ερωτοσκοπιο 11/03 Σαββάτο ωροσκοπιο

erwtikes-5314

ερωτοσκοπιο 11/03 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας, αλλά σίγουρα έχετε τον τρόπο για να το διορθώστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Από την αρχή της νέας εβδομάδας, θα έχετε και την υποστήριξη του Ήλιου πάνω στον ζωδιακό σας οίκο
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Κρατήστε και κάποια μυστικά για εσάς. Δεν χρειάζεται το νέο άτομο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας να ξέρει, όλο το παρελθόν σας με κάθε λεπτομέρεια. Αυτοί που είναι σε σχέση, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα πάρουν απόφαση για κάτι περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλα τρέχουν όπως τα θέλατε εσείς. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την προσέγγιση ενός νέου ανθρώπου που υπάρχει στη ζωή σας. Ο Ερμής σε όψεις με την Αφροδίτη σας δίνει τις ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια καλή ποιοτική σχέση με μέλλον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Κάντε λίγες ημέρες υπομονή, να τελειώσει το φαινόμενο και οι επιρροές της Πανσελήνου, και μετά ανοίξτε θέματα με τον άνθρωπο σας για τα μελλούμενα. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά μην παραλείψετε, να ρίξετε και μια πιο προσεχτική ματιά στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα έχουν σκοπό, για τον οποίο συμβαίνουν. Ίσως και αυτή η ερωτική απογοήτευση να έχει ένα ‘ επιμορφωτικό’ χαρακτήρα στην όλη προσωπικότητα σας. Ωστόσο, από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό, εσείς θα βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκόπιο – Παρθένος
Έχετε τόσα πολλά να κάνετε που μάλλον έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα, τον άνθρωπο σας και τις ανάγκες του. Σας πλησιάζουν, πάντως κάποια μικρά παράπονα που δεν θα πρέπει να τα αφήστε έτσι. Κάντε ότι μπορείτε για να διορθώσετε την σχέση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μια μέσα που πρέπει να βγάλετε προς τα έξω το διπλωματικό σας ταλέντο. Πολλές οι δυσκολίες που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό – γάμο σας, που θα πρέπει να βρείτε τις άμεσες λύσεις. Επίσης, μικρές και μεγαλύτερες επιτυχίες στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Απολαύστε μια καταπληκτική εποχή, που όλα δείχνουν να σας υποστηρίζουν και στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σας. Επίσης, όλος ο Μάρτιος θα δώσει νέους έρωτες αλλά και επανασυνδέσεις σε όλους αυτούς, που θα το προσπαθήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν χρειάζεται να σηκώνετε του τόνους και να ρίχνετε λάδι στην φωτιά, μέσα στην σχέση σας την αισθηματική. Το ότι δεν συμφωνείτε σε κάποια θέματα, ίσως να είναι και ένα δείγμα υγείας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και κάποια νέα για μια νομική σας υπόθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε την κίνηση σας, έτσι ώστε να απομακρυνθείτε από το άσχημο παρελθόν. Όλα εσείς και ατσαλένιος χαρακτήρας σας, μπορείτε να απελευθερωθείτε και να κάνετε κάτι περισσότερο για το μέλλον σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Θα πρέπει πια να σκεφτείτε με την κοινή λογική σας, αν τελικά αναζητάτε λύσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πιέζει. Όσοι είναι μόνοι τους μέσα στον
Μάρτιο, θα βρουν το ταίρι σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Θα σας έρθουν πολλά νέα από το παρελθόν σας, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα! Τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν. Τα ζητήματα που συσχετίζονται με γάμο, θα πρέπει να περιμένουν το Καλοκαίρι!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα