ερωτοσκοπιο 10/12 Σάββατο ωροσκοπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

ερωτοσκοπιο 10/12 Σαββάτο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Οι σκέψεις σας είναι κολλημένες σε μια καινούργια γνωριμία, που έχει τραβήξει την ερωτική σας προσοχή, ίσως και μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Για αυτό θα πρέπει να είστε επί δέκα πιο προσεχτικοί και μετρημένοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η πορεία σας έχει κάποια μικρά εμπόδια που όμως, έχουν και τον καρμικό τους σκοπό. Αυτό σημαίνει ότι θα σας παρουσιαστούν και αλήθειες που μπορεί, στην αρχή να σας ξενίσουν, όμως θα μπορέσετε να βρείτε τις σωστές λύσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Δεν μιλάτε, δεν κινήστε, δεν κάνετε τίποτα αυτήν την εποχή. Όλα σας ενοχλούν και σας κάνουν να μένετε κλεισμένοι, σε μια απόμακρη συμπεριφορά. Οι μέρες που πλησιάζουν και με μια Πανσέληνο επάνω σας, ίσως και να σας κάνουν να δείτε τις καταστάσεις με μια διαφορετική ματιά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Τα λόγια εσάς σας προκαλούν μια ρομαντική διάθεση. Νέοι έρωτες είναι στο πρόγραμμα του σύμπαντος, για όσους το αποζητούν. Οι βραδινές ώρες θα φέρουν τα τσακωμένα ζευγάρια, πιο κοντά. Κάντε και εσείς την κίνηση σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Αυτό που ζητάτε είναι η γαλήνη και επιτέλους η ηρεμία, μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Τώρα που ο Ήλιος είναι μέσα στον συγγενικό Τοξότη, εσείς με τον επικοινωνιακό σας τρόπο και την καλή σας διάθεση, μπορείτε να διορθώσετε πολλά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Υπάρχει άμεσα ανάγκη, για να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας για όλα αυτά που συμβαίνουν, στα τρίτα σας περιβάλλοντα και σας επηρεάζουν και τους δύο. Γενικότερα μην επιτρέπετε, σε κανέναν να επεμβαίνει στο μεταξύ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Διορθώστε λίγο την επιθετική σας συμπεριφορά. Πολλά αυτά που τυχόν να σας πληγώνουν αλλά μόνο μέσα από συζήτηση και καλή διάθεση θα βρείτε τις ισορροπίες σας. Από την πανσέληνο και μετά, νέοι έρωτες για τους FREE.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε από τα πιο σκληρά ζώδια μέσα στις σχέσεις, και αυτό είναι πάντα κάτι που τρομάζει τα ταίρια σας. Αυτό που επίσης δημιουργεί ανασφάλειες, είναι και η ερωτική σας φλόγα, που δεν αφήνει τίποτα να περάσει απαρατήρητο!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ο δεσμός σας μπορεί αυτές τις ημέρες, να έχει κάποια μικρά επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, αλλά από την Πανσέληνο και μετά αυτό είναι κάτι που θα ξεπεραστεί. Κάντε και εσείς την δική σας προσπάθεια. Η αγάπη θέλει δύο!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ετοιμάζεστε για πολλά εσείς οι γήινοι! Το καλύτερο από όλα, είναι ότι ο Ήλιος σας πλησιάζει και θα συναντήσεις προσεχώς την Αφροδίτη. Αυτό θα είναι και η οριστική λύση σε όλους τους τύπους, των ερωτικών σχέσεων, που έχουν εκκρεμότητες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ξεχάστε ότι έγινε παλιά. Δεν χρειάζεται να αναφέρεστε στα παλιά. Δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Συναντηθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και μιλήστε για όλα αυτά που πρέπει στο μεταξύ σας να επιλυθούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Εσείς αυτήν την εποχή και μέχρι να φύγει το έτος, θα έχετε την πλήρη εύνοια του Ποσειδώνα και του Ουρανού, για να ολοκληρώσετε όλα αυτά που έχουν μείνει μισά μέσα σε σχέσεις και οικονομικές υποθέσεις. Όλα καλυτερεύουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.