ερωτοσκοπιο 1/05 Κυριακή ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 01/05 Κυριακή ωροσκοπιο

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ!

σεληνη σε 09 ημερων

 

 

ωροσκοπιο – Κριός : Κερδίστε χρόνο μέχρι τις 10-05, που τα αστρολογικά δεδομένα θα είναι πολύ καλύτερα για τους πύρινους. Αποτραβηχτείτε από το επίμονο του χαρακτήρα σας, και μην πιέζετε για επικοινωνίες και συναντήσεις, που μόνο δυσκολίες θα μπορούν να φέρουν, μέσα σε ζευγάρια που είναι σε ψυχολογική απομάκρυνσή
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος : Είναι άδικο να μην δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Έχετε κάνει έναν μαραθώνιο αυτές τις ημέρες, για να ξεδιαλύνετε ιστορίες που σας πονούν. Αφήστε να κάνει κάτι και η άλλη πλευρά. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις με κόσμο, κοντά στις προδιαγραφές τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είστε σε μια διάθεση που ξεσηκώνει τους πάντες. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, σας τροφοδοτεί με αστείρευτη ενέργεια, που θα συμπαρασύρει και τους τριγύρω σας. Οι ώρες είναι καλές για να πλησιάσετε άτομα με τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε λεκτικά συγκρουστεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ο καλός σας εαυτός πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας….μέχρι την νέα σελήνη. Πολλές οι συναισθηματικές εξάρσεις που θα υπάρξουν και εσείς θα πρέπει να διευθετήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι χωρισμένοι, ας μην παρασυρθούν σε υπερβολές λόγων και κινήσεων.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Λέων: Σαφώς και έχετε δικαίωμα στην χαρά και την ευτυχία. Η σελήνη από τους Ιχθείς, σας βάζει στο επίκεντρο νέου κόσμου που επιθυμεί να σας γνωρίσει πολύ καλύτερα και προσωπικά. Είστε έξυπνα και εγκεφαλικά άτομα.. άρα διαλέξτε με σύνεση αυτήν την φορά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Παρθένος: Δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν να παρέμβει στους στόχους σας. Απομακρύνετε γνωστούς / φίλους και συγγενείς που απλά σας κρίνουν και σας συμβουλεύουν με τον δικό τους υποκειμενικό τρόπο. Οι ελεύθεροι ενισχύονται από τον Ποσειδώνα, για πικάντικες γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ζυγίζετε τα πάντα με την λογική. Χρησιμοποιήστε την και τώρα που βλέπετε πολλά πράματα μέσα στην ερωτική σας σχέση…να μην έχουν την εξέλιξη που είχατε πρωτίστως προγραμματίσει. Οι Δίας από την θέση του θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Καταπληκτική ημέρα σήμερα για όλους τους Σκορπιούς. Οι τελευταίες ημέρες του ζωδιου βγάζουν στην επιφάνεια όλη την δυναμική τους, και σας αποδίδουν τα απτά αποτελέσματα των δράσεων σας. Οι αδέσμευτοι, είναι πιθανόν πάνω σε κάποια μετακίνηση τους, να γνωρίσουν κάτι ιδιαίτερο!
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για να εξαργυρώσετε την τόσο μεγάλη ψυχική σας κούραση, με την κατάκτηση του μυαλού και της καρδιάς του ατόμου που σας έχει γοητεύσει. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου πολλά αυτά που θα τους φανερωθούν, και θα πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μην ανακατεύεστε σε τρίτα χωράφια. Ο Δίας από την θέση του στην Παρθένο σας δίνει μια περισσή δυναμική….για να δείτε τις αλήθειες που κρύβονται μέση στην σχέση σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, πολλά θα τους εκπλήξουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι επιλογές σας είναι ποικίλες. Μέσα από αυτές πολύ γρήγορα θα βρείτε και αυτό που σας ταιριάζει. Κοιτάξτε προσεχτικά όμως, μιας και ο Ποσειδώνας – Ερμής, αυτές τις ημέρες σας δημιουργεί μια ονειροπώληση που να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα συσσωρευτεί πολύς κόσμος. Μην δεχτείτε όλες τις προτάσεις χωρίς κρίση. Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στην πρόταση που θα έρθει από τον σύντροφο σας, ή από το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.