ερωτοσκοπιο – Κυριακή 30/08 ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

ερωτοσκοπιο   –  Κυριακή 30/08   ωροσκοπιο

σεληνη 16 ημερων

 

ωροσκοπιο – Κριός : Πολλά τα ρίσκα που καλείστε να πάρετε τις προσεχείς ημέρες και να ανακοινώστε την οριστική σας απόφαση. Όσοι είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή… αναμένονται εξελίξεις.

Δείκτης αγάπης:  07/10

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Θα σας αποδοθούν τα εύσημα για τις θετικές σας αντιδράσεις σε οξυμένες καταστάσεις που έχετε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Πολλοί Κριοί μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας πάρουν και την απόφαση να κάνουν σοβαρές προτάσεις στο ταίρι τους.

Δείκτης αγάπης:  09/10

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι :  Η τόλμη σα δικαιώθηκε. Είναι θέμα χρόνου, το πρόσωπο που σας έχει τραβήξει την ιδιαίτερα δύσκολη προσοχή… λίαν συντόμως θα είναι κοντά σας. Αυτό έχει ισχύ και για αυτούς που προσπάθησαν την επανασύνδεση,

Δείκτης αγάπης:  10/10

 

ωροσκοπιο –  Καρκίνος: Η διαίσθηση σας είναι ιδιαίτερα οξυμένη και αυτό θα ενισχυθεί με την περαιτέρω κίνηση της Σελήνης  στις επόμενες μοίρες του ζωδιου των Ιχθύων. Όσοι έχουν σχέση με άτομο με σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας… θα λάβουν απογοητευτικά νέα.

Δείκτης αγάπης:  09/10

ωροσκόπιο – Λέων:  Η σημερινή μέρα θα σας βγάλει μπροστά σε πολλές επιλογές και εσείς θα πρέπει να δείξετε την λιονταρίσια εγκράτεια σας. Αυτοί που παίζουν σε διπλό ταμπλό.. απόψε θα τα βρουν δύσκολα… προσοχή στις υπερβολικές επικοινωνίες και συναντήσεις.

Δείκτης αγάπης: 07/10

 

ωροσκόπιο – Παρθένος:   Υπάρχει ο κίνδυνος των υπερβολικών εξάρσεων πόθου και συναισθημάτων από την  πλευρά του συντρόφου σας. Η θέση του κυβερνήτη σας σε θετική όψη με την Αφροδίτη, σας κάνει γενικότερα το κέντρο του κόσμου!

Δείκτης αγάπης:  08/10

 

ωροσκοπιο – Ζυγός:  Μπορείτε να απομακρυνθείτε από πηγές προβληματισμού και γενικότερα ασυνεννοησίας χωρίς να δώσετε εξηγήσεις σε τρίτους. Αυτοί που είναι μόνοι, τις προσεχείς ώρες θα έχουν επικοινωνία με παλαιότερη ερωτική τους γνωριμία.

Δείκτης αγάπης:  09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Τον τελευταίο καιρό μεταφέρετε πολλά από τα προβλήματα μέσα στην σχέση – γάμο σας… και αυτό ίσως  να έχει κουράσει τον σύντροφο σας. Πιθανή είναι η σύγκρουση μέχρι το βράδυ… άρα κρατήστε προκαταβολικά χαμηλούς τόνους.

Δείκτης αγάπης:  10/10

 

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αν δώσετε τις σχετικές – απαραίτητες εξηγήσεις στον άνθρωπο σας, που τον τελευταίο καιρό σας έχει χάσει…. είναι πιθανόν να γλιτώσετε τις παρεξηγήσεις και τις επιθετικές συμπεριφορές. Από Δευτέρα όλα θα βελτιωθούν.

Δείκτης αγάπης:  08/10

 

ωροσκοπιοΑιγόκερως: Ξέφρενη η διάθεση των απανταχού Αιγόκερων. Όλο το αστρολογικό σκηνικό είναι σύμμαχος σας, μέχρι τις αρχές του μήνα Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας, η και να κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Δείκτης αγάπης:  07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιοΥδροχόος:  Η μέρα ενδείκνυται για να απολαύσετε ώριμους διάλογους με τον άνθρωπο σας, και να καταστρώσετε τα καλοκαιρινά σας σχέδια. Είστε κάτω από την εύνοια αρκετών πλανητών , και αυτό μπορεί να αποβεί  καρμικό  και σε νέες γνωριμίες.

Δείκτης αγάπης: 08/10

 

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Τάση προς μελαγχολία έχετε οι περισσότεροι Ιχθύες και αυτό οφείλετε στη συναισθηματική σας μοναξιά. Οι ελάχιστοι που διατηρούν ακόμα μια υγιή σχέση, θα έχουν την χαρά να δεχτούν προτάσεις για κοινές διακοπές … και όχι μόνο!

Δείκτης αγάπης:  09/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκοπιο και όχι μόνο από το ζωδιο σας.

zwdia