ερωτοσκοπιο 11/09 Κυριακή ωροσκοπιο

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

ερωτοσκοπιο 11/09 Κυριακή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Οι προσδοκίες σας είναι υψηλές. Μέσα σε όλα αυτά και η προσωπική σας ζωή, που δεν είναι και το καλύτερο σας, αυτήν την εποχή. Ξεχάστε ότι έγινε και μην επαναλαμβάνεστε. Μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου θα δείτε πρακτικές αλλαγές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι συναισθηματικές σας ανάγκες, πλέον έχουν βρει το σωστό καταφύγιο. Υπάρχει ο σωστός άνθρωπος στην ζωή σας, και εσείς καλείστε να τον φέρετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Τα αστρολογικά δεδομένα πάντως είναι υπέρ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Αν τελικά δεν ταιριάζετε με το άτομο που ήδη υπάρχει στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να κάνετε μια πιο ξεκάθαρη κουβέντα και να δείτε πού τελικά βαδίζετε. Η ανασφάλεια δεν έχει καμία θέση στην καθημερινότητα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η πίστη και η δυναμική που έχετε σαν ζώδια για τη σχέση και τα αληθινά σας συναισθήματα, είναι και αυτά που τελικά θα κάνουν το αγαπημένο πρώην ταίρι σας, να γυρίσει. Η έκλειψη μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Πριν πάρετε τις αποφάσεις σας για να προχωρήσετε με κάποιο καινούργιο άτομο στην αισθηματική σας ζωή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε και μέσα στην καρδιά σας, όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η πυγμή σας είναι αυτή που κάνει τους τρίτους να έρθουν πιο κοντά σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δείτε και κάποιον από το παρελθόν σας, να σας πολιορκεί και να σας ζητάει μια παραπάνω ευκαιρία. Ζυγίστε τα όλα πριν αποφασίσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είστε σε απόσταση αναπνοής από τον έρωτα της ζωής σας. Ο Δίας είναι πλέον πάνω σας… άρα πλέον κάνετε ότι θέλετε. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα δεχτούν προσεχώς νεότερα για επανασύνδεση με εύκολο τρόπο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Δεν έχετε περάσει καλά, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είσαστε αρκετά εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις που δεν εξελίσσονται προς την κατεύθυνση που θέλετε. Καιρός για αλλαγές. Τώρα που ο αστρολογικός ουρανός είναι υπέρ σας… κινητοποιηθείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και ακόμη περισσότερο μέσα από τη συνδρομή των φίλων σας. Κάποιος θα σας μεταφέρει πληροφορίες για το αγαπημένο σας πρόσωπο, που θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ζητήστε μια πιο αναλυτική συζήτηση με τον άνθρωπο σας, για να λύστε όλες τις προηγούμενες εκκρεμότητες, έτσι ώστε η πορεία σας μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο να είναι χωρίς περαιτέρω σκαμπανεβάσματα. Ηρεμία για τους αδέσμευτους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αλλάξτε άμεσα ρότα. Δεν πηγαίνετε πουθενά με αυτή τη λογική που απλά δεν υποχωρεί σε τίποτα. Οι μέρες με ένα τόσο έντονο αστρολογικό σκηνικό δεν σας βοηθούν για να πείσετε. Πάντως να ξέρετε ότι έχετε πολλούς που σας αγαπούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Έχετε μια λαθεμένη εκτίμηση των γεγονότων και αυτό σας κάνει να παρεξηγείτε το κάθε τι. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν αυτή την εποχή και μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής να μην τολμήσουν κάτι καταλυτικό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.