ερωτοσκοπιο 1/08 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

ερωτοσκοπιο 01/08 Δευτέρα ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Αν έχετε την ευχέρεια χρόνου, καλό θα ήταν να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση στο τώρα, που το αστρολογικό σκηνικό μέχρι τις 12-08, σας ευνοεί πολύ. Οι αυθαιρεσίες του παρελθόντος, έχουν ξεχαστεί και το μόνο που μένει είναι η ποιότητα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Σε λίγες ημέρες όλα θα αλλάξουν. Η νέα θέση Ερμή και Αφροδίτης σας ενισχύουν στον λόγο σας, και στις πραγματικές σας επιδιώξεις έτσι να ξεκαθαρίσετε οριστικά σχέσεις και γεγονότα, που τον τελευταίο καιρό μόνο σας πικραίνουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Μην αλλάξετε την πλώρη στα σχέδια σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας δικαιώσει. Πολύς και ο κόσμος που πρέπει να απομακρύνεται από την καθημερινότητα σας. Αυτοί που είναι μόνοι θα μπορέσουν, να κάνουν καινούργια πράματα για τον εαυτό τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι δυσκολίες είναι για όλους. Εσείς είστε πάντως από τα λίγα ζώδια, που αυτήν την εποχή έχετε μεγάλη εύνοια για να ξαναχτίσετε την προσωπική σας ζωή. Σχέσεις που εμπλέκουν τρίτα πρόσωπα θα τελειώσουν μόνιμα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Η διάθεση σας είναι η καλύτερη δυνατή. Αυτό μπορεί και να οδηγήσει του ελεύθερους σε καινούργιες κατακτήσεις, που ίσως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αποδώσει έρωτες, και μπορεί και έναν σταθερό δεσμό με προδιαγραφές
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ζητήστε ότι θέλετε και από όποιον θέλετε, και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα σας αποδοθεί…. άμεσα. Όλα δείχνουν ότι έχετε πια κατονομάσει τις επιθυμίες σας. Είναι μια περίοδος που τα άστρα θα σταθούν στο πλάι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Βάλτε σε μια σειρά, όλα αυτά που σας απασχολούν και θα δείτε τον σύντροφο σας, να παίρνει συμμαχική θέση δίπλα σας. Οι μέρες μέχρι τις 12-08, είναι γεμάτες από ευχάριστες συναντήσεις για τους free, που αποζητούν την αγάπη.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δώστε χρόνο σε καταστάσεις και άτομα, να δείξουν την αλήθεια τους. Είσαστε έτοιμοι να κάνετε πολλές και θετικές ανατροπές στην ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει και το να μείνετε για ένα χρονικό διάστημα, μόνοι σας με τις σκέψεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Εξασφαλίστε πρώτα την δική σας ψυχική ισορροπία, και μετά αποπειραθείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα μέσα στην οικογενειακή – αισθηματική ζωή. Είναι αυτονόητο για τους ελεύθερους, ότι δεν πρέπει πια να ψάχνουν μόνο για περιπέτειες
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας αλλά από τις 08/08 και μέχρι την πανσέληνο, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα σκοτεινά σημεία. Αναμένονται προσεχώς για όλους αφίξεις από το παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μπορείτε να πείτε ότι είσαστε έτοιμοι σε όλα, για να φύγετε για τις διακοπές σας. Μπορεί ο κυβερνήτης σας να προκαλεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας παρουσιάσει ευκαιρίες, για να τα βρείτε με τον άνθρωπο της καρδιάς σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αφεθείτε στην χαλαρότητα των ημερών και μην αναλώνεστε με άτομα που δεν μπορούν να πιάσουν τις νότες σας. Ο Ποσειδώνας σε όψεις με τον Δία σας ενισχύουν οικονομικά, με αποτέλεσμα να κάνετε ονειρεμένες διακοπές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.