ερωτοσκοπιο 13/01 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 13/01 Τετάρτη ωροσκοπιο

σεληνη 04 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Η μέρα σας θα ξεκινήσει με αρκετές υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Οι βραδινές ώρες θα δώσουν ένα πιο ερωτικό κλίμα σε αυτούς που είναι σε σοβαρή δέσμευση. Κάτι ανάλογο θα αισθανθούν και όσοι ζουν νέο έρωτα.

Ευκαιρίες αγάπης: ***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Ταύρος : Έχετε μεγάλη δόση σύγχυσης σήμερα μέσα στο κεφάλι σας, και με την Αφροδίτη να σας ταλαιπωρεί…και πιθανόν να σας δίνει αρκετή ένταση. Ακόμα δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου για να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις.

Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολύς ο κόσμος γύρω σας που ζητάει την προσοχή σας και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας αναζωογονεί. Ακριβώς απέναντι σας, στον οίκο του Τοξότη, συντελούνται αστρολογικές καραμπόλες που έχουν πολλά ώρα να σας αποδώσουν…!

Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ενεργοποιημένοι είστε σε αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Πολλά τα παράδοξα που θα ακούσετε και θα δείτε από το συντροφικό σας ταίρι. Ο ανάδρομος επηρεάζει τους πάντες και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και σε εσάς. Υπομονή μέχρι τις 25.01-16.

Ευκαιρίες αγάπης:**

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκόπιο – Λέων: Έχετε αρκετά μέτωπα σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη από τον πύρινο Τοξότη, σας δίνει μέχρι την λήξη της εβδομάδας, πολλές ευκαιρίες για να τα επιλύστε μόνιμα. Ακόμα και σχέσεις – ημιτελή διαζύγια και λοιπές καταστάσεις θα βρουν τον δρόμο τους.

Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι προσδοκίες σας θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτοί που επιδιώκουν εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την επανασύνδεση μέσα από τρίτα περιβάλλοντα, τελικά θα το καταφέρουν. Οι μέρες είναι ιδανικές και για αυτούς που βιώνουν έρωτα μέσα από νέα γνωριμία

Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η διασκέδαση είναι κάτι που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό, και ίσως αυτό σας παράγει τελικά την τάση μελαγχολίας. Αυτοί που είναι μόνοι, σίγουρα θα εντοπίσουν ΄κάτι΄ καλό και ποιοτικό μέχρι την λήξη του Ιανουαρίου.

Ευκαιρίες αγάπης:

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είσαστε σε πλήρη αποδιοργάνωση αυτό το χρονικό

διάστημα. Η διάθεση σας θα ανέβει από τις επόμενες κιόλας ώρες. Οι όψεις του Δία με τον Άρη, προς τον ζωδιακό σας οίκο, θα σας αποδώσουν ευκαιρίες για να βρεθείτε με αγαπημένα και ιδιαίτερα άτομα

Ευκαιρίες αγάπης:***

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, που όλες οι πλανητικές όψεις χτυπούν άσχημα τον οίκο σας. Δεν χρειάζεται να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Για τους εν σχέση…μια διπλωματία στον λόγο σας θα συνίστατο!

Ευκαιρίες αγάπης:***

:

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είστε σε μια φάση που δεν έχετε και πολλές πια επιλογές. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Ερμή να σας ταλαιπωρεί, δίνουν τις ευκαιρίες για τελικά ξεκαθαρίσματα. Αυτοί που έχουν σχέση θα χρειαστεί να ανοίξουν συζητήσεις που θα φωτίσουν κρυφές πτυχές

Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η διαίσθηση σας λεει ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση – γάμος σας. Αυτό ίσως και να πρέπει να το ψάξετε και λίγο πιο βαθιά. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, ας κάνουν μια υπομονή, μέχρι να λήξει ο ανάδρομος Ερμής.

Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αισθάνεστε πολύ μόνοι αυτήν την εποχή, ακόμα και εσείς που είσαστε σε σχέση. Αυτό οφείλετε εν μέρη και στις όψεις του Κρόνου που κάνει αυτές τις ημέρες με τον υδάτινο οίκο σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα όλα θα καλυτερέψουν.

Ευκαιρίες αγάπης:***

* Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με

προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.