ερωτοσκοπιο 15/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

ερωτοσκοπιο 15/12 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Τα ερωτικά σκηνικά και οι αντιζηλίες δεν σας ενδιαφέρουν. Αυτό είναι και κάτι που θα σας απομακρύνει από άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Όσοι έχουν μπλέξει με καινούργιες επιχειρησιακές δράσεις, ίσως βρουν και έναν νέο έρωτα… εκεί!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Μην κρατάτε μούτρα στον άνθρωπο σας. Μπορεί να είστε οι αδικημένοι της σχέσης, αλλά καλύτερα να μιλήσετε ευθέως και να βρείτε τι είναι αυτό που σας χωρίζει. Μόνοι του ζωδίου, θα έχουν πολλά ευχάριστα τις βραδινές ώρες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Αν δεν θέλετε να μένετε μόνοι, τότε έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να γίνεται σίγουρα ακόμη πιο κοινωνικοί και ανοιχτοί με όλο αυτό το περιβάλλον, μέσα στο οποίο κινήστε. Οι δεσμεύσεις πάντως είναι κάτι που αφορά το επόμενο έτος.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε μια σταθερή άποψη για στον άνθρωπο σας, και αυτό έτσι πρέπει να μείνει. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Ερμή που πλησιάζει, ίσως και να προκαλέσουν αναστατώσεις. Αναστατώσεις ερωτικού περιεχομένου… και για τους Free.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Δεν θα πρέπει οι τρίτοι να έχουν λόγο και άποψη, για την ερωτική σας ζωή. Σίγουρα δεν τους αφορά. Αν υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας και συνεννόησης, καλύτερα λύστε τα άμεσα με τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε νέο κόσμο που θέλει να έρθει κοντά σας και να σας γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο. Αν είστε ήδη σε δέσμευση κρατήστε τις σωστές επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας. Των φρονίμων τα παιδιά…!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μπορεί αυτές τις ημέρες να υπάρχει μια υπερένταση στην ατμόσφαιρα μέσα στους αισθηματικούς δεσμούς, αλλά το ευχάριστο είναι ότι όλο αυτό θα προσπεραστεί. Τα άστρα ιδίως μετά την αλλαγή του ζωδίου θα σας έχουν εκπλήξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Όλα στριφογυρνούν μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και κάτι από τα παλιά, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε. Πρόσωπα και καταστάσεις που όμως, πρέπει μέχρι να φύγει το έτος, να τα ξεκαθαρίσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είναι πολλοί οι λόγοι, που θα σας κάνουν να ανοίξετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Κρατήστε τους τόνους χαμηλούς και μην παρελθοντολογείτε. Σκεφτείτε από τώρα τις προτάσεις για το κοινό σας μέλλον.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι στόχοι που έχετε βάλει για να ολοκληρωθούν μέσα σε αυτό το έτος, θα γίνουν πραγματικότητα. Μέσα σε όλα αυτά και μια προσωπική ζωή, που είναι σίγουρα ρευστή και το μόνο που χρειάζεται είναι η προσοχή σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε εγείρει πολλές αντιπάθειες μέσα στο περιβάλλον του συντρόφου σας. Αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα. Κάντε ότι καλύτερο πια μπορείτε για να φέρετε και πάλι την ισορροπία μέσα στον κύκλο σας. Στην καλύτερη περίπτωση, κλείστε τα αυτιά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που βρίσκεται στον εργασιακό – φιλικό σας κύκλο, και σας έχει γοητεύσει σε κάθε επίπεδο. Οι μέρες αστρολογικά σας υποστηρίζουν στα πάντα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.