ερωτοσκοπιο 15/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 15/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Κάτι ευχάριστο θα συμβεί στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που σας έχει ήδη αναζωογονήσει και σίγουρα, θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ πιο έντονα να αλλάξετε την νοοτροπία σας. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στον εργασιακό σας χώρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Όλα τα καλά σας πλησιάζουν, και σας δίνουν την δυναμική για να κάνετε και εσείς τα επόμενα βήματα σας, και σε αισθηματικές υποθέσεις αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Αυτοί που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα βρουν νέα αγκαλιά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς και η ελευθερία σας, είστε οι καλύτεροι εραστές! Αυτό είναι και κάτι που κατά καιρούς σας κάνει να μένετε μόνοι, αλλά τουλάχιστον ήρεμοι. Μέχρι να φεύγει ο Μάρτιος, οι εν σχέση θα έχουν έρθει πολύ πιο κοντά, και οι free, θα δεχτούν νέα πολιορκία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν, θα πρέπει να αποφύγετε στο τώρα σας. Δεν είστε για τα δύσκολα γενικότερα εκ ζωδίου, άρα ανοίξτε τα μάτια σας, και άμεσα διαπιστώστε, ποιος σας ταιριάζει στην ζωή σας, και ποιος απλά θέλει να περάσει την ώρα του.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Με την Αφροδίτη και τον Δία, να σας δίνουν τις καλύτερες όψεις τους, εσείς μπορείτε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, και να τις κρατήσετε μέχρι και να δικαιωθείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα δείτε κάποιον πρώην ταίρι, να σας ξαναπροσεγγίζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Μην κάνετε τόσο θόρυβο με τον χωρισμό σας. Δεν χρειάζεται να σας σχολιάζουν οι τρίτοι. Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι, αλλά σαν γήινο ζώδιο θα πρέπει να το διαχειριστείτε. Σκεφτείτε, ότι αν τελικά κάποιος δεν θέλει να είναι μαζί σας, δεν έχετε λόγο να παραμένετε εκεί εσείς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πολλά τα περίεργα της συμπεριφοράς σας, που σας έχει προδώσει στον άνθρωπο σας. Αν είσαστε αυτήν την εποχή, με τον ανάδρομο Δία, σε παράλληλες – διπλές καταστάσεις, προσέχετε, είναι πολύ πιθανόν και να αποκαλυφθείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο του ατόμου που υπάρχει στον κοινωνικό σας περίγυρο. Να είστε σε ετοιμότητα καθώς μέσα σε ερχόμενες ημέρες, θα έχετε τα σχετικά πλησιάσματα και τις ερωτικές αποκαλύψεις. Δείξτε εγκράτεια και λογική… όσο μπορείτε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Το συντροφικό σας ταίρι, έχει τόσα πολλά να σας πει για το κοινός ας μέλλον και τις επιθυμίες του, που σίγουρα θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα. Από την μεριά των μοναχικών του ζωδίου, είναι θέμα λίγου χρόνου να βρούν το κατάλληλο ταίρι για αυτούς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν σε μια σχέση δεν υπάρχει αμοιβαίο όφελος, τότε κάτι θα χαθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, εσείς είστε οι αδικημένοι, που δεν λαμβάνετε όλα αυτά που έχετε προσφέρει. Από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό, εσείς θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Εσείς και ο καημός σας, δεν λέτε να πάρετε διαζύγιο. Είσαστε μέσα σε μια εσωτερική αναστάτωση, και έχετε χάσει την ισορροπία σας. Οι μέρες αλλάζουν, η Άνοιξη προχωράει και εσείς καλείστε να διορθώσετε την διάθεση σας, και να συνεχίσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μια σειρά από καινούργια πρόσωπα, έχει εισβάλει ευχάριστα στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να φτιάξετε την διάθεση σας και να περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο, κοινωνικοποίησης και δράσης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

xartomanteia