ερωτοσκοπιο 12/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 12/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Η τύχη είναι για εσάς στρωμένη αυτήν την εποχή και στα οικονομικά και στα αισθηματικά σας. Το μόνο που απομένει είναι εσείς, να μπείτε σε μια διαδικασία, να διαλέξετε αυτό που θέλετε. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι πολύ μπερδεμένα αυτό το χρονικό διάστημα, και ίσως και να προκαλούν εντάσεις στον άνθρωπο σας. Σκεφτείτε πιο ψύχραιμα όλα αυτά που σας ενοχλούν, και άμεσα επιλύστε τα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Σιγουρέψτε την θέση σας, μέσα στην καρδιά του ανθρώπου σας, καθώς οι πειρασμοί, είναι πολλοί. Οι μόνοι του ζωδίου, από τις 20/12 και μέχρι να φύγει το έτος, θα έχουν πολλά καινούργια φλερτ που θα τους απογειώσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Διασκεδάστε και χαρείτε αυτές τις καλές ημέρες που είναι ότι πρέπει, ακόμη για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη, κάτω από την ερχόμενη Πανσέληνο θα σας δώσουν ευκαιρίες, για κάθε τι που αναζητάτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Οι καλές σας προσπάθειες, σίγουρα θα αποδώσουν. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, αλλά ακόμη δεν έχετε κατακτήσει την καρδιά του, σας έρχεται ….με ερωτική εξομολόγηση που θα σας γοητεύσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πεταλούδες και αστεράκια, βλέπετε εσείς από τον νέο έρωτα που έχει εισβάλει δυναμικά στην καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει, τουλάχιστον για αρχή να το προστατέψετε από τα τρίτα και τα περίεργα μάτια.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να είστε όλη την ώρα αγχωμένοι με τα αισθηματικά σας, και την πορεία της σχέσης σας. Αφήστε και ένα μερίδιο ευθύνης στην άλλη πλευρά. Αυτοί που ετοιμάζουν solo διακοπές, ίσως και να αντιμετωπίσουν γκρίνια.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι δρόμοι σας αυτό το χρονικό διάστημα, είναι πολλοί, και ο Άρης έχει μια έκπληξη επ’ αυτού. Είναι πιθανόν να βρείτε μέχρι να έρθει το 2017, τον καινούργιο έρωτα – σύντροφο της ζωής σας. Υπάρχει σε όλο αυτό…και οικονομική άνθιση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης: Σε ποιον έχετε χαρίσει την καρδιά σας?! Όποιος τελικά και να είναι ο τυχερός, εσείς αισθάνεστε μόνοι. Αυτό είναι και μια κατάσταση που σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Σκεφτείτε τι επιθυμείτε από την ζωή σας, και κυνηγήστε το.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Εσείς είστε από τα πιο γοητευτικά ζώδια του κύκλου. Αυτό και κάτω από τις ενέργειες της ερχόμενη Πανσελήνου, θα σας αποδώσουν μεγάλο έρωτα που θα σας αλλάξει την ζωή. Κάτι καλύτερο μπορούν να περιμένουν και οι δεσμευμένοι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μην θυσιάζετε άσκοπο χρόνο σε άτομα, που και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Οι δεσμευμένοι που θα θελήσουν να κάνουν άμεσα μια κίνηση παραπάνω στην σχέση τους, θα έχουν απόλυτη επιτυχία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οι ιδέες που θα προτείνετε στον άνθρωπο σας για τις γιορτές, ίσως και να τον βρουν και αντίθετο. Σκεφτείτε τι θα ήταν το καλύτερο και για τους δύο σας. Οι μέρες για τους free, θα είναι γεμάτες από ερωτικές περιπέτειες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.