ερωτοσκοπιο 14/12 Τετάρτη ωροσκοπιο

ζωδια-αστρολογια

ερωτοσκοπιο 14/12 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Όπου και να κρυφτείτε εσείς, θα σας βρει. Ο καινούργιος έρωτας που τον έχετε ανάγκη, είναι ένα βήμα πριν κάνει την εμφάνιση του. Μην ρίχνετε άλλες κλεφτές ματιές στο παρελθόν. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί που να μπορεί να σας κρατήσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Για εσάς χτυπάνε οι καμπάνες. Πολλά τα πρόσωπα αυτήν την εποχή που είναι γύρω σας, και σας δίνουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Ανοίξτε τα ωραία σας μάτια και δώστε προτεραιότητα, σε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Σήμερα ετοιμαστείτε για μουρμούρα από τον σύντροφο σας. Ειδικά τώρα που έρχεται και ο ανάδρομος Ερμής, όλο αυτό θα πρέπει να το ισορροπήσετε με το διπλωματικό σας ταλέντο, και σε προσωπικό και σε εργασιακό επίπεδο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αυτός ο Χειμώνας έχει ξεκινήσει αρκετά πιο δύσκολα. Η έλλειψη εμπιστοσύνης, που υπάρχει μέσα στην σχέση σας, σίγουρα σας κάνει και αισθάνεστε άσχημα. Τώρα που θα τελειώσει η επήρεια της Πανσελήνου, μπορείτε να δείτε τα πάντα πιο καθαρά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Η ηρεμία που υπάρχει στο πρόσωπο σας, είναι απλά φαινομενική. Πολλά αυτά που έχουν συσσωρευτεί, μέσα στο πύρινο μυαλό σας και είσαστε πια έτοιμοι να τα ξεστομίσετε. Καλύτερα εμπλακείτε, σε μια πιο συναισθηματική συζήτηση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι καρποί των προηγούμενων προσπαθειών σας, θα πιάσουν τόπο. Το άτομο που σας αγαπάει αλλά είναι λίγο θυμωμένο μαζί σας, θα σας πλησιάσει και το πιο πιθανόν είναι να σας κάνει προτάσεις, που δεν μπορείτε να αρνηθείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Έχετε λίγες μόνο ημέρες στην διάθεση σας, και με αυτό το καλό αστρολογικό σκηνικό, για να λύσετε παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας. Οι αντιθέσεις, που έχουν να κάνουν με τρίτα πρόσωπα…θα πρέπει σίγουρα να λήξουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Σχετικά με έναν παλιό σας έρωτα, θα έχει να κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα. Έχετε αρκετούς θαυμαστές, και κάποιος από αυτούς θα τολμήσει ένα επόμενο βήμα όπου και θα σα εκπλήξει. Πολλά τα κίνητρα για επανασύνδεση για τους χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αυτό που έχετε αληθινή ανάγκη, είναι να πείτε στο άνθρωπο σας, όλα αυτά τα μικρά και τα μεγαλύτερα που σας ενοχλούν στις καθημερινές του συμπεριφορές. Μην παρασυρθείτε από τα παλιά. Κάντε τις προτάσεις σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, είναι μια ανάσα πριν σας αποκαλύψει τα αισθήματα του. Είναι μια εξαιρετική εποχή, που θα δείτε ανατροπές και στα οικονομικά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Τα τρίτα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει άμεσα και με την δική σας πρωτοβουλία να απομακρυνθούν. Και εσείς οι ίδιοι, γνωρίζετε ότι το ταίρι σας έχει πολλά προβλήματα επ’αυτού.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η ψυχική σας ισορροπία, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα επέλθει μέσα από πολλαπλές γνωριμίες και ανάλαφρες γνωριμίες. Καλύτερα, ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας. Τα αστρολογικά της περιόδου θα σας φτιάξουν τη ψυχολογία.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

tarw-wroskopio-4

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.