ερωτοσκοπιο 03/02 Παρασκευή ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 03/02 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Σίγουρα υπάρχει ένα βάρος πάνω από το Κριαρίσιο κεφάλι σας, με τόση αστρολογική κινητικότητα. Αυτό από την μια είναι καλό, μιας και είσαστε άτομα που τους αρέσει η αλλαγή και πάντα προς το καλύτερο. Ακόμη και οι εν σχέση, θα έχουν ερωτικές κατακτήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ταύρος
Όλες αυτές οι τελευταίες ημέρες, υπήρξαν καυγάδες και εντάσεις μέσα στην σχέση σας, ένεκα διαφοροποίησης πάνω σε κοινούς στόχους. Αυτό είναι και ένας δείκτης, που υποδηλώνει ξεκάθαρα, ότι ίσως και να είστε πάνω –κοντά… σε μια απόφαση ζωής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είναι μια ξέγνοιαστη ημέρα, που θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, από τους φίλους και τα αγαπημένα σας άτομα, για βραδινή διασκέδαση. Το σίγουρο είναι ότι εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, ίσως και να βρεθείτε μέσα σε καινούργια ερωτική αγκαλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Πολλά αυτά που έχετε μαζέψει στην ατζέντα σας και επιθυμείτε να τα πείτε στον άνθρωπο σας. Ίσως να υπάρχει και κάτι ανάλογο από την άλλη πλευρά. Ωστόσο, είναι μια καλή περίοδος που μπορείτε να λύσετε όλες τις διαφορές σας, και να πάτε πιο κάτω μαζί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Είναι πολλά αυτά που πρέπει πραγματικά, να πείτε στον άνθρωπο σας για τις πρακτικές πια σκέψεις που έχετε, για την κοινή σας πορεία. Αυτό θα ήταν σοφό να το εκφράσετε στον άνθρωπο σας, μόνο όταν θα έχετε και την οικονομική άνεση να στηρίξετε όλο αυτό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι διαδρομές σας και μέσα σε παράλληλες ερωτικές καταστάσεις, σας θλίβουν ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το σταματήσετε άμεσα. Αν τελικά ουδείς σας ταιριάζει, ίσως να χρειάζεται να μείνετε μόνοι σας, ένα χρονικό διάστημα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πολλές οι δωρεές αγάπης και συναισθημάτων, προς το πρόσωπο σας. Αυτό αφορά και το παρελθόν και το παρόν. Εσείς και με έναν κυβερνήτη στον Κριό, αποφασίζετε και παίρνετε. Κάτι ανάλογα καλό, θα σας προκύψει και στα εργασιακά σας περιβάλλοντα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Με πολύ πια κόπο κρατάτε τις λεπτές ισορροπίες, μέσα στην σχέση σας. Αυτό όμως δεν είναι μόνο δικό σας έργο. Θα πρέπει άμεσα και η άλλη πλευρά να αναλογιστεί και την δική της ευθύνη. Τώρα που τα άστρα σας ευνοούν, κάντε έναν σοβαρό διάλογο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Αν αισθάνεστε ηθικά υποχρεωμένοι απέναντι στον σύντροφο σας, και για αυτόν τελικά τον λόγο κάθεστε μέσα στην σχέση, να έχετε στο μυαλό σας, ότι ίσως και να έχετε γίνει πια αντιληπτοί. Μια καλή και ντόμπρα εξήγηση, θα ήταν ότι πιο λυτρωτικό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Οι μέρες του Φεβρουαρίου, θα σας κάνουν να έρθετε συναισθηματικά, πολύ πιο κοντά, στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που για τους επί μακρόν συντρόφους, μπορεί να εγείρει συζητήσεις, που θα οδηγήσουν μέσα σε μια δέσμευση την Άνοιξη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Απαιτείστε κάποιες εξηγήσεις, αν τελικά πιστεύετε ότι έχετε χαθεί η ισορροπία μέσα στον δεσμό σας. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, έχετε στην διάθεση σας αρκετές ημέρες με τον Ήλιο να σας φωτίζει και να σας δίνει ευκαιρίες, για να βρείτε το νέο ταίρι σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, με το να του εξομολογηθείτε όλα αυτά που σας βασανίζουν. Είναι μια καλή εποχή, μιας και σε λίγο θα είστε το επίκεντρο του αστρολογικού γίγνεσθαι, για περάσετε την σχέση σας, σε ένα άλλο επίπεδο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα