για ταξίδια και μικροαποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-24:00

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Η εντυπωσιακή  είσοδος της Αφροδίτης στον αέρινο Υδροχόο, θα εγκαινιάσει μια μεγάλη περίοδο με πολλές και σημαντικές μετακινήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις για εσάς και το συναισθηματικό σας μέλλον με τον άνθρωπο της επιλογής σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών, είστε σε μια πολύ θετική περίοδο, για την συναισθηματική σας ζωή αλλά και τις συζητήσεις σας περί μόνιμων δεσμεύσεων να ευνοούνται ιδιαίτερα. Όσοι είναι ακόμη στο κλαμπ των εργένηδων θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις.

 

Ευνοϊκές ώρες: 20:00- 23:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Το αστρολογικό σκηνικό σας έχει μπερδέψει…αλλού είναι το μυαλό σας και αλλού η ύπαρξη σας. Προσπαθήστε το επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις  και τα θέλω σας, μιας και τα ένοχα μυστικά δεν θα μείνουν για πολύ ακόμα στο σκοτάδι. Αν είστε ακόμη Free, αποφύγετε να κάνετε ερωτικές εξορμήσεις μέσα στους χώρους εργασίας σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Ένας έρωτας που σας ταλαιπωρείστε αρκετά μέσα στο 2014, θα εμφανιστεί με καλύτερες και πιο επιθετικές διαθέσεις προκειμένου να σας κατακτήσει ολοκληρωτικά. Αν οι εμπειρία σας ήταν άσχημη με το εν λόγω άτομο, καλύτερα ζητήστε διαβεβαιώσεις, και δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να πεισθεί!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

 

 

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Για εσάς τους Τοξότες, ειδικά των πρώτων ημερών, τα πάντα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο καθώς  η Αφροδίτη περνάει   σε γειτονικό ζωδιο και ευνοεί τη συναισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι σήμερα θα έχετε και νεότερα από το παρελθόν σας  που θα σας αναστατώσουν ποικιλοτρόπως!

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-22:00

                                                                  –

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Ακόμη, η Πανσέληνος της Δευτέρας μπορεί να σας επηρεάσει ψυχολογικά, αλλά και συναισθηματικά και όχι υποχρεωτικά προς την καλύτερη κατεύθυνση. Αν υπάρχει στο μυαλό σας ακόμη ενεργή ερωτική κατάσταση, καλύτερα διευκρινίστε την και μετά αποφασίστε σε νέα βήματα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-21:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος:  Όποια πέτρα και να σηκώσουμε, θα βρούμε έναν Υδροχόο να παραπονιέται για τις αδικίες που έχουν συντελεστεί στην ερωτική τους ζωή. Φταιτε στο γεγονός ότι δε μιλάτε ξεκάθαρα για τα αληθινά σας συναισθήματα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αν το ένστικτο σας, σας λεει ότι το άτομο σας θέλει…τότε εκφραστείτε.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Όλα τα Ψαράκια που ζείτε ανάμεσα σε δύο αγάπες, καλό θα ήταν  μέσα στις επόμενες ημέρες, να μιλήσετε ειλικρινά πρώτα στον εαυτό σας, και μετά στα εμπλεκόμενα άτομα. Αν είστε ελεύθεροι κολυμβητές, δεν αποκλείεται να συναντήσετε καρμικό έρωτα που θα σας συνεπάρει σε νέους δρόμους.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-24:00

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η μεγαλύτερη δύναμη στο κόσμο είναι η αγάπη, όχι μόνο η ερωτική αλλά σε όλες της τις μορφές. Για αυτό…..μην διστάσετε να την δείξετε και μην ντραπείτε για αυτήν!