ερωτοσκοπιο 13/12 Τρίτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 13/12 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Ξεκινήστε από σήμερα, να οργανώνετε τα προγράμματα σας για τις γιορτές. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις, θα έχουν ποικίλες προτάσεις που θα τους χαροποιήσουν. Αυτοί που προσπαθούν, για να ισορροπήσουν αισθήματα, θα το καταφέρουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι επιλογές που έχετε κάνει σε αισθηματικό επίπεδο, ακόμη δεν σας έχουν δικαιώσει. Μην χάνετε όμως άλλο χρόνο, και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, πιθανόν να θελήσουν να παραμείνουν λίγο ακόμη σε αυτήν την κατάσταση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Αυτόν τον μήνα, όλα θα αλλάξουν. Ιστορίες από τα παλιά θα σας προσεγγίσουν και το πιο πιθανόν είναι να αναζωπυρωθούν και πάλι αισθήματα. Επίσης, μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν και σε επαγγελματικά θέματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε τόσους καλούς φίλους γύρω σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είστε τόσο θλιμμένοι για την αισθηματική σας ζωή, που αυτήν την εποχή είναι άδεια. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, όλα τα αλλάξουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Λέων: Μην ξεχνάτε ποτέ τι έχετε περάσει στο παρελθόν. Πρέπει να είστε πολύ πιο προσεχτικοί, με όλους αυτούς που σας πλησιάζουν και θέλουν να σας κατακτήσουν αισθηματικά. Μέσα σε αυτό, θα έχετε και κάτι που ίσως και να σας κεντρίσει την προσοχή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο – Παρθένος: Όλη η μέρα είναι γεμάτη από άτομα, που ζητούν την βοήθεια και την προσοχή σας. Δώστε ότι καλύτερο μπορείτε σε αυτούς που αγαπάτε. Το αγαπημένο σας ταίρι, είναι πρόθυμο να σας στηρίξει στις επιλογές σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Αυτήν την φορά ίσως και να έχετε ζυγίσει τις καταστάσεις λάθος. Το άτομο που υπάρχει στο παρόν σας, δεν σας δίνει όλα αυτά που έχετε ζητήσει. Οι μέρες με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σας υποστηρίζουν, εσείς μπορείτε να κάνετε τις παρεμβάσεις σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η σκέψη σας, είναι μονίμως στα παλιά. Αυτό έχει να κάνει πιο πολύ, με το γεγονός ότι στο τώρα σας, δεν έχετε βρει κάτι επόμενο να σας τραβήξει το μυαλό από το παρελθόν. Μέσα στις γιορτές, πάντως να περιμένετε εκπλήξεις
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε την τάση, να φύγετε από τα ίδια και τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα της σχέση σας. Αυτό θα πρέπει όμως και να το αναφέρετε στον άνθρωπο σας. Όσοι είναι ακόμη μόνοι, το βράδυ θα δεχτούν πολλά φλερτ.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Το μυαλό σας, έχει μπει σε έναν μονόδρομο για να λύσετε όλες αυτές τις αντιξοότητες, που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας αλλά και μέσα στον οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάντε ότι μπορείτε, για να μονιάσετε αυτά τα δύο άκρα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Υπάρχει αφθονία προτάσεων, στον προσωπικό σας τομέα. Σίγουρα ανήκετε στα ζώδια που είναι χορτάτα. Αυτό σημαίνει ότι πια έχετε την απόλυτη εμπειρία, για να δείτε ποιος είναι αυτός που μπορεί να ταιριάξει με τον χαρακτήρα σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Εσείς συνεχίζετε ακάθεκτοι. Έχετε σκεφτεί μέχρι και το γεγονός, να μείνετε μόνοι σας, αν τελικά δεν βρεθεί το κατάλληλο άτομο, που μπορεί να σας δέσει την καρδιά αλλά πάνω από όλα αυτό το τετραπέρατο μυαλό που διαθέτετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.