ερωτοσκοπιο 1/07 Παρασκευή ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 01/07 Παρασκευή ωροσκοπιο

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ωροσκοπιο – Κριός : Οι δυσαρμονίες δεν είναι για εσάς. Έχουν μαζευτεί πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και εσείς δεν είστε και από τα άτομα, τα οποία είναι γνωστά για την εγκράτεια και την υπομονή τους. Δεν χρειάζεται να αντιδράσετε σπασμωδικά, απλά επικοινωνήστε.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δεν έχετε και πολλή όρεξη για παιχνίδια και αναβολές. Οι μέρες που πέρασαν, σας ζόρισαν σε κάθε επίπεδο και το μόνο που αποζητάτε αυτήν την εποχή είναι η ηρεμία σας. Για τους ελεύθερους αυτή η ηρεμία, θα διακοπεί απότομα και ευχάριστα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Έχετε την ικανότητα την επικοινωνιακή να παραπλανείτε τους άλλους, και να περνάτε τις δικές σας επιθυμίες. Ιδίως τώρα που ο κυβερνήτης σας είναι στον γειτονικό Καρκίνο, σίγουρα πολλά από τα αισθηματικά σας θέλω, θα γίνουν πράξη.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αυτά που περιμένετε να σας αποδώσουν, ίσως να καθυστερήσουν λίγο ακόμη. Οι μέρες μέχρι και τις 11/07, σας βάζουν στα μονοπάτια σας, κάποια μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας, μόνο όμως προσωρινά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Δεν έχετε δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να φτάσετε στην καρδιά του ατόμου, που σας ενδιαφέρει. Αν τελικά δεν βλέπετε κάποια ενθαρρυντική αντίδραση, το πιο πιθανόν είναι ότι κάνετε κάτι λάθος. Δοκιμάστε κάτι άλλο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Τα μάτια σας είναι υγρά και κοιτάτε το παρελθόν. Αυτό συμβαίνει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και αν δεν βάλετε κάποιο όριο, ίσως και να χάσετε το Καλοκαίρι σας, ελπίζοντας για μια από μηχανής και εύκολη επανασύνδεση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είστε αποφασισμένοι να αναζητήσετε κοινές λύσεις άμεσα, με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα δώσει απαντήσεις και στους δύο σας για τα δεσμευτικά σχέδια, που έχετε στο μυαλό σας από τους Φθινοπωρινούς μήνες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε στο κατώφλι αποφάσεων, του τύπου ‘τώρα τα παρατάω όλα και αποχωρώ’! Η ορθή φορά του Άρη πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι σας βάζει σε σκέψεις, για να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μιλάτε τον τελευταίο καιρό με πολύ κόσμο και το μόνο σίγουρο, είναι είσαστε μοιραία κοντά χρονικά, στο να βρείτε κάποιον ο οποίος θα μπορούσε να σας δώσει αυτό που θέλετε. Οι βραδινές ώρες, και μέχρι να λήξει η εβδομάδα σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις κάθε είδους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε αρκετά εγκρατείς στον λόγο και στις γενικότερες υποσχέσεις σας. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί από τον σύντροφο σας και σας δείγμα αδιαφορίας. Οι μέρες, δεν ενδείκνυνται για καυγάδες και αντιπαλότητες μέσα σε ζευγάρια.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αν κάνετε κάποια κίνηση τώρα, πριν την σελήνη, για να τα βρείτε με τον άνθρωπο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ασχοληθείτε με τις κοινωνικές σας δράσεις, και από το δεύτερο 10ήμερο του Ιουλίου, ξανασκεφτείτε το.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Μην μεγαλοποιείτε τα σχόλια και τα κουτσομπολιά που έχουν πέσει στην αντίληψη σας, για τον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι ότι υπάρχει ζήλια. Οργανώσετε τις ψυχαγωγικές σας δράσεις – διακοπές, και μην κοιτάτε γύρω σας,
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.